TV spored TV3 MEDIAS


27. marec 2020 - 2. april 2020
08:30 TV prodaja
08:45 Nov faktor, 2020
 • sezona 2, epizoda 20Vas zanima, kaj skrivajo zvezde? Kakšno je zakulisno dogajanje na naši in tuji estradni sceni? Voditeljica Danica Lovenjak je že vrsto let akterka in opazovalka dogajanja na domači zvezdniški sceni, zato s komentatorjema vedno znova poskrbi za zanimive debate in razkriva najbolj vroče podrobnosti iz življenja znanih Slovencev.
09:30 Potep z Leo, 2020
 • Režija: Lea Mederal Gams
10:00 Mini Minini nasveti
11:15 TV prodaja
11:30 Izberi ali poberi, 2017
12:15 Na kavi z Giannijem, 2020
12:45 TV prodaja
13:00 Kavarna v puščavi, 2017
 • Režija: Mikael Lypinski.
  Kavarna v puščaviDesert Coffee - Slab City se nahaja v Sonorski puščavi na jugu Zda. Tamkajšnji prebivalci živijo v na pol uničenih prikolicah in odsluženih šolskih avtobusih. Za sosede imajo ameriško mornarico, ki ima v njihovi bližini vadbišče za bombardiranje z zraka. Kljub neusmiljenim vremenskim in življenjskim razmeram, saj živijo brez tekoče vode, elektrike, kanalizacije, tamkajšnji prebivalci z navdušenjem sprejemajo svojo svobodo, ki jim jo ponuja neokrnjena divjina. Rob sovraži kavo, a jo vsako jutro kuha za sosede, stranke njegove improvizirane kavarne, kjer se ob najboljši kavi v okrožju zbere vsa skupnost.
14:05 Nezaslišano bogastvo, 2010
 • Outrageous Fortune - Dedek se ponovno vklopi z dejavnosti družine. Bailey vadi s Pascalle, kako bo izgledalo zasliševanje. Cheryl in Draska se znajdeta v isti celici. Loretta izve presenetljive stvari o Jethrovih poslovnih partnerjih.
15:00 Sladko življenje mest, 2015
 • Dolce Vita - Sladko življenje mest je dokumentarna mini serija, povezana s potovanjem, ki gledalce pripelje do neverjetnih destinacij po vsem svetu. Postreže nam z lokalno gastronomija, umetnostjo, modo, nakitom in lokalno zgodovino.
15:30 Pokaži, kako, 2014
 • sezona 13, epizoda 11Show Me How - Pokaži, kako je oddaja, ki vas bo navdušila z dolgim seznamom idej in spodbudila vašo kreativnost. V zakladnici idej boste našli raznorazne projekte, med njimi mozaike, voščilnice, 3D okraske za torte in še veliko več.
16:00 Super reševalci, 2020
 • Bi radi videli super heroje na delu? Potem ne zamudite oddaje, v kateri spremljamo delo veterinarjev, ki so pogosto resnično pravi super heroji. Šele v trenutku, ko domači ljubljenček zboli, se namreč zavemo, kako neznansko smo navezani na te naše vsakodnevne spremljevalce. In zato so prizori, ko lastniki v veterinarski kliniki čakajo na rezultate preiskav, pogosto izjemno čustveni in ganljivi. V oddaji pa spremljamo tudi veterinarje na terenu, ki skrbijo za večje živali na kmetijah, kjer so zapleti zelo drugačni kot v ambulantah za hišne ljubljenčke. Oddaja je izjemno dinamična, zanimiva in nenazadnje tudi poučna.
16:45 TineTime Show, 2020
 • Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
17:30 Dolina zdravja
18:45 Parada plesa, 2020
 • V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavljamo svet temperamentne salse, ki jo pleše še bolj temperemantna plesalka in pedagoginja Katja Čuk. Kaj pomenita tease in chair ples pa vam razloži in odpleše Leja Potočnik. Parada plesa, vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
19:15 Nov faktor, 2020
 • Vas zanima, kaj skrivajo zvezde? Kakšno je zakulisno dogajanje na naši in tuji estradni sceni? Voditeljica Danica Lovenjak je že vrsto let akterka in opazovalka dogajanja na domači zvezdniški sceni, zato s komentatorjema vedno znova poskrbi za zanimive debate in razkriva najbolj vroče podrobnosti iz življenja znanih Slovencev.
20:00 Hannibal, 2015
 • sezona 3, epizoda 1Hannibal začne novo življenje v Italiji….
20:50 Lajf, 2008
 • Igrajo: Tjaša Železnik - Minca Lorenci - Aljoša Koltak - Jagoda Tovirac - Renato Jenček - Režija: Vito Taufer.
  Duhovita drama predstavlja življenje treh najstnikov in njihovih staršev, ki se soočajo z zahtevnimi življenjskimi vprašanji ljubezni, spolnosti, nosečnosti, patološke materinske navezanosti, kronične alkoholiziranosti, psihološkega terorja v družini, najstniške upornosti in sprejemanja odgovornosti za nastale posledice. Žirija kritikov je Lajf razglasila za najboljši film 11. festivala slovenskega filma, Renato Jenček pa je postal Stopov igralec leta.
22:20 Hiša groze - Vrata pekla, 2015
 • Igrajo: Doug Bruch - Tim Bunch - Gary Dellaneve - Režija: Daniel Monroe.
  House of Horrors: Gates of Hell - Starodavno zlo se naseli v eni najbolj strašnih in največjih hiš groze v New Yorku s ciljem, da za vedno odpre vrata pekla na Zemlji.