TV spored TV3 MEDIAS


23. marec 2023 - 29. marec 2023
09:45 Faktor, 2023
10:30 TV prodaja
10:45 Na kavi z Giannijem, 2023
11:15 Zakladi narave
12:15 Parada plesa, 2023
 • Tadeja Markoja Zečević &Daša GrgičS Parado plesa boste danes fit saj vas vabim v svet gibanja s Tadejo Markoja Zečević iz Murske Sobote, inštruktorico, ki obvlada kar 25 različnih vadb in ima zanje tudi licenco. Njen moto je: vključi gibanje v svoj prosti čas. Odpeljali vas bomo tudi v Trst, kjer ustvarja koreografinja, plesalka in pedagoginja Daša Grgič. Njen plesni izraz je zelo samosvoj, ples pa je zanjo način življenja. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
12:45 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2017
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla - Philipp Danne - Stefan Rupe.
  Tveganja in stranski učinkisezona 3, epizoda 7In aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Povsem običajno jutro na kliniki Johannes Thal - skoraj! Dr. Matteo Moreau Vivi ponudi štipendijo za kirurgijo rok. Dr. Ruhland ji presenetljivo le malo pozneje odpre tudi vznemirljivo možnost: Vivi naj bi postala njena asistentka v nevrokirurškem centru.
13:45 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2017
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla - Philipp Danne - Stefan Rupe.
  Užij dansezona 3, epizoda 8In aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Glavno zdravnico prof. dr. Karin Patzelt čaka veliko presenečenje, ko se v bolnišnici nenadoma pojavi Christian Heine, s katerim se nista videla že 30 let. Kapitan tovorne ladje se želi zdraviti zaradi abscesa, vendar med pregledom višji zdravnik doktor Niklas Ahrend in njegova pomočnica doktorica Theresa Koshka odkrijeta nepravilnost.
14:45 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2017
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla - Philipp Danne - Stefan Rupe.
  Povrateksezona 3, epizoda 9In aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Karin Patzelt, ki je premagala raka, se bliža zadnji izpit. Njen kolega Dr. Roland Heilmann posebej za to potuje s klinike na Saškem. Vendar je za običajno suvereno glavno kirurginjo nenavadno, da je nervozna: že nekaj časa čuti zatrdlino v dojki. Zdaj se še bolj boji rezultatov preiskave.
15:45 TV prodaja
16:00 Klepet ob kavi, 2023
16:45 Specialna enota Dunaj, 2015
 • sezona 11, epizoda 13SOKO Wien - Specialna enota Dunaj je izjemna policijska enota. To ni samo redna vodna policija, ki patruljira po reki. Preiskovalna enota Dunaj je namreč posebna enota kriminalističnega oddelka, odgovorna za preiskovanje in preprečevanje nasilnega in organiziranega kriminala ob reki Donavi. Opravljanje dolžnosti na vodnem telesu pa ima svojo posebno privlačnost. V sodobni konstrukciji iz stekla in jekla, ki zasenči celo most »Reichsbrücke«, imajo policisti vedno v pripravljenosti svoje čolne, ki so na straži nad najdaljšo evropsko reko z vsemi njenimi kanali, rokavi in vsemi mestnimi četrtmi ob reki. Elisabeth in Christian sta dvočlanska ekipa, vedno v prvi liniji, pod in nad vodno gladino ter na kopnem, podporo pa imata pri njunih navdušenih in stoodstotno zanesljivih sodelavcih Penny in Martinu. Vsi pa imajo odločno podporo pri svojem šefu Dirnbergerju in tajnici oddelka Ernie Kremser.
17:45 Zakladi narave
18:45 Lepote Slovenije, 2023
19:15 Faktor, 2023
20:00 Specialna enota Dunaj, 2015
 • sezona 11, epizoda 14SOKO Wien - Specialna enota Dunaj je izjemna policijska enota. To ni samo redna vodna policija, ki patruljira po reki. Preiskovalna enota Dunaj je namreč posebna enota kriminalističnega oddelka, odgovorna za preiskovanje in preprečevanje nasilnega in organiziranega kriminala ob reki Donavi. Opravljanje dolžnosti na vodnem telesu pa ima svojo posebno privlačnost. V sodobni konstrukciji iz stekla in jekla, ki zasenči celo most »Reichsbrücke«, imajo policisti vedno v pripravljenosti svoje čolne, ki so na straži nad najdaljšo evropsko reko z vsemi njenimi kanali, rokavi in vsemi mestnimi četrtmi ob reki. Elisabeth in Christian sta dvočlanska ekipa, vedno v prvi liniji, pod in nad vodno gladino ter na kopnem, podporo pa imata pri njunih navdušenih in stoodstotno zanesljivih sodelavcih Penny in Martinu. Vsi pa imajo odločno podporo pri svojem šefu Dirnbergerju in tajnici oddelka Ernie Kremser.
21:00 Potep z Leo, 2023
21:30 Odkrit in neustrašen, 2018
 • Igrajo: Leon Schuster - Thembale thu Ntuli - Kenneth Nkosi - Režija: Gray Hofmeyr.
  ODKRIT IN NEUSTRASENFrank & Fearless - Ko divji lovci ubijejo mamo nosoroga Reinija, se štirje prijatelji odpravijo na nepremišljeno, včasih smešno in globoko ganljivo potovanje skozi afriško divjino do prav tako divjega afriškega mesta. Njihov namen je ugrabiti veleposlanika države jugovzhodne Azije, da bi izsilili konec trgovine z nosorogovimi rogovi in ubijanje teh čudovitih živali.
23:15 Faktor, 2023