TV spored TV3 MEDIAS


30. oktober 2020 - 5. november 2020
08:30 TV prodaja
08:45 Nov faktor, 2020
 • sezona 3.
09:30 TV prodaja
09:45 Potep z Leo, 2018
 • sezona 1, epizoda 20.
10:15 Mini Minini nasveti
11:15 TV prodaja
11:30 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 12Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci se je izvrstno prijela pri gledalcih, ki navdušeno spremljajo vedno nove primere veterinarjev. Avtorica oddaje Alenka Medič s snemalno ekipo spremlja delo veterinarjev v klinikah po Slovenijie, pa tudi delo terenskih veterinarjev, ki obiskujejo kmetije. V vsaki oddaji se predstavi po več zanimivih živalskih primerov, ki potrebujejo različno pomoč. Zgodbe so pogosto ganljive, tudi pretresljive, saj se vsako reševanje žal ne konča srečno za vse vpletene, pa tudi že pri manjših bolezenskih tegobah so lastniki živali pogosto v velikem šoku in ne skrivajo ljubezni, ki jo čutijo do svojih ljubljenčkov.
12:15 Na kavi z Giannijem, 2020
12:45 TV prodaja
13:00 TineTime Show, 2020
 • sezona 2, epizoda 10Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
13:45 TV prodaja
14:00 Moč glasbe nas združuje, 2019
 • sezona 1, epizoda 2.
15:15 TV prodaja
15:30 Tabu 2 - In na koncu smrt
 • , epizoda 5Taboo 2: And in the End, Death - Čeprav je smrt eden bistvenih segmentov človeškega življenja, jo moderna družba skriva, ignorira in iz nje ustvarja tabu. Jon Sistiaga raziskuje ta, verjetno najbolj intimen dogodek v življenju. Obišče več držav v katerih je odnos državljanov do evtanazije, samomora ali pravice do dostojanstva ob smrti prežet s čustvi in globino, ki jo redko vidimo na televiziji. Profesor Antonio Aramayona se je odločil, da bo končal svoje življenje. Šest tednov pred smrtjo ga je na vsakem koraku spremljala kamera in posnela pričevanje, ki mu ni para. Prijatelji in študentje so ob objavi njegove odločitve doživeli šok, ki pa se je sčasoma spremenil v odobravanje in sprejemanje. Vseh šest tednov so se njegovi bližnji poslavljali od njega, se ob tem jokali pa tudi smejali, ko so z njim podoživljali skupna doživetja. Dokler ni napočil zadnji dan njegovega življenja ….
16:45 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 30.
17:30 Izvir zdravja
18:45 Parada plesa, 2020
 • sezona 6, epizoda 3.
19:15 Nov faktor, 2020
 • sezona 3.
20:00 Kako se naučiti leteti, 2010
 • Igrajo: Maggie Grace - Cary Elwes - Jonathan Tucker - Režija: Derek Magyar.
  Flying Lessons - Sophie, ki je nagnjena k samo destruktivnosti, ponovno sreča prijatelje in ljubimce, ki jih je pustila za seboj, soočiti pa se mora tudi z mamo alkoholičarko Carolyn (Christine Lahti), s katero imata zapleten odnos in pri kateri živi v njenem razkošnem domu v Santa Ynezu. Sprva se zdi, da bo njeno bivanje pri materi imelo zgolj negativne posledice, saj je med njima preveč nerešenih vprašanj in skrivnosti. A potem si Sophie najde službo in skrbi za upokojenega policista Harryja (Hal Holbrook), ki ima alzheimerjevo bolezen, in po svoje še najbolj razume Sophijin boj s spomini in željo po odrešitvi. Še več, prav z njegovo pomočjo ponovno naveže stike s tistimi, od katerih se je odtujila. Derek Magyar je s filmom debitiral kot režiser. Ker je bil prej igralec, svojim igralcem z monologi dopušča, da resnično pokažejo, kar znajo. Prav tako se je izkazal kamerman Joshua Hess z osupljivimi posnetki vetrovne pokrajine Santa Yneza, ki je po svoje lik sam zase.
22:05 Vohljač, 2013
 • Igrajo: Nikolay Chindyaykin - Mariya Anikanova - Alain Blažević - Režija: Artem Litvinenko.
  sezona 1, epizoda 6Njuhač - Ugrabitelji sina bogatega podjetnika zahtevajo visoko odkupnino, ki jo mora oče plačati v 48 urah. Vohljačev izreden voh pomaga pri opisu ugrabitelja, petdesetletnega sivolasega moškega, ki ima težave z jetri. Še več, moški naj bi bil odpuščen iz bolnice pred tremi do štirimi dnevi. Preiskovalci imajo kljub pomoči velike težave z ožanjem kroga osumljencev. Preiskovanje pa jim otežuje tudi oče ugrabljenega fanta, ki ne želi deliti ključnih informacij.
23:05 Odtenki slave, 2020
 • sezona 4, epizoda 6Vas zanima, kaj se dogaja v svetu slavnih? Potem ne zamudite te oddaje, ki tudi v novi sezoni prinaša najbolj zanimive informacije o največjih svetovnih zvezdah. Ne samo tujih, tudi novice o domačih znanih obrazih, pa novosti na filmskem platnu bo z vami delila ljubka Ingrid Ulaga. Ingrid je sicer diplomirana biologinja, ki je nase opozorila tudi že na modnih pistah in lepotnih tekmovanjih.
23:35 Zatočišče zmede, 2012
 • Igrajo: Sasha Ramos - Erin Cline - Emily Rogers - Režija: Thomas Phillips.
  Sanctuary - Quite a Conundrum - Za Tabito in Mimi, dvajsteletnic, ki ju ne zanima nihče drug kot oni sami, bi to moral biti samo običajen dan seksa, zabave, alkohola, podivjanih hormonov in razuzdanosti. Toda ta tako imenovana normalnost se spremeni v vse kaj drugega,. ko se na nočni zabavi v bazenu zgodi tragedija .