TV spored TV SLO 3


21. november 2019 - 27. november 2019
07:00 Primorska kronika, ponovitev
 • PRIMORSKA KRONIKA je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.
07:20 Tele M - regionalna informativna oddaja, ponovitev
 • Z novim letom višja urna postavka za študentsko delo. V občini Hoče se v vrstah pred uradi lahko kratkočasijo s knjižničnim gradivom. Borštnikovo srečanje - mednarodni simpozij o gledališki kritiki. V okviru Borštnikovega srečanja letos prvič izvajajo gledališki eksperiment Beli zajec, rdeči zajec. Bogato kulturno dogajanje v Mariboru dopolnjuje Mariborski umetnostni sejem. Maribor je dobil sodoben skate park. Voditelj: Janez Krušič Sterguljc Gostja: Nina Jeza, umetniška vodja Mariborskega umetnostnega sejma
07:45 Novinarska konferenca ministra za zdravje Aleša Šabedra o aneksu 3 k splošnemu dogovoru v zdravst...
08:00 Mostovi - Hidak - magazinska informativna oddaja, ponovitev
 • Kedves Nézőink! Ma a Hidakkal jelentkezünk. Az adás tartalma: - Kárpát-medencei gazdasági konferencia és kiállítás Budapesten; - 12. Nemzeti Vágta; - Szúnyogh Sándor fogalmazási verseny; - a Lendvai Egészségház nyílt napja; - 10 éves a Lendvai Nyugdíjas Egyesület vegyeskórusa. Drage gledalke in gledalci, v današnji oddaji Mostovi si lahko ogledate naslednje prispevke: - gospodarska konferenca in razstava Karpatski Export v Budimpešti; - 12. Nacionalni galop; - literarni natečaj Sándorja Szúnyogha; - dan odprtih vrat v Zdravstvenem domu Lendava; - 10-letnica mešanega pevskega zbora Nimam časa.
08:30 Odmevi, ponovitev
 • Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.
09:00 22. nujna seja Odbora za finance, 18. 10. 2019 (predloga proračunov za leti 2020 i...
 • Dnevni red seje: 1. Predlog proračuna Republike Slovenije za leto 2020 2. Predlog proračuna Republike Slovenije za leto 2021
16:00 Na tretjem ...: Vrednotenje nepremičnin po novem (298, 2019), ponovitev
 • V drugem četrtletju letošnjega leta - torej od aprila do junija - je znašala skupna vrednost vseh prodanih stanovanjskih nepremičnin v Sloveniji 330 milijonov evrov. Trg torej cveti. Toda, ali tržne cene tudi ustrezajo tistim, ki jih beleži Geodetska uprava Slovenije? O tem se te dni lahko prepriča vsak lastnik nepremičnine sam. Na portalu množičnega vrednotenja, ki ga v javno razpravo ponuja Geodetska uprava Republike Slovenije, je mogoče preveriti vrednosti in modele vrednotenja. O tem v tokratni oddaji z generalnim direktorjem GURS-a Tomažem Petkom, geodetom Tomažem Černetom in nepremičninskim strokovnjakom Francijem Gerbcem.
16:45 Izjavi po zamenjavi uprave Petrola (803, 2019)
17:00 Izjave po zvišanju prejemkov nadzornikom NLB-ja (787, 2019)
17:10 Novinarska konferenca Fiskalnega sveta o skladnosti predlogov proračunov s fiskalnim pravilom (790,...
17:20 Govora Rudija Pavšiča in Marjana Sturma po prejemu odlikovanja red za zasluge iz rok predsednika d...
17:30 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
17:45 Izjave o sodelovanju med koalicijo in Levico (800, 2019)
18:00 Poročila ob petih, ponovitev
 • V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.
18:10 Odkrito o novi migrantski krizi (295, 2019), ponovitev
 • Kriza med Turki in Kurdi ter nove grožnje turškega predsednika, da bo odprl meje in omogočil odhod migrantov v EU, povzročajo nove skrbi za varnostno situacijo. V zbirnih centrih v Bosni in Hercegovini zmanjkuje prostora za migrante. Slovenija je, po besedah ministra za notranje zadeve na morebitno povečano število migrantov, dobro pripravljena. Toda - ali se lahko ponovi migrantski val iz leta 2015? Kaj lahko prinese razveljavitev dela 10. b. člena Zakona o tujcih? Kako bi lahko slovensko-hrvaško mejo bolje zaščitili in kakšna je trenutna varnostna situacija v Sloveniji? O vsem tem bodo z voditeljem Igorjem Pirkovičem govorili strokovnjaki za varnostna vprašanja Anton Travner, Domen Vivod in Boštjan Perne.
19:00 Dnevnik, Sobotni dnevnikov izbor, Utrip, Šport in Vreme s slovenskim znakovnim jezikom
20:00 Plenarno zasedanje Evropskega parlamenta, 22. 10. 2019 (sklepi vrha voditeljev Evro...
 • Dnevni red seje: - Sklepi seje Evropskega sveta z dne 17. in 18. oktobra 2019 - Pregled Junckerjeve Komisije - Glasovanje
23:20 Ekstravisor: Telekom - predmet poželenja, ponovitev
 • Preiskovalna skupina TVS se tokrat loteva največjega telekomunikacijskega operaterja, ki je v večinski državni lasti in s katerim je poslovno povezano na stotine dobaviteljev, IT podjetij, prejemnikov sponzorskih, donatorskih sredstev, svetovalcev itn. Prav to omrežje vodi k odgovoru, zakaj je politika v preteklosti nekajkrat sprožila postopke prodaje Telekoma – in si vedno premislila. Nadzorne institucije se Telekoma, v glavnem izogibajo, forenzično poročilo spornih poslov je skrbno varovana skrivnost. K pogovoru v studiu smo povabili: čelne ljudi Telekoma, SDH-ja, AKOSA, malih delničarjev, ekonomsko stroko. Pogovor v studiu bo vodila Erika Žnidaršič.