TV spored TV SLO 2


17. september 2020 - 23. september 2020
15:00 Kolesarstvo - dirka po Franciji: 19. etapa - vključitev v prenos
 • Ljubitelji kolesarstva bodo na svoj račun prišli konec avgusta, ko bo na sporedu prenos najprestižnejše kolesarske dirke na svetu – dirke po Franciji. Televizija Slovenija bo namreč med 29. avgustom in 20. septembrom 2020 na svojem drugem programu prenašala vseh 21 etap tega kolesarskega tekmovanja. Kolesarji, ki bodo premagovali razdaljo 3470 kilometrov na 107. dirki po Franciji, bodo imeli na voljo 2 dneva počitka. Kolesarska dirka, ki je sestavljena iz 9 ravninskih, 8 gorskih etap, 3 razgibanih in 1 posamičnega kronometra, bo v letošnjem letu obiskala 12 novih etapnih mest in krajev. Najboljši slovenski kolesar Primož Roglič velja za enega glavnih favoritov za končno zmago na letošnji dirki po Franciji. Komentator vseh etap dirke na TV SLO 2 bo Tomaž Kovšca, strokovni komentator bo Martin Hvastija, novinar Miha Mišič bo prenose popestril z zanimivimi statističnimi podatki, David Črmelj in Polona Bertoncelj bosta pripravljala posebne zgodbe iz zakulisja dirke po Franciji, Petra Mušič pa bo skrbela za povzetke in družabna omrežja.
18:10 Po etapi, analiza dirke po Franciji
 • Na TV Slovenija bomo prenose etap dirke po Franciji vsak konec tedna popestrili tudi s posebnimi oddajami. Pripravljamo jih 12 z analizami, izjavami in zanimivimi pogovori. Strokovni gost bo Tadej Valjavec, prvi Slovenec z uvrstitvijo v deseterico na dirki.
18:45 Športno plezanje - mednarodno tekmovanje Triglav the Rock - reportaža, ponovitev
 • Ljubljana je gostila mednarodno plezalno tekmo (TRIGLAV THE ROCK – STREET EDITION), na kateri je nastopila tudi skoraj celotna slovenska reprezentanca. Kljub slabemu vremenu in zahtevni organizaciji zaradi ukrepov proti širjenju novega koronavirusa smo lahko spremljali zanimivo tekmo, katere posebnost je bila vodoravno postavljena stena nad Ljubljanico.
18:55 Videotrak
 • 0
 • Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.
20:00 Neboa: Veseli četrtek - španska nadaljevanka
 • Veseli četrtek Umor poročnika Ferra pretrese policijsko postajo in otočane. Le kaj je počel v gozdu sredi noči in zakaj ga je Urko ubil? Odgovor na ti dve vprašanji poskušata najti Mónica in Carmela, toda vsak, ki bi lahko kar koli vedel, se iz strahu zavije v molk. Vega se pogosto druži z Gaelom, ki ji razkazuje otok, to pa ni najbolj všeč njegovim prijateljem. Mónica končno izve, kdo je bil skrivnostni moški, s katerim je popivala v hotelu.
21:15 Obupana, film
 • In the Fade, 2017, kriminalni, 102 min, IMDb ocena: 7.1
 • Pretresljiva in napeta psihološka drama je osvojila zlati globus za najboljši tujejezični film leta 2018 in nagrado za najboljšo igralko v Cannesu leta 2017. Katji se podre svet, ko njen mož Nuri in šestletni sin Rocco umreta v bombnem napadu. Iskanje storilcev policijo pripelje do mladega neonacističnega para in začne se sojenje. Katjina bolečina pa se še stopnjuje, ko osumljenca kljub očitnim dokazom krivdo zanikata. Preplavljena z občutki žalosti in nemoči poskuša najti pravico. In skrajne okoliščine privedejo do skrajnih dejanj. Originalni naslov: AUS DEM NICHTS Leto produkcije: 2017 Država: Nemčija, Francija Žanr: drama Režija: Fatih Akin Scenarij: Fatih Akin, Hark Bohm Igrajo: Diane Kruger, Denis Moschitto, Johannes Krisch, Ulrich Tukur

več
Obupana, film
23:00 Zadnja beseda!, ponovitev
 • Vsak konec tedna se za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Za ogrevanje, o polemični diskvalifikaciji Novaka Đokoviča, izgubljeni sodbi Slovenije v zadevi teran in ruskemu umetniku, ki je pred slovenskim parlamentom pojedel živega netopirja. Dotaknemo se Instagrama in aktualnega trenda velikih zadnjic. Z direktorico Javne agencije za knjigo Renato Zamida pa še o izidu in prepovedi francoske knjige s spornim naslovom "Sovražim moške!". Ne zamudite še ene vroče razprave!
23:50 Videotrak
 • 0
 • Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.