TV spored TV3 MEDIAS


13. maj 2021 - 19. maj 2021
06:55 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 61Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
07:45 TV prodaja
08:00 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 76.
10:30 TV prodaja
10:45 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
11:15 TV prodaja
11:30 TV Ljubljana na TV3, 2021
 • sezona 1, epizoda 163.
12:15 TV prodaja
12:30 TV prodaja
12:45 Super reševalci, 2019
 • sezona 1, epizoda 13Oddaja, ki predstavlja delo veterinarjev. Oni so Super reševalci, doktorji za živali. Spremljamo tako ambulantne primere kot tudi dogajanje na terenu. V pravi oskrbi bodo tako naši ljubljenčki, domače živali, kot tudi malo večje živali kot so krave, konji in pujsi. Lastniki domačih ljubljenčkov pokažejo, da so navezani na njihove živali in jim ni vseeno za njihovo zdravje, medtem ko na terenu poskušamo rešiti zaplete predvsem na domačih kmetijah.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Parada plesa, 2021
 • Niki Jacqueline Vrabič, dr. Henrik Neubauer, 29. april svetovni dan plesasezona 7, epizoda 8V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vas vabimo v družbo Niki Jacqueline Vrabič, koreografinji in vodji plesnega kluba Vibe iz Maribora, ki pravi, da je ples svoboda. Prihaja 29. april – svetovni dan plesa za katerega je zaslužen slovenski režiser, koreograf, publicist dr. Henrik Neubauer. Poslanico pa sporoča baletni plesalec stuttgartskega baleta Friedemann Vogel. Parada plesa, vsako drugo nedeljo zgodaj zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
15:30 Vaše zdravje, naša skrb
16:30 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Stara klapasezona 1, epizoda 32In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Po ropu njegove trgovine je Dimitri Leonow odpeljan na urgenco. Za poškodovanca skrbi dr. Niklas, ki želi vplesti policijo. Istega dne se na kliniki prikaže Ralle, dr. Eliasov najboljši prijatelj iz šolskih dni, ki ima očitno z njim nekaj za razčistiti. Kot da ne bi bilo dovolj, Julije Berger že od razkritja družinskih skrivnosti ni v službo. Njeni sodelavci so vse bolj zaskrbljeni ….
17:30 Odličitev, 2019
 • Igrajo: Loubov Tolkalina - Alexander Lazarev Jr. - Kirill Grebenschikov - Režija: Igor Mouzhzhoukhin.
  sezona 1, epizoda 1Pozdniy srok - Lera študira novinarstvo v majhnem mestu. Nekega dne univerzo obišče zelo znan novinar iz Moskve, ki popolnoma navduši Lero, se le-ta odloči slediti sanjam in odpotovati v Moskvo, kjer se zaposli v Jurijevi tiskovni agenciji. Lera in Jurij se poročita. Njuno življenje je polno ljubezni in sreče, dokler Jurija ne napadejo.
  Lera je zelo spoštovana ženska. V Moskvo je prišla kot mlada novinarka, zdaj je lastnica tiskovne agencije. Že dolgo nazaj je sanjala, da bi spoznala magistra novinarstva Jurija Smirnova, zdaj pa je njen mož. Srečen zakon, uspešna kariera. Lera je za marsikoga navdih vse do dneva, ko se njeno življenje spremeni v nočno moro. Pred njo je težka izbira - življenje moža ali življenje težko pričakovanega otroka. Ta izbira za vedno spremeni Lerino življenje .
18:30 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 77.
19:15 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 62Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
20:00 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2015
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Samo v glavisezona 1, epizoda 33In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Paulo Hoppe spet sprejmejo na kliniko Johannes Thal. Poškodbe živcev na njeni roki so se poslabšale in nekdanja restavratorka ne more več opravljati svojega poklica. Po preiskavah dr. Matteo meni, da je Paula primerna kandidatka za uporabo umetnega živca. Toda dr. Elly meni, da je prezgodaj in je sama mnenja, da dr. Moreau poskuša le pridobiti več sredstev za raziskave. Konflikt med zdravnikoma ogrozi ne le njuno nadaljnje sodelovanje, temveč tudi Ellyino prihodnost na kliniki. Prof. dr. Gernot Simoni obišče kliniko Johannes Thal. Dr. Ben Ahlbeck, ki znanega profesorja vodi skozi kliniko, opazi, da ima nekdanji predstojnik saške klinike nenavadne simptome. Ko se profesor Simoni nenadoma zgrudi, morata Ben in dr. Niklas nemudoma reagirati: ali bosta lahko pomagala prof. dr. Simoniju? Niklas ima ugled briljantnega, a tudi impulzivnega zdravnika, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Nekateri mladi zdravniki so zelo predani, nekateri pa so že kar preveč motivirani .
  in to ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Na srečo ima Niklas ob sebi vsaj svojo staro medicinsko prijateljico Leylo, travmatologinjo in anesteziologinjo .
  V Niklasovi ekipi so zanimivi mladi zdravniki. Julia, hči upravnika klinike, je prepričana, da bo nekoč najboljša zdravnica na svetu. Do takrat mora nadzorovati vse in vsakega. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Vljuden, marljiv Elias trpi, ker je drugim sicer všeč, a ga ne občudujejo, kot se mu zdi, da bi morali. Za razliko od lepega Ben, ki ljubi življenje, življenje pa očitno ljubi Bena. Je naraven - za operacijsko mizo in z damami. In to ve tudi Annika, ki je otrok ekipe - ljubljenka pacientov, a malo preveč sanjava za vsakdanje klinično življenje .
21:00 Odkrivanje čudovitih kanalov, 2015
 • Od Birminghama do Braunstonasezona 3, epizoda 2Great Canal Journeys - Timothy West in Prunella Scales potujeta iz Birminghama v Braunston v Northamptonshireju na festival kanalskih čolnov in odkrivanje plošče pokojnemu prijatelju in zagovorniku kanalov.
22:00 Hannibal, 2015
 • Igrajo: Mads Mikkelsen - Caroline Dhavernas - Hugh Dancy - Laurence Fishburne - Režija: Michael Rymer.
  sezona 3, epizoda 9Med iskanje serijskega morilca Francisca Dolarhydea Will vstopi na njemu ne dovolj znano področje. pokopal na nevarno ozemlje. Vizualizira si Dolarhydejevo psiho in s Hannibalovo pomočji izdela profil morilca.
23:00 Karte usode z Blažem