TV spored TV SLO 3


2. december 2021 - 8. december 2021
07:00 Primorska kronika, ponovitev
 • Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
07:20 Tele M - regionalna aktualno-informativna oddaja, ponovitev
 • Tele M je osrednja dnevna aktualno-informativna oddaja regionalnega programa Televizije Maribor, v kateri poročajo, v pogovorih z gosti, z živimi vklopi s terena, in v povezavi z dopisništvi obravnavajo aktualne teme, ki še posebej zanimajo gledalce v severovzhodni Sloveniji. Vabljeni k ogledu.
07:45 Izjave predstavnikov LMŠ-ja, SD-ja, Levice in SAB-a o razkritju pogovorov ministra Andreja Vizjaka ...
08:00 Mostovi - Hidak - magazinska informativna oddaja, ponovitev
 • Az adás tartalma: - az 1956-os forradalom főbb történései; - a muravidéki magyarok is megemlékeztek az 1956-os forradalomról; - Dobronakon megnyílt a Katasztrófavédelmi Központ; - új gazdasági és üzleti övezet a Šalovci községben; - kiürítették a Bakonaki-tavat. Vsebina oddaje: - glavni momenti revolucije leta 1956; - tudi prekmurski Madžari so se spomnili revolucije leta 1956; - odprtje Centra za zaščito in reševanje v Dobrovniku; - nova ekonomsko-poslovna cona v Občini Šalovci; - izlov rib iz Bukovniškega jezera.
08:30 Odmevi, ponovitev
 • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
09:05 6. nujna seja Preiskovalne komisije o domnevni odgovornosti za finančno neustrezne...
 • Dnevni red seje: 1. Dogovor o delu (zaprto za javnost) 2. Obravnava osnutka zapisnika 4. nujne seje Preiskovalne komisije (14. ali 17. člen PoPPre) (zaprto za javnost) 3. Obravnava osnutka zapisnika 5. nujne seje Preiskovalne komisije (14. ali 17. člen PoPPre) (zaprto za javnost) 3.a. Izvajanje dokazov: a) zaslišanje priče: Metke Paragi ob 16.15 4. Razno
10:55 26. redna seja Državnega zbora, 19. 10. 2021 - posnetek, ponovitev
 • Dnevni red seje: 2. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o izvrševanju proračunov Republike Slovenije za leti 2021 in 2022 (ZIPRS2122-B), nujni postopek 10. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o davku od dohodkov pravnih oseb (ZDDPO-2S), druga obravnava 11. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o organiziranosti in delu v policiji (ZODPol-G), druga obravnava 7. Predlog zakona o oskrbi z električno energijo (ZOEE), druga obravnava 8. Predlog zakona o prepovedi prodaje plastičnih proizvodov za enkratno uporabo (ZPPPPEU), druga obravnava 9. Predlog zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o lekarniški dejavnosti (ZLD-1C), druga obravnava
16:15 Redna seja Državnega zbora, 20. 10. 2021 (glasovanje), posnetek
17:35 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
17:50 Izjave ministra za okolje in prostor Andreja Vizjaka o posnetkih pogovora z Bojanom Petanom
18:00 Na tretjem ...: Se lahko izognemo vnovičnemu zapiranju države?, ponovitev
 • V Sloveniji se v zadnjem tednu krepko povečuje število okužb s koronavirusom. Precepljenost prebivalstva je nizka, vprašanje pa je tudi, ali pogoj PCT deluje, saj ga preverja le malokdo, enostavne pa so tudi zlorabe. Kakšni bodo torej naslednji koraki vlade, če se bo število okužb še naprej povečevalo - vnovično zapiranje države, kar so vladni predstavniki že večkrat zanikal,i ali tako ali drugače poostren pogoj PCT? Je možnost tudi uvedba pogoja PC, torej omejitve za vse, ki niso cepljeni ali preboleli bolezni covid-19? Gosta oddaje sta poslanca Dejan Židan (SD) in Iva Dimic (NSi).
18:45 Plenarno zasedanje Evropskega parlamenta (porast desničarskega ekstremizma in rasi...
 • Dnevni red: - Porast desničarskega ekstremizma in rasizma v Evropi (glede na nedavne dogodke v Rimu)
20:00 Dnevnik s slovenskim znakovnim jezikom
 • Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.
20:20 Sobotni Dnevnikov izbor s slovenskim znakovnim jezikom
 • V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.
20:25 Utrip s slovenskim znakovnim jezikom
 • UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.
20:40 Šport s slovenskim znakovnim jezikom
 • Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.
20:50 Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
 • Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.
20:55 3. redna seja Preiskovalne komisije o domnevni odgovornosti za finančno neustrezne...
 • Dnevni red seje: 1. Izvajanje dokazov: c) Zaslišanje priče: Tjaše Žohar Čretnik ob 17. uri.
22:35 Tarča, Globus, Točka preloma, ponovitev
 • V Tarči o komunalnem blatu, ki so ga zaradi ogromnih zaslužkov mreže ekoloških kriminalcev odlagale na poljih in v gozdovih. Še vedno se neznano kam izgubi na tisoče ton blata. Sledili smo tovornim vozilom, ki so blato naložili v čistilni napravi.