TV spored TV3 MEDIAS


30. oktober 2020 - 5. november 2020
06:45 Nov faktor, 2020
 • sezona 3, epizoda 15.
07:30 TV prodaja
07:45 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
08:15 Vaše zdravje, naša skrb
09:15 TV prodaja
09:30 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Brezsrčna matisezona 11, epizoda 2Der Kriminalist - Mati dveh majhnih otrok, Katjo Stade, najdejo mrtvo v njenem stanovanju. Najde jo varuška Delali, ki je bila hkrati tudi tesna Katjina prijateljica. Skupaj sta tudi živeli, odkar se je Katja ločila od Larsa Riemanna, očeta njenih otrok. Ženski sta zavzemali v gospodinjstvu vsaka svojo vlogo, Katja je služila denar, Delali pa je prevzela gospodinjska dela in pomoč pri vzgoji otrok. Katja je bila poklicno zelo vključena v berlinsko zavetišče za ženske, zato je nujno potrebovala pomoč pri otrocih in v gospodinjstvu. Delali je bila ena od žrtev, ki so poiskale zatočišče. Delo pri Katji je Delali omogočilo, da je lahko ostala v Nemčiji. V zavetišču za ženske se je vsak dan soočala z žrtvami nasilnih moških. Je eden od teh mož za tem? Navsezadnje je Katja proti nekaterim od njih pričala na sodišču. Tudi proti Delalijevemu nekdanjemu možu Markusu Schmittu, ki je postal glavni osumljenec.
10:45 TV prodaja
11:00 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 30.
11:45 TV prodaja
12:00 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
12:30 TV prodaja
12:45 TV Ljubljana na TV3, 2020
 • sezona 1, epizoda 31.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
15:30 Mini Minini nasveti
16:35 Vohljač, 2013
 • Igrajo: Nikolay Chindyaykin - Mariya Anikanova - Alain Blažević - Režija: Artem Litvinenko.
  sezona 1, epizoda 6Njuhač - Ugrabitelji sina bogatega podjetnika zahtevajo visoko odkupnino, ki jo mora oče plačati v 48 urah. Vohljačev izreden voh pomaga pri opisu ugrabitelja, petdesetletnega sivolasega moškega, ki ima težave z jetri. Še več, moški naj bi bil odpuščen iz bolnice pred tremi do štirimi dnevi. Preiskovalci imajo kljub pomoči velike težave z ožanjem kroga osumljencev. Preiskovanje pa jim otežuje tudi oče ugrabljenega fanta, ki ne želi deliti ključnih informacij.
17:35 TineTime Show, 2020
 • sezona 2, epizoda 10Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
18:30 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 31.
19:15 Faktor, 2020
 • sezona 5, epizoda 19Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
20:00 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Boksarsezona 11, epizoda 3Der Kriminalist - Truplo Markusa Brennerja najdejo na zapuščenem avtobusnem postajališču v industrijski coni. Rane na telesu žrtve so nastale zaradi močnih udarcev, vzrok smrti pa je bil udarec v glavo s topim predmetom. Markus ni bil takoj mrtev, ampak je pobegnil na osamljeno avtobusno postajo. Kaj je počel na tem področju in kje je dejansko prizorišče zločina? Brenner je bil nekdanji poklicni boksar in upravitelj boksarskega kluba v Neuköllnu. V preteklosti je že imel težave z zakonom, a je sedaj v svojem boksarskem klubu treniral socialno ogroženo in problematično mladino. Se je vpletel v nezakonite posle ali je vzrok smrti kje drugje? Preiskava popelje inšpektorja Schumanna v krvavi svet borilnih športov.
21:10 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 13Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci se je izvrstno prijela pri gledalcih, ki navdušeno spremljajo vedno nove primere veterinarjev. Avtorica oddaje Alenka Medič s snemalno ekipo spremlja delo veterinarjev v klinikah po Slovenijie, pa tudi delo terenskih veterinarjev, ki obiskujejo kmetije. V vsaki oddaji se predstavi po več zanimivih živalskih primerov, ki potrebujejo različno pomoč. Zgodbe so pogosto ganljive, tudi pretresljive, saj se vsako reševanje žal ne konča srečno za vse vpletene, pa tudi že pri manjših bolezenskih tegobah so lastniki živali pogosto v velikem šoku in ne skrivajo ljubezni, ki jo čutijo do svojih ljubljenčkov.
22:00 Distopija, 2017
 • Igrajo: Michael Copon - Simon Phillips - Sheena Colette - Režija: Paul Tanter.
  sezona 1, epizoda 3Dystopia - Piše se leto 2037. Planet Zemlja počasi umira zaradi virusa, ki se neustavljivo širi. Dva znanstvenika zato poskušata narediti prvi teleporter na svetu, a namesto tega naredita še nekaj mogočnejšega – časovni stroj. Potujeta skozi čas v upanju, da bi rešila prihodnost s tem, da bi spremenila preteklost.
23:00 Inventura zdravja