TV spored TV SLO 1


17. januar 2022 - 23. januar 2022
07:00 Ava, Riko, Teo: Puhaste ovčice - risanka, ponovitev
 • Teo bi rad sredi popoldanske poletne pripeke zadremal, a ga predramijo ovčke, ki bi rade, da jih Teo s svojimi krempeljci odreši pretoplega volnenega plaščka.
07:00 Živ žav
 • 0
07:05 Slastni prigrizki: Slastna želvica - risanka, premiera
 • Slastni prigrizki so preproste in prikupne sličice, ki jih iz različnih živil, zlasti iz sadja in zelenjave, lahko na krožniku sestavi vsak otrok. Zabavno jih je izdelovati, še bolj zabavno pa pohrustati. Dober tek!
07:10 Mandi: Električni Mandi - risanka, ponovitev
 • V Mandija med piknikom udari strela. Zdaj je nabit z energijo kot baterija. Zdravnik mu da zdravilo, a Mandi lahko še vedno spravi v red električno napravo. Le kdaj se bo izpraznil?
07:15 Pujsa Pepa: Kolesarjenje - risanka, ponovitev
 • Pepa in družina gredo kolesarit. Pepa vozi svoje kolo. Mami in oči pujs vozita tandem. Z njim se pelje tudi Jure. Pepa rada pelje po hribu navzdol, navkreber pa ne mara.
07:20 Trala trali: Kitarini bratranci - risanka, ponovitev
 • Dobrodošli v Trala trali – svet Muzikalčkov.
07:25 Žanov svet: Kopanje - risanka, ponovitev
 • Žan je opazil, da se v njegovem novem mestu vsi zelo trudijo, da bi bili čisti. Boris se skriva pred Doris, saj se noče okopati. Žan mu pomaga, a bolj ko se fanta skrivata, bolj in bolj sta umazana in bolj in bolj potrebujeta kopel. A Boris je odločen – kopanje je dolgočasno! Žan stisne Mislija in se domisli, kaj bi lahko storil, da bi kopanje postalo bolj zabavno. Le kaj? Kad mora napolniti z mehurčki, seveda!
07:35 Zajček Belko: Prvič, ko sem hotel videti prikazen - risanka, premiera
 • Belko je pri bratrancu Gašperju, ki se zelo boji prikazni, ki straši na podstrešju. Belko pa se sploh ne boji. Ko se odpravita na podstrešje, odkrijeta namesto prikazni gnezdo mladih sovic.
07:40 Ezopovo gledališče: Lažni pav - Pav in vrana - risanka, ponovitev
 • Elvis igra pava v novi igri. Publika ga obožuje, zato se zelo prevzame, čeprav je pela Petja, on pa je samo odpiral usta. Obnaša se kot zvezda, zato Ezop napiše igro o pavu in vranah. Samovšečno vrano, ki se okrasi s pavovimi peresi ostali pavi takoj spregledajo in izločijo. Vrane, ki jih je prej zaničevala, pa je nočejo sprejeti nazaj medse.
07:50 Piknik s torto: Miška Loli - risanka, ponovitev
 • Risanka je nastala po slikanici svetovno znanega ilustratorja Thé Tjong-Kinga. Vseh trinajst epizod in kratki film prikazujejo eno zgodbo. Gospod in gospa Pes spečeta dve slastni čokoladni torti in svoje sovaščane povabita na piknik. A ko prispejo na dogovorjeni prostor opazijo, da sta torti izginili. Sama zgodba in njen srečni konec sta vsakič predstavljena s perspektive drugega nastopajočega lika. Simpatične zgodbice so mešanica komedije, romantične komedije in detektivke in so primerne za vse starosti.
07:55 Žanov svet: Obisk - risanka, ponovitev
 • Žan je opazil, da v njegovem novem mestu pogosto kdo pride na obisk. Žanovo družino obišče tetka Ana iz Snežnika ter prosi Žana in Borisa, da ji razkažeta Medvedji dol. Fanta se izvrstno zabavata, ko tetko Ano peljeta na svoja najljubša mesta. Skupaj obiščejo trgovine, park in disko, najdejo pa tudi čas za dričanje. A potem se zgodi nesreča – tetka Ana razbije svoj fotoaparat in ostane brez vseh fotografij, ki bi jo spominjale na čudoviti dan v Medvedjem dolu. Žan stisne Mislija in se domisli – uporabi vrečko, škatlo, palčke in celo pladenj za dričanje in skupaj z Borisom tetki Ani naredita imeniten spomin na Medvedji dol.
