TV spored TV3 MEDIAS


13. maj 2021 - 19. maj 2021
06:55 Faktor, 2021
 • sezona 6Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelja Aljuš Pertinač in Norma M. Brščič obdelujeta aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
07:45 TV prodaja
08:00 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 75.
10:30 TV prodaja
10:45 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
11:15 TV prodaja
11:30 TV Ljubljana na TV3, 2021
 • sezona 1, epizoda 162.
12:15 TV prodaja
12:30 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  Novorojenčeksezona 4, epizoda 1Hetty odkrije skrivnost, Gideon pa se boji, da je on povzročil Edwinovo smrtno nevarno nesrečo .
13:00 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  Težavasezona 4, epizoda 2Hetty se je prisiljena skriti, ko pri krstu izgine Rosamund, tudi Gideon in Jack se zato znajdeta v težavah. Gospa Brody prevzame nadzor nad hišo .
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Formula E od blizu, 2021
 • sezona 1, epizoda 3V tej epizodi je v ospredju Jean Eric Vergne, njegova zmaga in tesen boj med moštvi Audi in Techeetah. V središču pozornosti je tudi osupljiv avtomobil Gen 2, s katerim se je začela nova doba električnih dirkalnikov.
15:30 Vaše zdravje, naša skrb
16:30 TV prodaja
16:45 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Življenjske lažisezona 1, epizoda 31In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Mlada Frieda Mahlow je po obisku diskoteke sprejeta na kliniko Johannes Thal. Dr. Leyla Sherbaz pozna Friedo in takoj prihiti na kliniko. Prav tako prihiti Friedin oče Holger, ki ga skrbi, da se je rak vrnil. Medtem pa Julia Berger vedno bolj trpi zaradi slabega odnosa z očetom, direktorjem klinike Wolfgangom Bergerjem.
17:45 Pol dneva, 2016
 • Igrajo: Taim Hassan - Youssef El Khal - Režija: Samer Al Barkavi.
  sezona 1, epizoda 18Half Day - Žabar je aretiran zaradi organiziranja prostitucije. Detektiv zasliši tudi Majarja. Majar in Majisa načrtujeta odhod v London, a potrebujeta nov potni list.
18:30 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 76.
19:15 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 61Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
20:00 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Stara klapasezona 1, epizoda 32In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Po ropu njegove trgovine je Dimitri Leonow odpeljan na urgenco. Za poškodovanca skrbi dr. Niklas, ki želi vplesti policijo. Istega dne se na kliniki prikaže Ralle, dr. Eliasov najboljši prijatelj iz šolskih dni, ki ima očitno z njim nekaj za razčistiti. Kot da ne bi bilo dovolj, Julije Berger že od razkritja družinskih skrivnosti ni v službo. Njeni sodelavci so vse bolj zaskrbljeni ….
21:00 Odličitev, 2019
 • Igrajo: Loubov Tolkalina - Alexander Lazarev Jr. - Kirill Grebenschikov - Režija: Igor Mouzhzhoukhin.
  sezona 1, epizoda 1Pozdniy srok - Lera študira novinarstvo v majhnem mestu. Nekega dne univerzo obišče zelo znan novinar iz Moskve, ki popolnoma navduši Lero, se le-ta odloči slediti sanjam in odpotovati v Moskvo, kjer se zaposli v Jurijevi tiskovni agenciji. Lera in Jurij se poročita. Njuno življenje je polno ljubezni in sreče, dokler Jurija ne napadejo.
  Lera je zelo spoštovana ženska. V Moskvo je prišla kot mlada novinarka, zdaj je lastnica tiskovne agencije. Že dolgo nazaj je sanjala, da bi spoznala magistra novinarstva Jurija Smirnova, zdaj pa je njen mož. Srečen zakon, uspešna kariera. Lera je za marsikoga navdih vse do dneva, ko se njeno življenje spremeni v nočno moro. Pred njo je težka izbira - življenje moža ali življenje težko pričakovanega otroka. Ta izbira za vedno spremeni Lerino življenje .
22:00 Super reševalci, 2019
 • sezona 1, epizoda 13Oddaja, ki predstavlja delo veterinarjev. Oni so Super reševalci, doktorji za živali. Spremljamo tako ambulantne primere kot tudi dogajanje na terenu. V pravi oskrbi bodo tako naši ljubljenčki, domače živali, kot tudi malo večje živali kot so krave, konji in pujsi. Lastniki domačih ljubljenčkov pokažejo, da so navezani na njihove živali in jim ni vseeno za njihovo zdravje, medtem ko na terenu poskušamo rešiti zaplete predvsem na domačih kmetijah.
23:00 Izvir zdravja