TV spored TV3 MEDIAS


28. marec 2020 - 3. april 2020
07:00 Faktor, 2020
 • Oddaja Faktor, ki še vedno predstavlja odmevno novost med ponudbo televizijskega programa, bo tudi v novi sezoni še naprej provokativna, poglobljena, insajderska in kredibilna, prevladovale pa bodo politične, gospodarske in druge aktualne medijske teme, vključno s komentarji na družbenih omrežjih.
07:45 TV prodaja
08:00 Pokaži, kako, 2014
 • sezona 13, epizoda 8Show Me How - Pokaži, kako je oddaja, ki vas bo navdušila z dolgim seznamom idej in spodbudila vašo kreativnost. V zakladnici idej boste našli raznorazne projekte, med njimi mozaike, voščilnice, 3D okraske za torte in še veliko več.
08:30 TV prodaja
08:45 Mini Minini nasveti
10:00 Šefinja, 2012
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Razkritjesezona 1, epizoda 1Die Chefin - 24-letna Kim Landauer, hči uglednega gostilničarja, je padla z balkona svojega stanovanja, ko se je vrnila domov iz nočnega kluba. Kar najprej izgleda kot samomor, se v preiskavi pokaže kot umor. Storil naj bi ga nekdo, ki je v stanovanje vstopil brez uporabe sile. Preiskava se osredotoči na Kiminega 23 letnega fanta in njegovo slavno družino, sum pa pade tudi na njenega očeta ….
11:15 Navdih
 • Oddaja prinaša nov veter na področje dojemanja, sprejemanja in sodelovanja z energijami narave, Slovenije, sodelavcev in družine prijateljev. Z Navdihom boste lahko sistematično in zanimivo pogledali na svoje življenje na nov način in uporabili številna znanja, nasvete in podporo naših priznanih svetovalk.
12:15 Potep z Leo, 2020
 • Režija: Lea Mederal Gams
12:45 Faktor, 2020
 • Oddaja Faktor, ki še vedno predstavlja odmevno novost med ponudbo televizijskega programa, bo tudi v novi sezoni še naprej provokativna, poglobljena, insajderska in kredibilna, prevladovale pa bodo politične, gospodarske in druge aktualne medijske teme, vključno s komentarji na družbenih omrežjih.
13:30 Inventura življenja
14:45 Pokaži, kako, 2014
 • sezona 13, epizoda 9Show Me How - Pokaži, kako je oddaja, ki vas bo navdušila z dolgim seznamom idej in spodbudila vašo kreativnost. V zakladnici idej boste našli raznorazne projekte, med njimi mozaike, voščilnice, 3D okraske za torte in še veliko več.
15:13 Vremenska napoved, 2020
15:15 Mini Minini nasveti
16:30 Izberi ali poberi, 2017
17:15 Nezaslišano bogastvo, 2010
 • sezona 6, epizoda 16Outrageous Fortune - Dedek se ponovno vklopi z dejavnosti družine. Bailey vadi s Pascalle, kako bo izgledalo zasliševanje. Cheryl in Draska se znajdeta v isti celici. Loretta izve presenetljive stvari o Jethrovih poslovnih partnerjih.
18:15 Vohljač, 2013
 • Igrajo: Nikolay Chindyaykin - Mariya Anikanova - Alain Blažević - Režija: Artem Litvinenko.
  sezona 1, epizoda 5Njuhač - Neznan moški ubije štiri vojake. Preiskovanje umorov vplete vojaško bazo in zdi se, da zloraba položaja ni stvar preteklosti. Kmalu se zgodi umor še enega vojaka, ki pa pokaže, da je za vse umore odgovorna ista oseba. Morilec je iznajdljiv, previden in vedno korak pred preiskovalci. Kako se ti umori zlivajo v večjo sliko in kdo je moški, ki stoji za vsemi zločini pa se bo s Vohljačevo pomočjo končno izvedelo.
19:15 Nov faktor, 2020
 • Vas zanima, kaj skrivajo zvezde? Kakšno je zakulisno dogajanje na naši in tuji estradni sceni? Voditeljica Danica Lovenjak je že vrsto let akterka in opazovalka dogajanja na domači zvezdniški sceni, zato s komentatorjema vedno znova poskrbi za zanimive debate in razkriva najbolj vroče podrobnosti iz življenja znanih Slovencev.
20:00 Šefinja, 2012
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Zapletsezona 1, epizoda 2Die Chefin - Ko preiskovalci umora Nicolasa Bluhma izsledijo domnevnega morilca Tima, ga najdejo mrtvega. Ob njegovem truplu kleči Timovo dekle Azhar, sirota iz Iraka, ki je želela z njim začeti novo življenje. Kaj je dekle videlo, je bila priča umora? Je res, da se je žena Nicolas Bluhma sprijaznila z njegovo biseksualnostjo? Ko Vera končno najde povezavo med trenutnim primerom in smrtjo svojega moža Andreasa Lanza se zdi, da je izgubila občutek za objektivnost ….
21:10 TineTime Show, 2020
 • Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
21:55 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  Družinasezona 4, epizoda 3Zaposlitev Agnes in Sheile je ogrožena, medtem ko ima Gideon težave z Emily. Sheila se trudi v skrbi za Constance, Jack pa Edwinu pomaga premagati njegove strahove ….
22:25 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  Zaporsezona 4, epizoda 4Hetty se pred starim sovražnikom zateče v ječo, medtem ko Lady Grenford družino predstavi svojemu čednemu mlademu vnuku Robertu. Emily je navdušena, ko Suffragist pride na obisk ….
23:00 Dolina zdravja