TV spored ANIMAL PLANET


25. september 2017 - 1. oktober 2017
19:38 Brata iz močvirja - Jezni krokodili
  • (Swamp Brothers: Branding And Expanding) Brata Robbie in Stephen Keszey vodita Glades Herp Farms - največje zavetišče za plazilce na Floridi, farmo za vzrejo strupenjač in trgovino z eksotičnimi plazilci.
20:05 Pitbuli in bivši kaznjenci - Na tleh, toda ne premagan
  • (Pit Bulls & Parolees: Down, Not Out) Tia stakne hudo poškodbo, zato morajo pri vodenju zavetišča pomagati njeni otroci. Vsi skupaj pa se lotijo lova na izmuzljivega psa, ki pobegne sredi noči.
21:00 Preživel sem napad živali - Ubijalski morski psi
  • (I Survived An Animal Attack: Killer Sharks) Nek moški se med treningom triatlona znajde v gobcu belega morskega volka, skupi jo tudi nek plavalec, nek moški pa konča kot vaba za morskega psa.
21:55 Najbolj divja Indokina - Tajska
  • (Wildest Indochina: Thailand) Država, oblikovana pod vplivom divjih sil, kjer se živali soočajo s težkimi izzivi za preživetje, tigri so še vedno na vrhu prehranjevalne verige in opice so se bliskovito razvile.
22:50 Neukročena narava - Nepričakovani junaki
  • (Untamed & Uncut: Unlikely Heroes) Štiriletnik pade v ogrado z gorilami, potapljača ugrizne morski tiger, bikoborec pa si dvakrat zlomi vrat.
23:45 Mojstri hiš na drevesu - Vajenci
  • (Treehouse Masters: International) Vizionarski šepetalec drevesom Pete Nelson z ekipo izdeluje najbolj neverjetne, razigrane, sapo jemajoče, spektakularne in osupljive hiše na drevesih, kar jih je svet videl.