TV spored TV3 MEDIAS


3. oktober 2022 - 9. oktober 2022
09:30 Faktor, 2022
 • Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
10:15 TV prodaja
10:30 Vaše zdravje, naša skrb
11:30 TV prodaja
11:45 Na kavi z Giannijem, 2022
12:15 TV prodaja
12:30 Odkrivanje čudovitih kanalov, 2014
 • Igrajo: Prunella Scales - Timothy West.
  sezona 1, epizoda 3Great Canal Journeys - Timothy West in Prunella Scales se odpravita v Llangollen v Denbighshireju, kjer sta preživela medene tedne. Izlet vključuje mistične hribe doline Llangollen ter najdaljši in najvišji akvadukt v Veliki Britaniji.
13:30 Zlati ključi, 2021
13:50 Zlati ključi, 2021
14:10 Zlati ključi, 2021
14:55 TV prodaja
15:10 Moja pesem, tvoj glas, 2020
 • V prvih dveh oddajah Moja pesem, tvoj glas smo slišali priredbe pesmi Eve Hren in Božidarja Wolfanda – Wolfa. Tokratna je namenjena Mirni Reynolds, nekdanji članici uspešne in znane dekliške skupine Foxy Teens. Mirna je sedaj odlična tekstopistka in samostojna pevka. Njeni glasbeni kolegi bodo prepevali skladbe iz njene solo kariere, ne bo pa manjkalo niti priredb velikih uspešnic Foxy Teens.
16:30 Odkrivanje čudovitih kanalov, 2014
 • Igrajo: Prunella Scales - Timothy West.
  Kanal Nivernaissezona 1, epizoda 4Great Canal Journeys - Timothy West in Prunella Scales skleneta svojo odisejado v francoski Burgundiji. Potujeta po kanalu Nivernais skozi mesta in vasi, ki so prežeta z zgodovino.
17:30 Vaše zdravje, naša skrb
18:45 Parada plesa, 2021
 • Tadeja Erzin Potočnik in Matej KejžarV poletni Paradi plesa vam predstavljamo najbolj atraktivne reportaže in pogovore z ustvarjalci, ki so zaznamovali minulo sezono. Od državnega prvenstva v latinu do imenitnih kreativcev, ki bogatijo slovensko in mednarodno plesno sceno. Parada plesa julija in avgusta- vsako nedeljo ob 18.45, ker je dan s plesom odličen dan!
19:15 Faktor, 2022
 • Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
20:00 Odrešitelji, 2018
 • Igrajo: Megan Johnson - Nathaniel Stroud - Joe Cadiff - Carol Payton - Režija: Christopher Greenslate.
  Saviors - Film, v ospredju katerega je pereča tema rasizma, govori o mladi ženski, ki se med iskanjem svoje krušne temnopolte mame, znajde v krogu rasistične skupine.
21:40 Zemlja, naš skupni dom, 2021
 • Dokumentarni film je sestavljen iz sedmih pričevanj prve in druge generacije migrantov, ki živijo v Sloveniji in Slovenke, ki se je izselila v tujino. Svoje življenjske zgodbe, o tem zakaj so zapustili svoj dom, kaj so doživeli na poti, poglede na vključitev v novo okolje in razmišljanje o tem, kaj jim pomeni dom, so v filmu podelili eritrejski begunec, sirska begunka, venezuelska Slovenka, lastnica Afro Studia Black Diamond v Ljubljani, rojena v Sierra Leone, študentka iz Bosne in Hercegovine, direktorica društva Up Jesenice, hči priseljencev iz Bosne in Hercegovine, Slovenka v Nemčiji.
22:40 Gordonov kulinarični pobeg, 2011
 • Igrajo: Gordon Ramsay.
  Vietnamsezona 2, epizoda 1Gordon's Great Escape - V Vietnamu Gordon Ramsay preizkusi svoje spretnosti tako, da v enem tednu poskuša osvojiti pristno vietnamsko kuhinjo. Raziskuje zapletenost vietnamske kuhinje in njegove posebnosti. Gordon v tej epizode ne preizkusi le svojih kulinaričnih sposobnosti, a tudi svoj »želodec«, saj se na meniju znajde kača kot tudi še utripajoče srce ….
23:40 Potep z Leo, 2022