TV spored TV SLO 3


2. december 2021 - 8. december 2021
07:00 Primorska kronika, ponovitev
 • Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
07:20 Tele M - regionalna aktualno-informativna oddaja, ponovitev
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
07:45 Izjave predstavnikov LMŠ-ja, SD-ja, Levice in SAB-a o razkritju pogovorov ministra Andreja Vizjaka ...
08:00 Mostovi - Hidak - magazinska informativna oddaja, ponovitev
 • Az adás tartalma: - ülésezett a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma; - ülésezett a Magyar Nemzeti Közösség Rádió- és Tévéműsorainak Programbizottsága; - Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten. Vsebina oddaje: - plenarna seja Foruma madžarskih poslancev iz Karpatskega bazena; - zasedal je Programski odbor za madžarski narodnostni program RTV Slovenije; - Svetovna razstava lovstva in narave.
08:35 Poročila, ponovitev
 • Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali. Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.
08:40 Izjave ministra za okolje in prostor Andreja Vizjaka o posnetkih pogovora z Bojanom Petanom
08:55 Odziva predsednika SMC Zdravka Počivalška in predsednika NSi Mateja Tonina na posnetke pogovora mi...
09:00 26. redna seja Državnega zbora - prenos
 • Dnevni red seje: 24. Šestindvajseto redno letno poročilo Varuha človekovih pravic Republike Slovenije za leto 2020 s Poročilom Varuha človekovih pravic Republike Slovenije o izvajanju nalog državnega preventivnega mehanizma po Opcijskem protokolu h Konvenciji OZN proti mučenju in drugim krutim, nečloveškim ali poniževalnim kaznim ali ravnanju za leto 2020 s Predlogom priporočila 15. Predlog zakona o dolgotrajni oskrbi (ZDOsk), prva obravnava 22. Predlog resolucije o podnebni in okoljski krizi v Republiki Sloveniji (RePOK)
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:30 Slovenska kronika s slovenskim znakovnim jezikom
 • Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.
20:45 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
20:50 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:55 6. nujna seja Preiskovalne komisije o domnevni odgovornosti za finančno neustrezne...
 • Dnevni red seje: 1. Dogovor o delu (zaprto za javnost) 2. Obravnava osnutka zapisnika 4. nujne seje Preiskovalne komisije (14. ali 17. člen PoPPre) (zaprto za javnost) 3. Obravnava osnutka zapisnika 5. nujne seje Preiskovalne komisije (14. ali 17. člen PoPPre) (zaprto za javnost) 3.a. Izvajanje dokazov: a) zaslišanje priče: Metke Paragi ob 16.15 4. Razno
22:45 Plenarno zasedanje Evropskega parlamenta (rezultati vrha Zahodnega Balkana) - posne...
 • Dnevni red: - Rezultati vrha Zahodnega Balkana - Razrešnica 2019: Evropska agencija za mejno in obalno stražo - Zavarovanje motornih vozil