TV spored TV3 MEDIAS


16. april 2021 - 22. april 2021
06:55 Faktor, 2021
 • sezona 6Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelja Aljuš Pertinač in Norma M. Brščič obdelujeta aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
07:45 TV prodaja
08:00 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 69.
10:30 TV prodaja
10:45 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
11:15 TV prodaja
11:30 TV Ljubljana na TV3, 2021
 • sezona 1, epizoda 156.
12:15 TV prodaja
12:30 TV prodaja
12:45 TineTime Show, 2019
 • sezona 1, epizoda 25Na način late night show bo voditelj Tine Murn gostil po štiri goste, ki bodo poleg zabavnega pogovora sodelovali tudi pri različnih izzivih, kot npr. pantomima, karaoke,….
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Arena e - športa
 • Arena Esports - .
15:30 Vaše zdravje, naša skrb
16:30 TV prodaja
16:45 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Krivda in odpuščanjesezona 1, epizoda 24In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Po težkih operacijah je Ben Ahlbeck postal depresiven. Niti njegov prijatelj Elias Bähr niti Leyla Sherbaz mu ne prideta blizu. Ko se izkaže, da Ben niti družini ni povedal za tragičen potek nesreče, so zdravniki zaskrbljeni. Prijatelju in sodelavcu morajo nekako pomagati. Medtem je bila Leylina hči Zoe Sherbaz obsojena na družbeno koristna dela. Na prošnjo svoje matere naj bi Zoe del tega dela opravila na kliniki Johannes Thal. Tam bistra 16-letnica izve za zgodovino med njeno mamo Leylo in poškodovanim Benom Ahlbeckom. Herberta Scholza po ropu v zastavljalnici na urgenco odpelje Elly Winter. Zelo je zaskrbljen, saj je bila ukradena dragocena srebrna škatla, na katero je gospod Scholz videti zelo vezan. Nekoliko kasneje, ko drugega bolnika, Alexandra Scholza, sprejmejo močne bolečine v kolenu, zdravniki presenečeno ugotovijo, da sta Herbert in Alexander oče in sin, ki pa že leta nista imela stikov. Niklas ima ugled briljantnega, a tudi impulzivnega zdravnika, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Nekateri mladi zdravniki so zelo predani, nekateri pa so že kar preveč motivirani .
  in to ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Na srečo ima Niklas ob sebi vsaj svojo staro medicinsko prijateljico Leylo, travmatologinjo in anesteziologinjo .
  V Niklasovi ekipi so zanimivi mladi zdravniki. Julia, hči upravnika klinike, je prepričana, da bo nekoč najboljša zdravnica na svetu. Do takrat mora nadzorovati vse in vsakega. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Vljuden, marljiv Elias trpi, ker je drugim sicer všeč, a ga ne občudujejo, kot se mu zdi, da bi morali. Za razliko od lepega Ben, ki ljubi življenje, življenje pa očitno ljubi Bena. Je naraven - za operacijsko mizo in z damami. In to ve tudi Annika, ki je otrok ekipe - ljubljenka pacientov, a malo preveč sanjava za vsakdanje klinično življenje .
17:45 Pol dneva, 2016
 • Igrajo: Taim Hassan - Youssef El Khal - Režija: Samer Al Barkavi.
  sezona 1, epizoda 15Half Day - Majar že leto dni neuspešno išče Majiso. Odloči se, da se bo vrnil v London. Ko gre rezervirati letalsko karto, sreča znanca Aunija.
18:31 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 70.
19:15 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 56Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
20:00 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Preseganje mejasezona 1, epizoda 25In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Dr. Matteo Moreau naleti na mladega Saida, ki ima srčno bolezen in nujno potrebuje operacijo, a jo mladenič zavrne. Sicer precej zadržan dr. Matteo vzame mladeniča pod svoje okrilje. Julia naleti na nepravilnosti v Saidovi zgodbi. Kaj mladenič skriva pred zdravniki? Ko dr. Moreau in Julia končno odkrijeta Saidovo skrivnost, je skoraj prepozno. Pacientka Hilde Riemann je izgubila veselje do življenja, njen pogum, da se sooči z življenjem, je zlomila bolezen. Dr. Niklas kljub temu poskuša prepričati starejšo gospo v operacijo, ki bi ji lahko olajšala življenje. Toda Niklasova prizadevanja so neuspešna. Theresa poskusi pomagati starejši gospe z nekonvencionalnim pristopom. Niklas spozna prikupno fizioterapevtko Carolin Körner.
21:00 Pobeg v divjino, 2015
 • Igrajo: Kevin McCloud.
  Tongasezona 1, epizoda 1Kevin McCloud's Escape to the Wild - Kevin McCloud travels to a paradise desert island on the other side of the world to meet a British family who've quit the city rat race to live a simpler life in the South Pacific. Karyn, Boris and their three children appear to be living everyone's fantasy life - but Kevin wants to uncover the reality behind the dream. Could a simpler life really make you happier? To get to the island (nestled in archipelago of Tonga) Kevin undertakes an epic 5 day journey, travelling as far from the UK as it's possible to go and running the gauntlet of an ash spewing volcano en route. When Kevin finally arrives at the breath taking island he is awe struck by its incredible beauty - azure waters lapping white sandy beaches. It's the stuff of fantasy, but Kevin wants to know how on earth anyone can live so far from civilization and how it's possible to raise children in such isolation. Kevin discovers the family have built an extraordinary off-grid home using natural materials from the island. The island has no fresh water, no electricity, debilitating tropical heat, and is under real threat of tsunamis. Combined with these physical threats are the psychological trials of living in such isolation. Kevin is amazed at what the family have endured and achieved - not only have they survived, they're thriving on their beautiful wild island - and what's even more remarkable.
  they've done it in style.
22:00 Hetty Feather, 2017
 • Igrajo: Isabel Clifton - Polly Allen - Dasharn Anderson - Režija: Chloe Thomas.
  Nov začeteksezona 3, epizoda 9Hetty, Sheila in Gideon zdaj delajo za družino Callender, pod strogim nadzorom gospe Penhaligon. Gideon se spoprijatelji z Edwinom, invalidnim sinom lastnikov hiše, ki ga starši skrivajo pred zunanjim svetom. Edwin skrivaj opazuje ljubezenska srečanja med vrtnarjem Jackom in svojo uporniško sestro Emily ….
22:30 Hetty Feather, 2017
 • Igrajo: Isabel Clifton - Polly Allen - Dasharn Anderson - Režija: Chloe Thomas.
  Preteklost se vračasezona 3, epizoda 10Hetty in Sheila spoznata, da je matrona poslala vohuna, ki sta pomotoma odpeljala Emily. S pomočjo prijatelja Henryja jo Hetty in Gideon poskušata rešiti, akcija pa se konča tako, da ujeta ostane tudi Hetty. Uspe ji prepričati matrono, da ji pomaga pri iskanju knjige. Sheila vse skupaj naznani družini, njeni člani pripravijo past, v katero se ujamejo matrona in njeni pomagači. Hvaležni Callenderji poskrbijo, da bo Hetty spet videla Ido in za bolj sproščen režim v gospodinjstvu za svoje otroke in hlapce.
23:00 Moč usode z Gordano