TV spored TV SLO 3


8. julij 2020 - 14. julij 2020
06:30 Primorska kronika, ponovitev
 • Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
06:50 Tele M - regionalna informativna oddaja, ponovitev
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
07:25 Brez meja - Határtalan: Séta a keszthelyi Helikon Kastélyparkban / Sprehod po pa...
 • Kedves Nézőink, ma a Határtalan című adásunkat láthatják. A tartalma: - séta a keszthelyi Helikon Kastélyparkban (Keszthelyi Televízió); - online gyermeknap (Erdélyi Magyar Televízió); - képzőművészeti karantén kihívás a dobronaki Kézművességek Házában (Lendvai Tévéstúdió); - a szlavóniai Szentlászlón szépül a kultúrotthon, a helyi tűzoltók pedig új járművel gazdagodtak (Drávatáj magazinműsor); - két vajdasági fiú utazásra ösztönzi az embereket (Újvidéki Televízió); - tombol az allergiaszezon (Szombathelyi Televízió); - Három Királyok Produkció: Jöjjön a fény (Szlovákiai Magyar Televíziós Hírportál). Drage gledalke in gledalci, danes si lahko v oddaji Brez meja ogledate naslednje prispevke: - sprehod po parku Grajskega muzeja Helikon v Keszthelyu; - online Mednarodni dan otrok; - umetnostni izziv v času karantene Hiše rokodelstev v Dobrovniku; - v Laslovem v Slavoniji podoba kulturnega doma postaja vedno lepša, tamkajšnji gasilci pa so postali bogatejši za novo vozilo; - mlada fanta iz Vojvodine spodbujata ljudi k potovanju; - sezona alergij na vrhuncu; - Produkcija trije kralji: Naj nas obsije svetloba.
08:00 41. nujna seja Odbora za finance - prenos
 • Dnevni red seje: 1. Predlog stališča Republike Slovenije do Predloga direktive Sveta o spremembi Direktive 2011/16/EU zaradi nujne potrebe po odložitvi nekaterih rokov za predložitev in izmenjavo podatkov na področju obdavčevanja zaradi pandemije COVID-19 2. Predlog stališča Republike Slovenije do Predloga uredbe Evropskega parlamenta in Sveta o spremembi uredb (EU) št. 575/2013 in (EU) 2019/876 glede prilagoditev zaradi pandemije COVID-19 3. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-1B), nujni postopek
09:00 78. redna seja Odbora za zadeve Evropske unije - prenos
 • Dnevni red seje: 1. Priporočilo Sveta v zvezi z nacionalnim reformnim programom Slovenije za leto 2020 in mnenje Sveta o programu stabilnosti Slovenije za leto 2020 2. Predlog stališča Republike Slovenije do Predloga direktive Sveta o spremembi Direktive 2011/16/EU zaradi nujne potrebe po odložitvi nekaterih rokov za predložitev in izmenjavo podatkov na področju obdavčevanja zaradi pandemije COVID-19 3. Predlog stališča Republike Slovenije do Predloga uredbe Evropskega parlamenta in Sveta o spremembi uredb (EU) št. 575/2013 in (EU) 2019/876 glede prilagoditev zaradi pandemije COVID-19
10:15 71. redna seja Kolegija predsednika Državnega zbora - posnetek
 • Dnevni red seje: 1. Določitev časa obravnave točk dnevnega reda 18. seje Državnega zbora, ki se bo pričela v ponedeljek, 15. junija 2020 2. Predlog etičnega kodeksa za poslance in poslanke Državnega zbora Republike Slovenije 2.A Predlog za obravnavo predloga zakona po skrajšanem postopku 3. Razno
11:10 Poročila, ponovitev
11:20 Izjavi gospodarskega minizstra Zdravka Počivalška in prvopodpisanega pod njegovo interpelacijo Rob...
11:45 Novinarska konferenca združenj zdravnikov o ravnanju stroke v domovih starejših občanov v času e...
12:05 Novinarska konferenca o podrobnostih za koriščenje turističnih bonov (638, 2020)
12:40 Novinarska konferenca Trgovinske zbornice Slovenije o pogledu slovenskih trgovcev na nedeljsko delo ...
13:30 Prvi dnevnik, ponovitev
 • V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.
14:00 21. nujna seja Odbora za kulturo in 23. nujna seja Odbora za izobraževanje, znanos...
 • Dnevni red seje: 1. Ponovni poziv proti izselitvi Srednje šole za oblikovanje in fotografijo iz Križank ter k zaščiti kulturnega spomenika državnega pomena Križanke
17:30 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
17:50 Danes
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:30 Slovenska kronika s slovenskim znakovnim jezikom
 • Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.
20:45 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
20:50 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
21:00 Na tretjem ...: Poslanci o aktualnem dogajanju (164, 2020)
 • O aktualnem dogajanju v slovenski politiki poslanci Jani Prednik (SD), Jerca Korče(LMŠ), Gregor Perič(SMC) in Marko Pogačnik (SDS).
21:45 Danes
23:00 Odmevi, ponovitev
 • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
23:30 Na tretjem ...: Poslanci o aktualnem dogajanju (164, 2020), ponovitev
 • O aktualnem dogajanju v slovenski politiki poslanci Jani Prednik (SD), Jerca Korče(LMŠ), Gregor Perič(SMC) in Marko Pogačnik (SDS).