TV spored TV3 MEDIAS


16. april 2021 - 22. april 2021
06:55 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 56Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
07:45 TV prodaja
08:00 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 70.
10:30 TV prodaja
10:45 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
11:15 TV prodaja
11:30 TV Ljubljana na TV3, 2021
 • sezona 1, epizoda 157.
12:15 TV prodaja
12:30 Hetty Feather, 2017
 • Igrajo: Isabel Clifton - Polly Allen - Dasharn Anderson - Režija: Chloe Thomas.
  Nov začeteksezona 3, epizoda 9Hetty, Sheila in Gideon zdaj delajo za družino Callender, pod strogim nadzorom gospe Penhaligon. Gideon se spoprijatelji z Edwinom, invalidnim sinom lastnikov hiše, ki ga starši skrivajo pred zunanjim svetom. Edwin skrivaj opazuje ljubezenska srečanja med vrtnarjem Jackom in svojo uporniško sestro Emily ….
13:00 Hetty Feather, 2017
 • Igrajo: Isabel Clifton - Polly Allen - Dasharn Anderson - Režija: Chloe Thomas.
  Preteklost se vračasezona 3, epizoda 10Hetty in Sheila spoznata, da je matrona poslala vohuna, ki sta pomotoma odpeljala Emily. S pomočjo prijatelja Henryja jo Hetty in Gideon poskušata rešiti, akcija pa se konča tako, da ujeta ostane tudi Hetty. Uspe ji prepričati matrono, da ji pomaga pri iskanju knjige. Sheila vse skupaj naznani družini, njeni člani pripravijo past, v katero se ujamejo matrona in njeni pomagači. Hvaležni Callenderji poskrbijo, da bo Hetty spet videla Ido in za bolj sproščen režim v gospodinjstvu za svoje otroke in hlapce.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Formula E od blizu, 2021
 • sezona 1, epizoda 2V tej epizodi je v ospredju nepozabna bitka med Lucasom di Grassijem in njegovim tekmecem Sebastianom Buemijem.
15:30 Vaše zdravje, naša skrb
16:30 TV prodaja
16:45 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Preseganje mejasezona 1, epizoda 25In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Dr. Matteo Moreau naleti na mladega Saida, ki ima srčno bolezen in nujno potrebuje operacijo, a jo mladenič zavrne. Sicer precej zadržan dr. Matteo vzame mladeniča pod svoje okrilje. Julia naleti na nepravilnosti v Saidovi zgodbi. Kaj mladenič skriva pred zdravniki? Ko dr. Moreau in Julia končno odkrijeta Saidovo skrivnost, je skoraj prepozno. Pacientka Hilde Riemann je izgubila veselje do življenja, njen pogum, da se sooči z življenjem, je zlomila bolezen. Dr. Niklas kljub temu poskuša prepričati starejšo gospo v operacijo, ki bi ji lahko olajšala življenje. Toda Niklasova prizadevanja so neuspešna. Theresa poskusi pomagati starejši gospe z nekonvencionalnim pristopom. Niklas spozna prikupno fizioterapevtko Carolin Körner.
17:45 Pol dneva, 2016
 • Igrajo: Taim Hassan - Youssef El Khal - Režija: Samer Al Barkavi.
  sezona 1, epizoda 16Half Day - Majisa vztraja na poroki z Aunijem. Auni je očaran nad Majiso in pristane na vse njene pogoje. Majar ju poiše in Majisi pove vso resnico. Majisa zanika umor Jare in zaupa Majarju resnico.
18:31 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 71.
19:15 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 57Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
20:00 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Strmoglavljenjesezona 1, epizoda 26In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Med delom v rehabilitacijski kliniki je fizioterapevtka Carolin Körner nenadoma pade v nezavest in se pri tem močno udari. Na kliniki jo sprejmeta dr. Niklas in Julia Berger. Pokažejo se še drugi simptomi, ki ekipo begajo. Ko dr. Niklas naleti na možno razlago, se odloči, da diagnozo preveri z nenavadno metodo … Na kliniko pripeljejo poškodovanega in pijanega Mark Schmitz. Ker vsi simptomi kažejo na odvisnost, dr. Matteo Moreau pacienta naroči na pregled jeter. Nenadoma se Markovo stanje poslabša in dr. Matteo in Theresa končno najdeta vzrok njegovim zdravstvenim težavam. Medtem dr. Leyla Sherbaz je v rehabilitacijski kliniki sreča razočaranega in obupanega Bena Ahlbecka. Po amputaciji noge je mladi zdravnik očitno obupal.
21:00 Moja pesem, tvoj glas, 2020
 • sezona 1, epizoda 7V zadnji oddaji sezone bomo izvedeli kaj je pevem ostalo v spominu na snamanja, kaj so od oddaje pričakovali, kaj bodo počeli sedaj in se seveda spomnili večine njihovih nastopov.
22:10 Super reševalci, 2019
 • sezona 1, epizoda 12Oddaja, ki predstavlja delo veterinarjev. Oni so Super reševalci, doktorji za živali. Spremljamo tako ambulantne primere kot tudi dogajanje na terenu. V pravi oskrbi bodo tako naši ljubljenčki, domače živali, kot tudi malo večje živali kot so krave, konji in pujsi. Lastniki domačih ljubljenčkov pokažejo, da so navezani na njihove živali in jim ni vseeno za njihovo zdravje, medtem ko na terenu poskušamo rešiti zaplete predvsem na domačih kmetijah.
23:00 Izvir zdravja