08:05 Sara in Raček: Barvasta svetloba - risanka, ponovitev
 • Zunaj dežuje. Sara in Raček sta doma in jesta bombone, zavite v barvaste papirčke. Ko posije sonce, zagledata mavrico. Vsa soba se zdi barvasta. Ko izgine mavrica, pa barv ni več. Sara in Raček skleneta, da bosta okno prekrila z barvastimi rečmi. Toda soba kljub temu ne postane barvasta. Ko posveti sonce, pa se vse spremeni.
08:10 Pujsa Pepa: Katkina velika prijatelja - risanka, premiera
 • Pepa in Jure se hočeta igrati s Katko in njenimi prijatelji, a starejši otroci se nočejo igrati "otročjih" iger.
08:15 A veš, koliko te imam rad: Zimsko presenečenje - risanka, ponovitev
 • Zajček Rjavček komaj čaka, da spet pride pomlad. Ga bodo cingljanje ledenih sveč, okus bodikinih jagod in nenavadne sledi v snegu prepričali, da je tudi zima nekaj posebnega?
08:25 Simon: Velika malčka - risanka, ponovitev
 • Simon in Lija med kolesarjenjem v parku zagledata bratranca Benjamina, ki s prijateljem Rajkom igra nogomet. Rada bi se jima pridružila, a mladeniča se jima posmehujeta, da sta še premajhna. Malčka dokažeta ravno nasprotno. Benjamin in Rajko se hočeta pobahati pred njima še z rolko, a Simon in Lija uprizorita pravo parado rolkanja. Hura, velika malčka!
08:35 V Goščavi: Slovo - lutkovna nanizanka, ponovitev
 • Zgodi se nesreča, v kateri Friderik umre. Kasija obtoži Konrada, da je vsega kriv in mu naroči, naj zapustiti Goščavo. A najprej se skupaj poslovita od svojega dragega prijatelja. Kasija spozna, da se je do Konrada neprijazno in nepravično vedla. Prosi ga, da za vedno ostane z njo v gozdu.
08:45 Kalimero: Kraljica buč - risanka, ponovitev
 • Prijatelji so za tekmovanje vzgojili ogromno bučo. Imenovali so jo Kleopatra. Kleopatra pa je ime tudi pajkovki, ki pobegne iz muzejskega terarija. Ekipa lovcev se poda na lov za Kleopatro, otroci pa mislijo, da jim hočejo zaradi tekmovanja ukrasti bučo. Kakšen nesporazum!
08:55 Kepice: Križci in krožci - risanka, premiera
 • Mici igro križcev in krožcev prenese v velikost živih igralcev, a žal tako zastavljen izziv pritegne tudi nepričakovane težave.
09:00 Kepice: Fantastični štirje - risanka, premiera
 • Štirje superjunaki na svoji super drzni misiji rešujejo pingvina Tonija.
09:05 Družina Jazbečjak: Povezana brata - risanka, ponovitev
 • Lesko odide na taborjenje z Ludvikom in njegovim očetom. Skavtek je kar naenkrat sam. Leskova odsotnost ga precej pretrese. Prepričan je, da ju z bratom druži posebna vez in čuti, da je Lesko v nevarnosti. Rad bi ugotovil, kaj se dogaja.
09:15 Reaktivčki: Mrtvo morje, Bližnji vzhod - risanka, premiera
 • Zafrk obožuje puding. Ker ga poje preveč, ga boli trebuh. Zato robotkom ukaže, naj se znebijo sodov pudinga. Kripa takrat leti ravno nad Mrtvim morjem, v katerem tudi težke reči težko potonejo. Bo Reaktivčkom uspelo preprečiti, da bi ga Zafrk onesnažil?
09:30 Tib in Tamtam: Kje je Mijul? - risanka, premiera
 • Tib in Tamtam naletita na malčka Mijula. Ugotovita, da je mlajši brat njunega sovražnika Urfa iz klana Medvedov. Ko ga spremljata domov, pa se njihova pot spremeni v pravo pustolovščino.
09:40 Vrtne prigode: Tri ... štiri! - risanka, ponovitev
 • Vladek se z zborom pripravlja na nastop, a nihče ne razume, kaj kaže z rokami. Apolon mu zato posodi svojo taktirko. Vladek jo kmalu izgubi, a na srečo najde novo. Nato pa se začno dogajati nenavadno reči. Prebivalci vrta tonejo v spanec. Nova taktirka je Karlina čarobna paličica.
