TV spored TV3 MEDIAS


24. maj 2020 - 30. maj 2020
07:30 Faktor, 2020
08:15 Sanjsko moštvo
 • Chicago Bulls, najboljše Pat RileyaDream Teams - .
08:45 Mini Minini nasveti
10:00 Die Chefin, 2016
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  sezona 6, epizoda 2Krogla, izstreljena v Munchenskem Konigsplatzu skoraj vzame dve življenji. Mlad fant se zgrudi mrtev, naključni mimoidoči pa pade na tla, s kroglo v rami. Ena krogla, dve žrtvi in nobene priče. Medtem, ko Vera s sodelavci raziskuje motiv umora, na prizorišču zločina moški, ki ga je krogla zadela v ramo ugrabi reševalno vozilo ….
11:15 Dobra volja z Iztokom, 2020
12:15 Potep z Leo
12:45 Faktor, 2020
13:30 Inventura življenja
14:45 Sanjsko moštvo
 • Golden State Warriors, 2000Dream Teams - .
15:13 Vremenska napoved
15:15 Mini Minini nasveti
16:30 Dobra volja z Iztokom, 2020
17:15 Westovi, 2016
 • sezona 2, epizoda 8Westside - Žene finančno podpirajo svoje može, kar se ne izkaže za dobro in potovanje v Springbok razdeli tako tolpo kot državo. Mučno delo v Južnoafriški republiki ustvarja vse večje napetosti v finančno podhranjeni tolpi, zato Rita, Ngaire in Carol finančno podpro svoje može. Carol išče način kako bi na skrivaj dala testirat Phineasovo spermo. Ritin velik načrt za Evan bi lahko uničil Wolfov odnos z Joanne. Lefty in Phineas sta v nasprotju z navodili tolpe oropala RSA, to dejanje pa je imelo katastrofalne posledice. Levyjeva aretacija in bližajoča se zaporna kazen postavlja Mikea v neprijetno situacijo, v kateri bo moral sprejeti kompromise. Medtem ko vse bolj kaže, da so tolpini dnevi šteti, se nepričakovano križajo poslovne poti Rite in Teda, kar lahko pomeni le eno – Westovi proti ostalim ….
18:15 Vohljač, 2016
 • sezona 2, epizoda 5The Sniffer - Viktorjeva ekipa preiskuje tri moške, ki so bili na dan, ko je bila umorjena študentka, v njenem dragem stanovanju .
19:15 Nov faktor, 2020
 • Iztok Gartner je eden tistih, ki so zdaj še bolj zasedeni kot prej. Na TV3 namreč po novem vodi kar dve oddaji. S prvo - Dobra volja z Iztokom, ki je na sporedu vsak delovnik ob 16.30 oziroma 16.45 - je začel že na začetku karantene, z majem pa je postal tudi nov voditelj oddaje Nov faktor, kjer bo ob petkih, sobotah in nedeljah zvečer s sokomentatorjema komentiral dogajanje na medijski sceni. Vsekakor bo z novim voditeljem oddaja drugačna. Drugačna bosta predvsem energija in način vodenja. Veliko bolj energični bomo, pa čvekali bomo spontano in s pravo mero strasti. Obdelovali bomo vse živo, kot radi rečemo. Od pasjih kakcev do skokov čez plot. Teme bodo univerzalne in seveda tudi aktualne,” pravi Gartner.
20:00 Die Chefin, 2016
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  sezona 6, epizoda 3Odkrito truplo mladega dekleta za Vero Lanz ne ostane dolgo anonimno. Policija odkrije, da gre za petnajst letno Nadjo, ki je imela bogato kriminalno preteklost in polno policijsko kartoteko zaradi trgovanja z drogami in ukvarjanja s prostitucijo. Policijo preseneti podatek, da je dekle, ki je sicer živelo na ulici, imelo zadnje prebivališče v vili para Beate in Lotharja Lukaschek. Nekdanja plesalka Beate je delala na projektu vadbe družabnih plesov za dekleta iz problematičnih okolij. Nadja je bila njena najboljša učenka ….
21:15 TineTime Show, 2020
22:00 Skrivnost nizozemske kraljeve hiše - Beatrix, 2012
 • Igrajo: Willeke van Ammelrooy - Mara van Vlijmen - Bastiaan Ragas.
  sezona 2, epizoda 2Secrets of House of Orange - Beatrix - a Queen Besieged - 30. aprila leta 2009 prebivalci mesta Apeldoorn na ulicah praznujejo obisk kraljeve družine. Praznovanje nenadoma prekine črn avtomobi, kil nenadzorovano zapelje skozi zbrano množico. Poskus atentata na kraljico Beatrix in njeno družino ni uspel. A na Beatrix ta dogodek vpliva bolj, kot bi si želela .
  V mislih se vrne v leto 1961, ko je bila še vedno samo princesa. In ko pomisli kako preprosto je bilo takrat življenje spozna, da je bila to le utvara, saj ji je bila že ob rojstvu namenjena vloga, v kateri je sedaj. Nešteto vprašanj se rojeva v njenih mislih. Ali je lahko hkrati mati, žena in kraljica? Ali je mogoče premagati polemike in škandale povezane z njeno družino in dvorom? Ali mora žrtvovati svojo srečo in svojo družino za dobrobit svojih ljudi?
23:00 Dolina zdravja