TV spored TV SLO 3


8. julij 2020 - 14. julij 2020
07:30 Primorska kronika, ponovitev
 • Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
07:50 Tele M - regionalna informativna oddaja, ponovitev
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
08:15 Novinarska konferenca o podrobnostih za koriščenje turističnih bonov (639, 2020)
08:30 Poročila, ponovitev
08:40 Novinarska konferenca poslancev SD-ja, LMŠ-ja, Levice in SAB-a o interpelaciji ministra za notranje...
08:45 Odmevi, ponovitev
 • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
09:20 Novinarska konferenca Branislava Rajića (SMC) o predlogu zakona o nalezljivih boleznih (643, 2020)
09:25 Izjava predsednice DeSUS-a Aleksandre Pivec o razmerah v koaliciji (631, 2020)
09:30 Poročila, ponovitev
09:40 Novinarska konferenca Trgovinske zbornice Slovenije o pogledu slovenskih trgovcev na nedeljsko delo ...
09:55 Novinarska konferenca Levice o noveli zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (640...
10:00 Seja Komisije Državnega sveta za gospodarstvo, obrt, turizem in finance - prenos
 • 1. Predlog Zahteve za začetek postopka za oceno ustavnosti 100.č, četrtega odstavka 100.d, prvega in drugega odstavka 100.f ter drugega odstavka 100.g člena Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP) 2. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-1B) - nujni postopek
11:00 62. redna seja Odbora za zunanjo politiko - posnetek
 • Dnevni red seje: 1. Vprašanja in pobude članov Odbora za zunanjo politiko 2. Mednarodna dejavnost Državnega zbora 3. Razno
12:05 Novinarska konferenca o podrobnostih za koriščenje turističnih bonov (639, 2020), ponovitev
12:20 Novinarska konferenca Trgovinske zbornice Slovenije o pogledu slovenskih trgovcev na nedeljsko delo ...
12:50 Novinarska konferenca poslancev po vložitvi predloga etičnega kodeksa za poslance (628, 2020)
13:30 Prvi dnevnik, ponovitev
 • V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.
14:00 8. redna seja Odbora za kulturo - prenos
 • Dnevni red seje: 1. Letno poročilo Slovenske tiskovne agencije, STA d. o. o. Ljubljana za poslovno leto 2019 2. Poročilo o delovanju Nadzornega sveta RTV Slovenija v letu 2019
18:00 1. redna seja Preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v zadevi Franc Kangler in...
 • Dnevni red seje: 1. Izvajanje dokazov: Zaslišanje prič: - Elizabeta Györkös ob 14.00, - Boris Marčič ob 16.00.
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:30 Slovenska kronika s slovenskim znakovnim jezikom
 • Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.
20:45 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
20:50 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
21:00 30. redna seja Državnega sveta - posnetek
 • Dnevni red seje: 1. Odobritev zapisnikov 29. redne in 15. izredne seje Državnega sveta Republike Slovenije 2. Pobude in vprašanja državnih svetnic in svetnikov 3. Volitve predsednika Državnega sveta ob izteku prve polovice VI. mandata Državnega sveta 4. Volitve podpredsednika Državnega sveta ob izteku prve polovice VI. mandata Državnega sveta 5. Volitve predsednikov, podpredsednikov in članov komisij Državnega sveta ob izteku prve polovice VI. mandata Državnega sveta 6. Predlog zakona o dopolnitvah Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju – zakonodajna iniciativa 7. Predlog zakona o spremembi Zakona o starševskem varstvu in družinskih prejemkih – zakonodajna iniciativa 8. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o državnem svetu – zakonodajna iniciativa 9. Predlog Zahteve za začetek postopka za oceno ustavnosti 100.č, četrtega odstavka 100.d, prvega in drugega odstavka 100.f ter drugega odstavka 100.g člena Zakona o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP) (Uradni list RS, št. 49/20 in 61/20)