TV spored TV3 MEDIAS


30. oktober 2020 - 5. november 2020
06:45 Faktor, 2020
 • sezona 5, epizoda 20Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
07:30 TV prodaja
07:45 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
08:15 Vaše zdravje, naša skrb
09:15 TV prodaja
09:30 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Clairesezona 11, epizoda 4Der Kriminalist - Claire, Corinna .
  Ženska, najdena mrtva v luksuznem stanovanju, je imela dva obraza. Inšpektor Schumann čuti posebno privlačnost do te ženske. Corinna Berg je kot Claire Montand vedela, kako čarati moške. Njeni snubci so dobili več kot le seks. Zaradi nje so se počutili kot moški, kakršni so želeli biti. Toda onstran te iluzije Corinna ni dovolila ljubezni. Kaj se je zgodilo s Corinno, da je morala umreti?
10:45 TV prodaja
11:00 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 32.
11:45 TV prodaja
12:00 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
12:30 TV prodaja
12:45 TV Ljubljana na TV3, 2020
 • sezona 1, epizoda 33.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Parada plesa, 2020
 • sezona 6, epizoda 3.
15:30 Mini Minini nasveti
16:35 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  sezona 4, epizoda 5Agnesino delovno mesto je ogroženo, ko je razkrita njena družinska skrivnost, medtem ko se Emily z očetom prepira o njeni prihodnosti. Jack misli, da ga je Gideon izdal ….
17:05 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  sezona 4, epizoda 6Hetty in Gideon sta šokirana, ko se nepričakovano srečata s človekom iz njune preteklosti, Lizzie pa prestraši zgodba o divjem fantu, ki naj bi živel z volkovi. Otroci so v pričakovanju skrivnostnega novega učitelja .
17:40 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 14Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci se je izvrstno prijela pri gledalcih, ki navdušeno spremljajo vedno nove primere veterinarjev. Avtorica oddaje Alenka Medič s snemalno ekipo spremlja delo veterinarjev v klinikah po Slovenijie, pa tudi delo terenskih veterinarjev, ki obiskujejo kmetije. V vsaki oddaji se predstavi po več zanimivih živalskih primerov, ki potrebujejo različno pomoč. Zgodbe so pogosto ganljive, tudi pretresljive, saj se vsako reševanje žal ne konča srečno za vse vpletene, pa tudi že pri manjših bolezenskih tegobah so lastniki živali pogosto v velikem šoku in ne skrivajo ljubezni, ki jo čutijo do svojih ljubljenčkov.
18:30 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 33.
19:15 Faktor, 2020
 • sezona 5, epizoda 21Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
20:00 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Izgubljeni sinsezona 11, epizoda 5Der Kriminalist - Mladeniča povozi avto in na kraju nesreče umre. O vozniku ni sledu. Umrli fant Florian Friedland je sin Kurta Friedlanda, nekoč pomembnega trgovca drog. Florian je bil izpuščen iz zapora le nekaj ur prej pred smrtjo. Florian bi moral naslediti očeta in prevzeti očetov imperij, ki je med drugim zajemal več elitnih stanovanjskih stavb v Berlinu. Inšpektor sumi, da je nekdo želel preprečiti prevzem poslov in je umoril Florijana v opozorilo njegovemu očetu. Trudi se razvozlati primer in prijeti storilca preden ga v roke dobi Kurt Friedland in vzame pravico v svoje roke. Schumannova ekipa je opazila, da je na tem območju več poročil o vandalizmu. Friedlanda naj bi nekdo ustrahoval in ga skušal prisiliti v prodajo hiše. Toda Friedland se je uprl in s tem zanetil vojno. Schumann kmalu tudi posumi, da Kurt ve, kdo je morilec njegovega sina.
21:10 Pol dneva, 2016
 • Igrajo: Taim Hassan - Youssef El Khal - Režija: Samer Al Barkavi.
  sezona 1, epizoda 13Half Day - V Fouadovem ateljeju Majar opazi Majisino sliko. Fouad mu pove vso zgodbo z Majiso. Majar je prepričan, da je Majisa kradla, ker je bila prisiljena ter da je imela pomočnico.
22:00 Skrivnost nizozemske kraljeve hiše - Beatrix, 2012
 • Igrajo: Willeke van Ammelrooy - Mara van Vlijmen - Bastiaan Ragas.
  sezona 2, epizoda 3Secrets of House of Orange - Beatrix - a Queen Besieged - 30. aprila leta 2009 prebivalci mesta Apeldoorn na ulicah praznujejo obisk kraljeve družine. Praznovanje nenadoma prekine črn avtomobi, kil nenadzorovano zapelje skozi zbrano množico. Poskus atentata na kraljico Beatrix in njeno družino ni uspel. A na Beatrix ta dogodek vpliva bolj, kot bi si želela .
  V mislih se vrne v leto 1961, ko je bila še vedno samo princesa. In ko pomisli kako preprosto je bilo takrat življenje spozna, da je bila to le utvara, saj ji je bila že ob rojstvu namenjena vloga, v kateri je sedaj. Nešteto vprašanj se rojeva v njenih mislih. Ali je lahko hkrati mati, žena in kraljica? Ali je mogoče premagati polemike in škandale povezane z njeno družino in dvorom? Ali mora žrtvovati svojo srečo in svojo družino za dobrobit svojih ljudi?
23:00 Inventura zdravja