TV spored TV SLO 3


30. julij 2021 - 5. avgust 2021
07:45 Tele M - regionalna aktualno-informativna oddaja, ponovitev
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
08:00 Mostovi - Hidak - magazinska informativna oddaja, ponovitev
 • Az adás tartalma: - megjelent a ProFutura új pályázati felhívása; - pajtakiállítás készül Domonkosfán és Dobronakon; - Könyvtár a lombok alatt Lendván; - megjelent Lendva kulináris kalauza; - a 20 évvel ezelőtti júliusi események. Vsebina oddaje: - objavljen nov razpis ProFuture; - postavljanje razstave v skednju v Domanjševcih in Dobrovniku; - Knjižnica pod krošnjami v Lendavi; - izšel je Kulinarični vodnik Lendave; - julijski dogodki pred 20 leti.
08:30 Odmevi, ponovitev
 • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
09:00 36. nujna seja Odbora za gospodarstvo, 1. 7. 2021 - posnetek, ponovitev
 • Dnevni red seje: 1. Predlog zakona o interventnih ukrepih za pomoč gospodarstvu in turizmu pri omilitvi posledic epidemije COVID-19 (ZIUPGT), nujni postopek
15:50 Novinarska konferenca SD-ja o domnevnem političnem podrejanju varnostnega aparata države s strani ...
16:05 Na tretjem ...: Pogled mladih, ponovitev
16:45 Izjava ministra za zdravje Janeza Poklukarja po sestanku z Obrtno-podjetniško zbornico o preverjanj...
16:55 Izjava predsednika OZS-ja Branka Meha po sestanku s pristojnimi o preverjanju pogojev PCT
17:00 Izjava predsednika sekcije za gostinstvo in turizem pri OZS-ju Blaža Cvara po sestanku o preverjanj...
17:10 Izjava direktorja NIJZ-ja Milana Kreka po sestanku z Obrtno-podjetniško zbornico o preverjanju pogo...
17:20 Izjava vodje svetovalne skupine za covid-19 Mateje Logar po sestanku z Obrtno-podjetniško zbornico ...
17:25 Izjava evropskega komisarja Janeza Lenarčiča o obtožbah predsednika vlade Janeza Janše
17:30 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
17:40 Redna seja Državnega zbora, 15. 7. 2021 (glasovanje), posnetek
19:35 Novinarska konferenca Državne volilne komisije o očitkih o omejevanju volilne pravice
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:20 Sobotni Dnevnikov izbor s slovenskim znakovnim jezikom
 • V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.
20:25 Utrip s slovenskim znakovnim jezikom
 • UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.
20:40 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:45 Olimpijski dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
21:15 38. nujna seja Odbora za infrastrukturo, okolje in prostor, 20. 4. 2021 - posnetek,...
 • Dnevni red seje: 1. Problematika ureditve oskrbe prebivalstva slovenske Istre in kraškega zaledja s pitno vodo