TV spored TV SLO 2


15. oktober 2018 - 21. oktober 2018
09:15 Umor, je napisala (VI.): Se čeveljc prilega? (13/22) - ameriška nanizanka
 • Murder, she wrote - s.6, 6. sezona, 13. del, 45 min
 • Jack Franzen je veleposestnik, ki zaradi arogantnega vedenja in oderuških najemnin ni ravno priljubljen. Nekega dne ga najdejo mrtvega, šerif pa na podlagi najdenih dokazov osumi samohranilko Marlo, ki ji je Franzen oddajal stanovanje. Toda Marla izgine, njen sin pa se ob Jessicini pomoči loti razpletanja zagonetke.
10:15 Umor, je napisala (VI.): Zaslužek za umret (14/22) - ameriška nanizanka
 • Murder, she wrote - s.6, 6. sezona, 14. del, 46 min
 • Jessica v New Yorku obišče svojega investicijskega svetovalca Philipa Roycea, ki pa v resnici več časa preživi na igrišču za golf, zato večino njegovih poslov vodi kar njegova tajnica Norma, ki ima pravo žilico za borzo. Ko Philipa najdejo umorjenega, se zdi, da bi lahko imel marsikdo svoje razloge za to, da ga spravi s sveta, na Jessicina pleča pa pade naloga, da odkrije, kdo je to v resnici tudi storil.
11:05 Halo TV: Pravica do zdraviliškega zdravljenja; gostja: Suzana Albina Žigon, dr. m...
 • Svetovalna kontaktna oddaja, ki išče odgovore na vprašanja gledalcev. Strokovnjaki z različnih področij, ki se tako ali drugače dotikajo vsakdanjega življenja povprečnega človeka, odgovarjajo na konkretna vprašanja in dileme gledalcev po telefonu, preko elektronske pošte in pisem. Oddaja je zastavljena izrazito interaktivno, gledalci jo sooblikujejo, vprašanja gledalcev so v prvem planu, oddaja je pravzaprav servis gledalcem, saj jim gostujoči strokovnjak ponuja različne nasvete s področja prava, zdravstva, psihologije, medosebnih odnosov, … Oddaja se z izbiro tematik odziva tudi na dnevne aktualne dogodke.
11:55 Dobro jutro
 • Ste zboleli in ste delodajalca obvestili o tem pravočasno? Pa ste v času bolniške odsotnosti res doma? Na vaša vrata lahko potrka komisija ZZZS in preveri. Več izveste v nasvetih pred osmo uro. Pri direktorju Uprave RS za varno hrano pa preverite, ali uživate varno hrano in ali so živila, ki jih kupujete, zdrava in nesporna - svetujemo ob svetovnem dnevu hrane. V rubriki Porota pa se pridružujemo mednarodni kampanji, ki opozarja na diskriminacijo starejših v naši družbi. Kaj menite vi, so starejši res diskriminirani? Zakaj? Bodite naša porota, sodelujte in se vključite v našo jutranjo oddajo!
14:35 Kdo bi vedel, zabavni kviz
 • Zabavno bo tudi v tokratnem kvizu Kdo bi vedel. Debate bodo živahne in želja po zmagi velika, ampak kot vedno v našem kvizu rezultat ni odvisen od znanja. Predvsem dobro zabavali se bodo kapetanka Urška Vučak Markež, ki se ji bo pridružil voditelj Boštjan Romih ter kapetan Matjaž Javšnik, ki mu bo ob boku stal raper Zlatko. Skrbno pa bo ladjo zabave in nenavadnih vprašanj krmaril voditelj Saša Jerković.
15:50 Jadranje - 50. Barcolana - reportaža iz Trsta
 • Druga nedelja v oktobru je rezervirana za tradicionalni jadralski praznik, Barcolano. Letošnja bo še prav posebna, saj bo že 50. Tržaški zaliv bodo znova preplavila pisana jadra. Lani se je zbralo prek 2000 jadrnic, od starih do najnovejših. Vrsto let uspešna in znamenita jadrnica Maxi Jena s krmarjem Mitjo Kosmino bo tokrat v drugačni podobi in z drugačno posadko in novim imenom Way of life. Vajeti je v roke vzel Gašper Vinčec. Organizatorji pa napovedujejo nekaj presenečenj.
16:30 Halo TV: Težave s kašljem; gostja: asist. mag. Irena Šarc, dr. med., spec. pnevm...
