TV spored TV SLO 3


9. avgust 2020 - 15. avgust 2020
07:00 Primorska kronika, ponovitev
 • Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
07:20 Tele M - regionalna informativna oddaja, ponovitev
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
07:35 Novinarska konferenca namestnika generalnega direktorja Policije Tomaža Pečjaka (727, 2020)
08:00 Mostovi - Hidak - magazinska informativna oddaja, ponovitev
 • Kedves Nézőink! Ma a Hidakkal jelentkezünk. Az adás tartalma: - Borut Pahor szlovén és Áder János magyar államfő budapesti találkozója; - együttműködési megállapodás a szlovén kormány és a két őshonos nemzeti közösség között; - a parlament Nemzetiségi Bizottságának ülése a magyar nyelvű tévéműsorok áthelyezéséről; - ülésezett az LKMNÖK Tanácsa; - a lendvai méhészek előadása; - a Lindva Mura-vidéki Régiséggyűjtők Egyesülete nemzetközi találkozója; - Pókafeszt Pincén. Drage gledalke in gledalci, v današnji oddaji Mostovi si lahko ogledate naslednje prispevke: - v Budimpešti sta se srečala predsednik RS Borut Pahor in predsednik Madžarske János Áder; - podpis sporazuma o sodelovanju med dvema avtohtonima narodnima skupnostima in vlado; - seja Komisije za narodni skupnosti DZ o premestitvi televizijskih oddaj v madžarskem jeziku; - zasedal je Svet MSNS Občine Lendava; - predavanje lendavskih čebelarjev; - mednarodno srečanje Društva zbirateljev Pomurja Lindva; - Pókafeszt oz. Puranji praznik v Pincah.
08:30 Odmevi, ponovitev
 • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
09:00 41. nujna seja Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide, 6. 7. 2020 - ...
 • Dnevni red seje: 1. Predlog zakona o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV), nujni postopek
15:50 Novinarska konferenca Jožefa Horvata (NSi) o policijskih vpogledih v njegovo osebno mapo (738, 2020...
16:00 Na tretjem ...: Slovenija – Kako naprej? (192, 2020), ponovitev
 • Slovenija se trenutno spopada na več frontah – kriza zaradi bolezni covid-19 povzroča gospodarsko škodo, v ozadju pa poteka spopad političnih elit. V kakšnem družbenem trenutku se je znašla Slovenija? Kje smo kot narod, nacija, država? O mnogih izzivih, ki so pred nami, bosta govorila dr. Rok Svetlič in dr. Matevž Tomšič, pogovor vodi Igor Pirkovič.
16:45 Novinarska konferenca o aktualnem dogajanju v zvezi z novim koronavirusom, 10. 7. 2020 (736, 2020)
17:30 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
17:45 Izredna seja Državnega sveta, 10. 7. 2020 - posnetek, ponovitev
 • Dnevni red seje: 1. Predlog odložilnega veta na Zakon o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19 (ZIUPDV)
19:00 41. izredna seja Državnega zbora, 10. 7. 2020 - posnetek, ponovitev
 • Dnevni red seje: 1. Predlog sklepa o nedopustnosti razpisa zakonodajnega referenduma o Zakonu o interventnih ukrepih za pripravo na drugi val COVID-19
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:20 Sobotni dnevnikov izbor s slovenskim znakovnim jezikom
20:25 Utrip s slovenskim znakovnim jezikom
20:40 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
20:45 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:50 Novinarska konferenca po srečanju predsednikov vlade Slovenije in Hrvaške Janeza Janše in Andreja...
21:00 Slovenija - 30: Pomen Manevrske strukture narodne zaščite pri osamosvajanju, pono...
 • V oddaji "30 let Slovenije - pomen Manevrske strukture narodne zaščite pri osamosvajanju" se bomo sprehodili skozi čas osamosvajanja in čas pred njim, od 1. 12. 1989 - neuresničenega "mitinga resnice" v Ljubljani, do osamosvojitve leta 1991 in tudi skozi čas po njej. O vlogi nekdanje milice, teritorialne obrambe, narodne zaščite in Manevrske strukture narodne zaščite pri osamosvajanju Slovenije bodo z Vido Petrovčič spregovorili udeleženci takratnih dogodkov: Igor Bavčar, Janez Slapar, Vinko Beznik in Slavko Kmetič.
21:55 11. redna seja Komisije za nadzor javnih financ, 8. 7. 2020 - posnetek, ponovitev
 • Dnevni red seje: 1. Poročilo Ministrstva za finance o opravljenih postopkih inšpekcijskega nadzora nad porabo sredstev državnega proračuna v obdobju 1. 1. do 30. 6. 2019 2. Poročilo Nadzornega odbora Sklada za financiranje razgradnje Nuklearne elektrarne Krško in za odlaganje radioaktivnih odpadkov iz Nuklearne elektrarne Krško o poslovanju Sklada za leto 2018 3. Revizijsko poročilo Računskega sodišča "Računovodski izkazi in pravilnost poslovanja Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije v letu 2017" 4. Revizijsko poročilo Računskega sodišča "Računovodski izkazi in pravilnost poslovanja Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije v letu 2017"