TV spored TV SLO 3


5. julij 2020 - 11. julij 2020
06:55 Info kanal
 • Infokanal je namenjen sledenju novic iz sveta gospodarstva, politike, športa, kulture, zabave, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Poleg najbolj svežih novic s spletne strani www.rtvslo.si pa lahko spremljate videospote slovenski in tujih glasbenih izvajalcev. Infokanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah
07:00 Primorska kronika, ponovitev
 • Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
07:20 Tele M - regionalna informativna oddaja, ponovitev
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
07:45 Stališča opozicijskih strank do obrazcev glede zdravljenja oskrbovancev v domovih za starejše (62...
07:55 Novinarska konferenca direktorja Klinike Golnik Aleša Rozmana (626, 2020)
08:05 Mostovi - Hidak - magazinska informativna oddaja
 • Kedves Nézőink! Ma a Hidakkal jelentkezünk. Az adás tartalma: - Hazám, hazám – dal a nemzeti összetartozás napja és a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából; - a völgyifalui népdalkör csatlakozott egy online kezdeményezéshez; - az emberiséget pusztító járványok története; - 400 éve született Zrínyi Miklós. Drage gledalke in gledalci, v današnji oddaji Mostovi si lahko ogledate naslednje prispevke: - Domovina, domovina – pesem ob dnevu narodne povezanosti in 100-letnici podpisa trianonske mirovne pogodbe; - ljudski pevski zbor iz Doline se je pridružil spletni pobudi; - zgodovina epidemij, ki so pustošile med človeštvom; - pred 400 leti se je rodil Nikolaj Zrinski.
08:35 Odmevi, ponovitev
 • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
09:05 25. nujna seja Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo, 1. 6....
 • Dnevni red seje: 1. Nedopustno teptanje demokratičnih standardov, represivni pregon protestnikov in kriminalizacija svobodnega političnega izražanja
14:30 16. redna seja Odbora za pravosodje, 3. 6. 2020 - posnetek, ponovitev
 • Dnevni red seje: 1. Predlog zakona o spremembi Kazenskega zakonika (KZ-1G), druga obravnava 2. Razno
16:00 Govora predsednika republike Boruta Pahorja in predsednika vlade Janeza Janše po spravni maši v Ko...
16:30 Na tretjem ...: Intervju z varuhinjo gledalcev in poslušalcev Ilinko Todorovski (157, 2020), ponovi...
17:20 Novinarska konferenca ministra za zdravje Tomaža Gantarja o obrazcih glede zdravljenja oskrbovancev...
17:30 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
17:45 Novinarska konferenca predsednice DeSUS-a Aleksandre Pivec o ustanovitvi demografskega sklada (614, ...
18:00 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
18:15 Odkrito od parlamenta do kolesarjev (154, 2020), ponovitev
19:05 Predstavitev kandidata za ustavnega sodnika Andraža Terška (619, 2020)
19:30 Predstavitev kandidatke za ustavno sodnico Barbare Zobec (620, 2020)
19:50 Novinarska konferenca direktorja Klinike Golnik Aleša Rozmana (626, 2020)
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:20 Sobotni dnevnikov izbor s slovenskim znakovnim jezikom
20:25 Utrip s slovenskim znakovnim jezikom
20:40 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
20:50 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:50 Govora predsednika republike Boruta Pahorja in predsednika vlade Janeza Janše po spominski maši v ...
21:10 18. redna seja Odbora za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, 3. 6. 2020 - posnetek,...
 • Dnevni red seje: 1. Predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o zaščiti živali (ZZZiv-D), skrajšani postopek 2. Pobude in vprašanja članov Odbora
22:35 Tarča, Globus, Točka preloma, ponovitev
 • V Tarči o razmerah v domovih za starejše v času epidemije. Kako so se izpolnjevale tako imenovane liste stanovalcev domov za starejše, za katere bolnišnično zdravljenje ne pride v poštev? So v bolnišnice res napotili vse, ki so bolnišnično zdravljenje potrebovali? V Globusu o razraščanju nemirov v ZDA po še enem usodnem primeru policijskega nasilja nad temnopoltim Američanom. Kako globoko je v ameriško družbo ukoreninjena rasna diskriminacija? Kako na dolgoletne frustracije temnopoltega prebivalstva odgovarja ameriška politika? V Točki preloma o položaju trgovine po preklicu epidemije in sprostitvi ukrepov. Kako so se spremenile nakupovalne navade in kaj – dobrega in slabega – prinaša nedeljsko zaprtje trgovin? Pa tudi o dezinfekciji prostorov z ultravijoličnimi žarki.