 • Svetovalna kontaktna oddaja, ki išče odgovore na vprašanja gledalcev. Strokovnjaki z različnih področij, ki se tako ali drugače dotikajo vsakdanjega življenja povprečnega človeka, odgovarjajo na konkretna vprašanja in dileme gledalcev po telefonu, preko elektronske pošte in pisem. Oddaja je zastavljena izrazito interaktivno, gledalci jo sooblikujejo, vprašanja gledalcev so v prvem planu, oddaja je pravzaprav servis gledalcem, saj jim gostujoči strokovnjak ponuja različne nasvete s področja prava, zdravstva, psihologije, medosebnih odnosov, … Oddaja se z izbiro tematik odziva tudi na dnevne aktualne dogodke.
17:10 Umor, je napisala (VI.): Hiša za prenovo (15/22) - ameriška nanizanka
 • Murder, she wrote - s.6, 6. sezona, 15. del, 46 min
 • Jessica je na knjižnem sejmu v Kaliforniji, kjer živi tudi njena nečakinja Victoria, ki prodaja nepremičnine. Victoria prodaja vilo hčerke filmskega mogotca, vendar naleti na kup težav. Ko najde kupca, ga lastnica zaradi preteklih zamer zavrne, Victorijina pogodba z njo pa se izteče opolnoči. Pokliče jo nov kupec, ki se zanima za nakup in dogovorita se, da se dobita pred vilo zvečer. Ko Victoria prispe tja, najde lastnico mrtvo. Policija preišče kraj zločina in ugotovi, da so na morilnem orožju Victorijini prstni odtisi, zato jo aretirajo.
18:10 Tele M - oddaja TV Maribor
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu!
18:40 Primorska kronika - oddaja TV Koper-Capodistria
 • PRIMORSKA KRONIKA je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
18:55 Adrenalinci: Soteskanje - dokumentarna serija o mladostnikih
 • Amadej, Dolores, Maja in Benjamin se odpravijo v Bovec, kjer jih čaka soteskanje. Ne da bi vedeli, kaj točno jih čaka, se v neoprenskih oblekah peš odpravijo proti zgornjemu toku Sušca. Sledi čofotanje v tolmunih, spuščanje po naravnih toboganih, spontano špricanje … Sploh obstaja še kaj lepšega?
19:25 Čudovita Japonska: prefektura Ivate: Ob bistrih gorskih vodotokih - japonska naniz...
 • Fascinating Japan! Fascinating Iwate! / Fresh Green Mountain, To the Mountain Stream / JPN / Režija: Hiromi Kuwashima Producent: Kiyoshi Noda Pripovedovalec: Keiichi Fujimura Stari znanec, esejist in muhar Hisaši Murata, nas bo popeljal na dvodnevni ribiški izlet, na katerem bomo spoznavali skrite kotičke neokrnjene narave v Ivaizumiju. Letni čas in z njim naravno okolje se že preveša v poletje. Nabirali bomo gozdne maline in murve ter v bistrih vodotokih lovili zlatovčice in japonske losose. Obiskali bomo tudi poseben kraj z zdravilno vodo in se okrepčali z energijo večstoletne lipe.
20:00 Nogomet - liga narodov, Slovenija : Ciper, 4. kolo - prenos iz Ljubljane
 • Slovenska nogometna reprezentanca bo v 4. kolu lige narodov v Stožicah skušala popraviti vtis z dosedanjih tekem. Prav septembrski poraz z 2 : 1 proti Cipru v Nikoziji je njena velika črna pika. V boju za obstanek v skupini tega novega tekmovanja bo zmaga za Kavčičevo vrsto nujna. V nasprotnem primeru se bo selektorski stolček še bolj tresel. Slovenski nogometaši so se s Ciprčani na domačih tleh do zdaj pomerili trikrat in se tudi trikrat veselili zmage.
22:55 Goljufija (II.) (6/10) - danska nadaljevanka, ponovitev
 • Bedrag (ii.) / follow the money (ii.), 2. sezona, 6. del, 59 min
 • Nicky je na Christensenov ukaz ugrabil Olgo, Larsenovo vnukinjo. 16-letnici uspe zbežati in tako začne zloglasni načrt uhajati iz zločinskih rok. Mads in Alf se zakopljeta v dokumente, ki jih je dolga leta hranil Helge Larsen in vsebujejo trdne obremenilne dokaze za Knuda Christensena. Težava je v zastaralnem roku. Simon po Amandinem duševnem sesutju prevzame izključno vodstvo Absalon Bank. Njegovo prvo poslovno dejanje je, da odpusti Claudio. Claudia je pretresena. Odloči se, da bo odkrila igro v ozadju Simonove presenetljive poteze.