09:55 Bela in Sebastijan: Glasujte za Belo! - risanka, ponovitev
 • Bela in Sebastijan z neugnano razigranostjo vaščanom povzročata preglavice. Županja Helena besni! Pripravi ljudsko glasovanje, na katerem bodo vaščani odločali, ali bodo Beli še naprej dovolili prihajati v vas ali ne. Jih bo Beli in Sebastijanu s prijatelji uspelo prepričati, naj glasujejo za?
10:05 Vila Mila: Nič več palca - risanka, ponovitev
 • Vsi se norčujejo iz Neže, ker še vedno sesa palec, Neža pa ve, da vse naredi bolje, kadar ga sesa. Vila Mila bi ji rada pomagala, da bi se tega odvadila, obenem pa vse opravila dobro. Za pomoč Neža poprosi tudi svojega brata in sestro, Mila pa jo vzpodbuja, da vztraja, dokler se ji ne posreči.
10:15 Objemi me: Konec diete - risanka, ponovitev
 • »Pravi medved mora imeti velik, okrogel trebuh,« pravi očka. Po drugi strani se mu zdi, da bi moral sina naučiti, kako naj postane vitkejši in ohranja dobro telesno pripravljenost. To jutro mu po zelo obilnem zajtrku pokaže nekaj telovadnih vaj. Tedi noče sodelovati – zadnjih nekaj dni ni dobro spal, ker ga je zbujalo očkovo glasno smrčanje. Skupaj spoznata, da je telovadba v resnici zelo dolgočasna. Očka in Tedi se odločita, da se bosta še malo najedla, preden se bosta vrnila v domači brlog, da bi se dobro naspala.
10:20 Bacek Jon: Dude - risanka, ponovitev
 • Na smetišču ovce najdejo dude, ki jih zamenjajo za bolnega emuja. Odločijo se, da bodo »emuja« negovale, dokler ne ozdravi, preden ga bodo spet spustile nazaj v divjino.
10:25 Mulčki: Najljubša učiteljica - risanka, ponovitev
 • Linus obožuje učiteljico Othmarjevo. Tako zaverovan je vanjo, da niti ne pomisli, da bi lahko za svoje delo dobivala plačilo. Za nameček se učiteljica še poroči in ni navdušena nad otroki z odejicami.
10:35 Špasni učitelj II.: Maske (20/24) - nizozemska otroška nanizanka, premiera
 • Mister twister ii., 2. sezona, 20. del, 25 min
 • Ravnateljica Dreusova učitelju Keesu naroči, naj pripravi uro filozofije, in mu v pomoč posodi debelo knjigo. Kees jo zagnano prebira, naposled pa najde preprosto rešitev. Z učenci se odpravi na kmetijo, kjer vsak razišče, kateri živali je najbolj podoben. Mister Twister II./ Nizozemska / 2020 v glavnih vlogah: Sanne Wallis de Vries, Leendert de Ridder
11:00 TV-izložba
 • 0
11:20 Ozare, ponovitev
 • »Različni so milostni darovi, Duh pa je isti.« 1Kor 12,4 razmišlja SAŠO MUGERLI
11:25 Obzorja duha: Zvezde upanja novega leta, premiera
 • Božiča ni brez svete noči. Tudi nam so v preteklem letu in bodo tudi v prihodnjem letu mnogi srčni ljudje osvetljevali pot življenja. Božiča ni brez svete noči in pesmi, ki nam približa njeno zgodbo. Konec leta nam jo je v podobi angela v živih jaslicah v Postojnski jami zapela Severa Gjurin. Pred 150-imi leti je pesem v slovenski jezik prevedel duhovnik Jakob Aljaž in jo leta 1871 ob kitari zapel v cerkvi v Tržiču. V preteklem letu nam je pot osvetljevalo mnogo zvezd na nebu. Z zaupanjem smo korakali tudi prek čeri. Veliko lepih dogodkov, in čudežnih, je v naše življenje prineslo nasmeh. Na to nas bi radi spomnili srčni ljudje v mozaiku prispevkov. Tudi letos bodo posebni ljudje v našem življenju prižigali svetle luči zaupanja, pa tudi veselja in upanja v svetlejšo prihodnost.
