TV spored TV3 MEDIAS


28. marec 2020 - 3. april 2020
07:00 Nov faktor, 2020
 • Vas zanima, kaj skrivajo zvezde? Kakšno je zakulisno dogajanje na naši in tuji estradni sceni? Voditeljica Danica Lovenjak je že vrsto let akterka in opazovalka dogajanja na domači zvezdniški sceni, zato s komentatorjema vedno znova poskrbi za zanimive debate in razkriva najbolj vroče podrobnosti iz življenja znanih Slovencev.
07:45 TV prodaja
08:00 Pokaži, kako, 2014
 • sezona 13, epizoda 9Show Me How - Pokaži, kako je oddaja, ki vas bo navdušila z dolgim seznamom idej in spodbudila vašo kreativnost. V zakladnici idej boste našli raznorazne projekte, med njimi mozaike, voščilnice, 3D okraske za torte in še veliko več.
08:30 TV prodaja
08:45 Mini Minini nasveti
10:00 Šefinja, 2012
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Odločitevsezona 1, epizoda 3Die Chefin - Najstnik, ki zaradi dedne bolezni ne bi imel dolge življenjske dobe, nenadoma umre. Za Vero Lanz ta nepričakovana smrt kljub vsemu sproža nekaj vprašanj. Ko se izkaže, da je bil najstnik uporabljen kot poskusni zajček v seriji farmacevtskih preizkušanj in ko kmalu zatem iz oddelka forenzične medicine izginejo pomembni vzorci tkiv, vse kaže, da nekdo želi nekaj prekriti. Kakšno vlogo ima nadzorni zdravnik? In kaj so starši mrtvega fanta? Vera končno dobi grozljiv vpogled v družinsko dramo, ki je tako žalostna kot tragična ….
11:15 Navdih
 • Oddaja prinaša nov veter na področje dojemanja, sprejemanja in sodelovanja z energijami narave, Slovenije, sodelavcev in družine prijateljev. Z Navdihom boste lahko sistematično in zanimivo pogledali na svoje življenje na nov način in uporabili številna znanja, nasvete in podporo naših priznanih svetovalk.
12:15 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
12:45 Nov faktor, 2020
 • Vas zanima, kaj skrivajo zvezde? Kakšno je zakulisno dogajanje na naši in tuji estradni sceni? Voditeljica Danica Lovenjak je že vrsto let akterka in opazovalka dogajanja na domači zvezdniški sceni, zato s komentatorjema vedno znova poskrbi za zanimive debate in razkriva najbolj vroče podrobnosti iz življenja znanih Slovencev.
13:30 Dolina zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Pokaži, kako, 2014
 • sezona 13, epizoda 12Show Me How - Pokaži, kako je oddaja, ki vas bo navdušila z dolgim seznamom idej in spodbudila vašo kreativnost. V zakladnici idej boste našli raznorazne projekte, med njimi mozaike, voščilnice, 3D okraske za torte in še veliko več.
15:28 Vremenska napoved, 2020
15:30 Mini Minini nasveti
16:45 Izberi ali poberi, 2017
17:30 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  Zaradi sramusezona 4, epizoda 5Agnesino delovno mesto je ogroženo, ko je razkrita njena družinska skrivnost, medtem ko se Emily z očetom prepira o njeni prihodnosti. Jack misli, da ga je Gideon izdal ….
18:00 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  Volkovisezona 4, epizoda 6Hetty in Gideon sta šokirana, ko se nepričakovano srečata s človekom iz njune preteklosti, Lizzie pa prestraši zgodba o divjem fantu, ki naj bi živel z volkovi. Otroci so v pričakovanju skrivnostnega novega učitelja .
18:30 TineTime Show, 2020
 • Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
19:15 Faktor, 2020
20:00 Prihaja Kalle, 2009
 • Igrajo: Sabine Kaack - Burkhard Schmeer - Julius Römer.
  Hotelska bandasezona 3, epizoda 3Da kommt Kalle - Bogata ameriška podjetnica obišče njen domači kraj Flensburg, kjer jo oropajo v njenem prestižnem hotelskem apartmaju. Gospa je nekdanja Carlova sošolka, zato jo Andresenovi povabijo k sebi domov, to pa zelo vznemiri Kalleja .
21:00 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 8Bi radi videli super heroje na delu? Potem ne zamudite oddaje, v kateri spremljamo delo veterinarjev, ki so pogosto resnično pravi super heroji. Šele v trenutku, ko domači ljubljenček zboli, se namreč zavemo, kako neznansko smo navezani na te naše vsakodnevne spremljevalce. In zato so prizori, ko lastniki v veterinarski kliniki čakajo na rezultate preiskav, pogosto izjemno čustveni in ganljivi. V oddaji pa spremljamo tudi veterinarje na terenu, ki skrbijo za večje živali na kmetijah, kjer so zapleti zelo drugačni kot v ambulantah za hišne ljubljenčke. Oddaja je izjemno dinamična, zanimiva in nenazadnje tudi poučna.
21:45 Distopija, 2017
 • Igrajo: Michael Copon - Simon Phillips - Sheena Colette - Režija: Paul Tanter.
  sezona 1, epizoda 2Dystopia - Piše se leto 2037. Planet Zemlja počasi umira zaradi virusa, ki se neustavljivo širi. Dva znanstvenika zato poskušata narediti prvi teleporter na svetu, a namesto tega naredita še nekaj mogočnejšega – časovni stroj. Potujeta skozi čas v upanju, da bi rešila prihodnost s tem, da bi spremenila preteklost.
22:45 Zvezdniški trači, 2020
23:00 Roka usode