TV spored TV3 MEDIAS


27. oktober 2020 - 2. november 2020
06:45 Faktor, 2020
 • sezona 5, epizoda 5Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
07:30 TV prodaja
07:45 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
08:15 Mini Minini nasveti
09:15 TV prodaja
09:30 Kriminalist, 2012
 • Igrajo: Christian Berkel - Anna Schudt - Frank Giering.
  Klan Sobottkasezona 7, epizoda 6Der Kriminalist - Bea Sobottka in njeni trije sinovi so tesno povezana ekipa. Zdi se, da nič ne more omajati povezanosti z notraj družine. Tudi ko je Freddy, najstarejši sin, osumljen umora policista, so vsi člani družine prepričani, da je Freddy žrtev zarote. Freddy je sicer kmalu oproščen, a po izpustu iz zapora je družina opazno razburjena ….
10:45 TV prodaja
11:00 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 7.
11:45 TV prodaja
12:00 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
12:30 TV prodaja
12:45 TV Ljubljana na TV3, 2020
 • sezona 1, epizoda 8.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Parada plesa, 2020
15:30 Vaše zdravje, naša skrb
16:35 Hetty Feather, 2017
 • Igrajo: Isabel Clifton, Polly Allen, Dasharn Anderson.
  Nevarne igresezona 3, epizoda 5Po nevihti, ki je poškodovala streho, Matron upa, da bo navdušila upravljalce z obljubo, da bo začela zbirati sredstva za novo. Dr. Bridges, pripelje svojo poredno hčerko Annabelle, ki skoraj spravi v težave Elizabeto, vendar je zdravnik navdušen nad sirotino poštenostjo in ji ponudi delo. Hetty se zbliža z Vincem a kmalu razočarana ugotovi, da je izsiljeval medicinsko sestro Winterson .
17:05 Hetty Feather, 2017
 • Igrajo: Isabel Clifton, Polly Allen, Dasharn Anderson.
  Izstreleksezona 3, epizoda 6Charlie Palmer, ki pride v sirotišnico, da bi uril fante in jih pripravil na vojskovanje, Walterju prizna, da je njegov oče. Hetty se medtem trudi ponovno združiti sestro Macclesfield s Clarcom, poleg tega išče način kako skriti sliko, da bi se preiskava nadaljevala .
17:35 Super reševalci, 2020
 • sezona 2Bi radi videli super heroje na delu? Potem ne zamudite oddaje, v kateri spremljamo delo veterinarjev, ki so pogosto resnično pravi super heroji. Šele v trenutku, ko domači ljubljenček zboli, se namreč zavemo, kako neznansko smo navezani na te naše vsakodnevne spremljevalce. In zato so prizori, ko lastniki v veterinarski kliniki čakajo na rezultate preiskav, pogosto izjemno čustveni in ganljivi. V oddaji pa spremljamo tudi veterinarje na terenu, ki skrbijo za večje živali na kmetijah, kjer so zapleti zelo drugačni kot v ambulantah za hišne ljubljenčke. Oddaja je izjemno dinamična, zanimiva in nenazadnje tudi poučna.
18:30 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 8.
19:15 Faktor, 2020
 • sezona 5, epizoda 6Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
20:00 Kriminalist, 2012
 • Igrajo: Christian Berkel - Anna Schudt - Frank Giering.
  Noč ob jezerusezona 7, epizoda 7Der Kriminalist - Bruno Schumann se je ob majhnem jezeru, daleč stran od vrveža velikega mesta, srečal z zavarovalnim agentom Klausom Tensfeldom. Naslednje jutro so Tensfeldovo truplo potegnili iz jezera. Bil je ustreljen. Policija zaman išče motiv za umor .
21:10 Pol dneva, 2016
 • Igrajo: Taim Hassan - Youssef El Khal - Režija: Samer Al Barkavi.
  sezona 1, epizoda 3Half Day - Odnos med Majarjem in Jaro se hitro razvija. Medtem ko Majar čaka Jarin odgovor glede poroke, ga hči očetovega poslovnega partnerja zapeljuje. Medtem ko Lajal v tišini in z bolečino v srcu trpi zaradi neuslišane ljubezni, ima Majar, opojen od navdušenja in ljubezni, oči le za Jaro.
22:00 Skrivnost nizozemske kraljeve hiše, 2010
 • Igrajo: Daan Schuurmans - Eric Schneider - Ellen Vogel.
  Junaksezona 1, epizoda 2Secrets of House of Orange - Bernhard, Scoundrel of Orange - Berhard tells Maxima and some research journalist in 2003/4 how he accidentally met her then young father in Argentina during the war. Queen Wilhelmina, who absurdly conceived a major boast for the Orange dynasty's socio-political role by constitutional reform, had resorted to suicide threat in order to make him accept exile in Londen, Juliana in Canada. Benno still had a mind of his own, concluding from countless contacts Churchill was in a sense conspiring with the Nazis and hence wanted to accept a gubernatorial role in occupied Holland.
23:00 Inventura življenja