12:00 Ljudje in zemlja - izobraževalno–svetovalna oddaja
 • Ptičja gripa je virusna bolezen, ki med perutnino povzroča ogromno gospodarsko škodo, zato je pomembno, da upoštevamo preventivne ukrepe in poskušamo preprečiti, da bi se razširila v gospodarske reje. Že od 70. let prejšnjega stoletja upravljanje gozdov poteka po gozdnogospodarskih načrtih, ki jih obnavljajo vsakih 10 let. Ob sprejemanju zadnjega tovrstnega strateškega dokumenta so gozdarji, vsaj kolikor je mogoče, upoštevali pripombe interesnih skupin in lastnikov gozdov. Na kmetiji Polajžer pod Bočem so lani zgradili nov hlev za govedo. Naložbo so v celoti načrtovali in izvedli sami. Na območju KGZ Maribor smo obiskali kmetiji, ki sta osnovno dejavnost nadgradili s predelavo mesa in zelenjave.
13:00 Prvi dnevnik
 • V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.
13:15 Šport
 • V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.
13:20 Vreme
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
13:25 Zimski pozdrav, ponovitev
 • Zimski pozdrav je oddaja narodno-zabavne glasbe, ki bo gostila aktualne predstavnike te glasbene zvrsti, legende, zakonske pare, mlade in neuveljavljene skupine ter posameznike. Gostimo Guinessove rekorderje iz Slovenj Gradca, skupino Štirje kovači, ki neprekinjeno igra 67 let. Osrednja gosta sta Franc in Hermina Šegovc. Nastopili bodo še Gadi, Dejan Vunjak ter trije ansambli za SPV 2022: S.O.S. kvintet, Generacija in ansambel Gašperja Kavška.
14:55 OdBita pot: Mehika, 2. del - popotniška oddaja, ponovitev
 • Bit in Anže, "Nord brothers", kot ju kličejo domačini, si tokrat ogledata eno izmed sedmih čudes sveta, njuna mehiška dogodivščina pa se nadaljuje preko Meride in Tuluma. Mimogrede še obiščeta kraj, ki nosi enako ime kot priljubljena specialiteta, ki pa s krajem nima nič skupnega. V naravnem rezervatu se spoznata z dinozavri, na koncu poti pa si oddahneta na dolgih peščenih plažah Holbosha.
15:20 Rudi na kolesu, film
 • Raoul Taburin, 2018, komedija, 86 min, IMDb ocena: 6.1
 • Prisrčna komična drama o možu, ki ve vse o kolesih, a ima veliko skrivnost – kolesa žal ne zna voziti. Če kdo na svetu kaj ve o kolesih, je to Rudi Taburin, uradni mojster za popravljanje koles v ljubki vasici na jugu Francije. Rudi ima izjemen talent, popravi lahko vsako še tako odpisano kolo, in svoje delo opravlja z veliko strastjo. A kolesarski mojster že od otroštva hrani veliko skrivnost, ki je iz globokega sramu nikdar nikomur ni zaupal. Rudi ne zna voziti kolesa brez pomožnih koleščkov. Skrivnost ga grize vse življenje, a njegov sram je tako močan, da je ni zaupal niti svoji ženi – ljubezni svojega življenja, ki ga od vseh ljudi na svetu najbolje pozna. Toda zdaj, ko želi ugledni medij Rudija predstaviti kot senzacijo, Rudija stisne pri srcu bolj kot kadar koli prej. Boji se, da ga bo novinar slej ko prej razkrinkal, s tem pa se bo moral posloviti od ugleda in kariere. Strah ga je tudi tega, da bo izgubil ženino ljubezen in družino. Izvirni naslov: RAOUL TABOURIN / Francosko-belgijski film, 2018 / Režija: Pierre Godeau / Scenarij: Jean-Jacques Sempé (knjiga), Pierre Godeau, Guillaume Laurant / Igrajo: Benoît Poelvoorde, Edouard Baer, Suzanne Clément

več
Rudi na kolesu, film
17:00 Poročila ob petih
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
17:10 Šport
 • Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.
17:15 Vreme
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
17:20 V petek zvečer, izbor popularnih skladb
 • Izbor popularnih skladb iz oddaje V petek zvečer
17:40 Družina Jazbečjak: Olikan pogovor - risanka, premiera
 • Staršev ni doma, zato se Skavtek, Rožica in Lesko odločajo, kako bi preživeli dan. Rožica in Skavtek imata različne zamisli, zato poskušata Leska pridobiti za njun predlog. Končno se Lesko spomni nečesa drugega, a razočaran ugotovi, da ga brat in sestra sploh ne upoštevata. Lesko se ujezi in odide k Ludviku. Kako naj Skavtka in Rožico prepriča, da ga bosta poslušala?
