TV spored TV SLO 3


8. julij 2020 - 14. julij 2020
06:30 Primorska kronika, ponovitev
  • Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
06:50 Tele M - regionalna informativna oddaja, ponovitev
  • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
07:15 Novinarska konferenca o podrobnostih za koriščenje turističnih bonov (639, 2020)
07:30 Mostovi - Hidak - magazinska informativna oddaja
  • Kedves Nézőink! Ma a Hidakkal jelentkezünk. Az adás tartalma: - emléktáblaavatás és faültetés a nemzeti összetartozás napján a Hetés Barátság Parkban; - őrtüzek a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulója alkalmából a Hodos-Bajánsenye és a Domonkosfa-Kercaszomor határátkelőhelyen; - hamarosan megkezdődik a Lendvai Plébánia 18. századi anyakönyvének felújítása; - a „Lendva, egészséges város" című projekt; - Emlékezünk…: 2000 júniusa. Drage gledalke in gledalci, v današnji oddaji Mostovi si lahko ogledate naslednje prispevke: - odkritje spominske plošče in posaditev drevesa na dan narodne povezanosti v Parku prijateljstva v Hetišu; - spominska slovesnost Ogenj narodne pripadnosti na mejnih prehodih Hodoš – Bajánsenye in Domanjševci – Kercaszomor; - kmalu se bo začela obnova matične knjige lendavske župnije iz 18. stoletja; - projekt »Lendava – zdravo mesto«; - rubrika Spominjamo se…: junij 2000.
08:00 2. redna seja Ustavne komisije - prenos
  • Dnevni red seje: 1. Predlog za začetek postopka za dopolnitev II. poglavja Ustave Republike Slovenije z osnutkom Ustavnega zakona o dopolnitvi II. poglavja Ustave Republike Slovenije, (UZ62a)
09:00 40. izredna seja Državnega zbora - prenos
  • Dnevni red seje: 1. Interpelacija o delu in odgovornosti ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška
23:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
  • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
23:30 Slovenska kronika s slovenskim znakovnim jezikom
  • Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.
23:45 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
  • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
23:50 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
  • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.