TV spored TV SLO 3


20. januar 2021 - 26. januar 2021
16:00 37. nujna seja Odbora za infrastrukturo, okolje in prostor - posnetek
  • Dnevni red seje: 1. Potresna ogroženost stanovanjskih stavb v primeru močnega potresa v Sloveniji
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
  • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:30 Slovenska kronika s slovenskim znakovnim jezikom
  • Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.
20:45 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
  • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
20:50 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
  • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:55 Plenarno zasedanje Evropskega parlamenta - posnetek
  • Dnevni red: - Omilitev posledic potresov na Hrvaškem - Skupna razprava - Enakost spolov - Razprave o primerih kršitev človekovih pravic, demokracije in načela pravne države (člen 144 Poslovnika)
23:25 Odmevi, ponovitev
  • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.