17:50 Slastni prigrizki: Okusni metulj - risanka, premiera
 • Slastni prigrizki so preproste in prikupne sličice, ki jih iz različnih živil, zlasti iz sadja in zelenjave, lahko na krožniku sestavi vsak otrok. Zabavno jih je izdelovati, še bolj zabavno pa pohrustati. Dober tek!
17:55 Čez planke: Mit o kralju Matjažu, ponovitev
 • Kdo je bil skrivnosten kralj, ki je prvi premagal Dunaj in je postal pomemben del ljudskega izročila pri mnogih narodih Srednje Evrope. Podali se bomo na pot od Avstrije do Romunije po sledeh Matije Korvina, ki je za nekatere narode junak, za druge pa največji sovražnik.
18:55 Vreme
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
18:57 Dnevnik
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
19:15 Politično s Tanjo Gobec
 • Živimo čas množice informacij in dogodkov. Nekateri se izkažejo za muhe enodnevnice. Kaj pa v resnici zaznamuje teden ali kroji prihodnjega? V oddaji, ki se poglobi v bistvu stvari. Vsako nedeljo po televizijskem Dnevniku. Politično s Tanjo Gobec. Urednica oddaje Nataša Rijavec Bartha.
19:25 Zrcalo tedna
 • Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.
19:45 Šport
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
19:55 Vreme, ponovitev
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:00 Leninov park (2/3) - slovenska nadaljevanka
 • 1. sezona, 2. del
 • Ponoči se v Ljubljani na Metelkovi zgodi še en umor. Tokrat je žrtev aktivist za pravice istospolnih, ki ima na Metelkovi atelje. Detajl, ki so ga opazili tudi na prizorišču umora v parku, navede kriminaliste na možnost, da sta primera povezana, ovire s katerimi se srečujejo pri izvajanju uradnih postopkov pa na sum, da gre za politično občutljivo zadevo. Taras ubere alternativno pot in začne iskati informacije pri starih kolegih iz obveščevalnih krogov, ki ga usmerijo v »podzemlje«. Scenarij po knjižni predlogi Tadeja Goloba: Matevž Luzar, Miha Hočevar, Srdjan Koljević // Režija: Klemen Dvornik // Igrajo: Sebastian Cavazza, Nika Rozman, Gregor Čušin, Matej Puc, Jana Zupančič, Radko Polič, Silva Čušin, Blaž Dolenc, Nejc Cijan Garlatti, …
20:50 Intervju: prof. dr. Matej Accetto
 • Gost oddaje Intervju bo prof. dr. Matej Accetto, novi predsednik Ustavnega sodišča Republike Slovenije in profesor na Katedri za ustavno pravo ljubljanske Pravne fakultete, kjer od leta 2013 predava evropsko pravo. Študiral in predaval je na najuglednejših svetovnih univerzah – na Harvardu, Cambridgeu in na univerzi v Lizboni. Teme oddaje Intervju bodo ustavna presoja vladnih ukrepov proti covidu 19, stanje pravne države v Sloveniji in delovanje ustavnega sodišča. Z dr. Accettom se bo pogovarjala Ksenija Horvat.
21:45 Poročila
 • V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
22:00 Šport
 • Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.
22:10 Vreme
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
22:15 Ubij Indijanca v otroku - francoska dokumentarna oddaja
 • Dokumentarna oddaja prinaša pretresljiva pričevanja kanadskih staroselcev, ki še danes živijo v rezervatih, o nasilni zgodovini njihovega pokristjanjevanja. Misijonarji so otroke iztrgali iz rok družin, skušali zabrisati njihove indijanske korenine in jih spreobrniti v dobre male bele kristjane, kot se spominja pričevalec. Mnoge so trpinčili, tudi spolno zlorabili. Vse se je dogajalo do poznih devetdesetih let prejšnjega stoletja. KILLING THE INDIAN / Francija / 2020 / Režija: Gwenlaouen Le Gouil
23:15 Za lahko noč: Janez Dovč & Sounds of Slovenia: Šentjanževo - glasbeni spot, pon...
 • Harmonikar in skladatelj Janez Dovč je tudi umetniški vodja Agencije Celinka, ki odpira in podpira možnosti za ustvarjanje, izvajanje in poslušanje glasbe v projektu Sounds of Slovenia. Pod njegovim umetniškim vodstvom vrhunski slovenski glasbeniki z modernimi aranžmaji slovenske ljudske glasbe skrbijo za promocijo Slovenije v tujini. Tokrat se v videospotu predstavlja z avtorsko glasbo Šentjanževo.
23:25 Dnevnik Slovencev v Italiji
 • Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.
23:50 Dnevnik, ponovitev
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.