TV spored TV3 MEDIAS


24. januar 2021 - 30. januar 2021
06:55 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 7Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
07:40 TV prodaja
08:00 Po notranji strani
 • , epizoda 8The Inside Line - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 8, 2021
10:30 TV prodaja
10:45 Po notranji strani
 • , epizoda 8The Inside Line - .
11:15 TV prodaja
11:30 TV Ljubljana na TV3, 2020
 • sezona 1, epizoda 94.
12:00 TV prodaja
12:15 Šefinja, 2019
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Zvodnik pravicesezona 10, epizoda 1Die Chefin - Truplo, ki ga ustreli varnostnik otroškega doma, je najbrž ugrabitelj enega od otrok. Primer postane zelo oseben za Vero Lanz. Kmalu se izkaže, da je pogrešan Aaron Fechter, sin pokojnega Maria Fechterja, ki je pred kratkim prišel v München iz internata. Pojavi se vprašanje, kdo stoji za ugrabitvijo.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Na kavi z Giannijem, 2020
 • sezona 5.
15:30 Mini Minini nasveti
16:35 Temna stran življenja, 2018
 • Igrajo: Tatyana Arntgolts - Aleksey Fateev - Olga Dibtseva - Režija: Vsevolod Aravin.
  sezona 1, epizoda 3Sezon dozhdey - Vera in Oleg sta skupaj že 12 let. Sta kot dve polovici, ki se popolnama ujemata. Njuna zveza deluje kot iz pravljice, dokler Vera ne izve, da ima Oleg otroka z drugo žensko. Tega mu ne more odpustiti in ga nenapovedano zapusti. A njuna ljubezen je močnejša od govoric in kmalu sta zopet skupaj, odločena, da začneta znova in pozabita preteklost. Kar se kmalu izkaže za vse kaj drugega kot preprosto .
17:35 Oprosti mi, 2016
 • Igrajo: Alexey Morozov - Adelina Gizatoullina - Yuri Batourin - Farkhat Makhmoudov - Režija: Nikolay Borts.
  sezona 1, epizoda 2Forgivable Unforgivable - Irene napadejo roparji in jo ubijejo pred očmi njenega moža. Igorja muči občutek krivde, da ni mogel pomagati ženi. Začne raziskovati, kaj je v zadnjem času počela njegova žena. Ugotovi, da je žena pomagala narkomanki iz rehabilitacijskega centra, kjer je delala.
18:30 TOP 8, 2021
19:15 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 8Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
20:00 Šefinja, 2019
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Slasezona 10, epizoda 2Die Chefin - Koga bi hotela zanimati ugrabitev preprostega Maika Grasserja? Nasilna ugrabitev Maika po koncu njegove izmene, poleg tega pa visoka odkupnina? Vera Lanz in njena ekipa odkrijejo pravo identiteto Maika in kmalu postane jasno, zakaj želijo ugrabitelji milijon evrov.
21:10 Tovariši, 2014
 • Igrajo: Alexander Domogarov - Vyacheslav Krikounov - Elizaveta Nilova - Režija: Olga Maneeva.
  sezona 1, epizoda 2Gentlemen Comrades - Moskva leta 1918, obdobje revolucije, obdobje revščine, ki postane gojišče za vse vrste kriminala. Za boj proti razbojništvu je sprejeta odločitev, da se oddelek za kriminalistične preiskave okrepi ne samo z boljševiki, ampak tudi z nekdanjimi carjevimi preiskovalnimi policisti. Tako se srečata Nikolaj Varaksin, nekdanji preiskovalec carske detektivske policije, in Pyotr Sokolov, mornar baltske flote. Ni presenetljivo, da partnerja takoj postaneta odkrito sovražna drug do drugega. Vendar se morajo ti razredni sovražniki naučiti sodelovati - navsezadnje ni mogoče sam premagati vsemogočnega moskovskega zločinskega sveta .
22:00 Hannibal, 2013
 • Igrajo: Mads Mikkelsen - Caroline Dhavernas - Hugh Dancy - Laurence Fishburne.
  Fromagesezona 1, epizoda 8Lecterjevega bolnika Franklina skrbi, da je njegov prijatelj Tobias psihopat. Lectorja pa vseeno bolj skrbi Franklinova obsedenost z njim. Graham medtem preiskuje primer umora baltimorskega glasbenika. Ker je v umor vključeno glasbilo, si Graham to razlaga kot serenado enega morilca drugemu. Grahamova psihična stabilnost se slabša in začne halucinirati. Ko ga Alana Bloom zavrne, se pojavijo halucinacije živali v bolečinah.
23:00 Inventura življenja