TV spored POP TV


25. maj 2018 - 31. maj 2018
14.55 Zvezde plešejo
 • Zvezde plešejo II., 2018, 2. sezona, 10. del, 175 min
 • Tekmovanje se zaostruje! Zadnji štirje pari se bodo v boju za finale spopadli v dveh plesih – vsak par bo najprej odplesal svoj individualen ples, nato pa se bo parom pridružil še dodaten profesionalni plesalec in kot trio bodo morali sestaviti koreografijo, ki bo navdušila sodnike in občinstvo. Po dveh plesih bosta znana para, ki ju bomo videli v finalu, dva ogrožena para pa čaka še plesni dvoboj in videli bomo, kateri od njiju si zasluži mesto v finalu druge sezone šova Zvezde plešejo!
17.50 Preverjeno
 • Preverjeno, 2018, 65 min
 • Pomlad je čas, ko veliko ljudi začne hujšati z različnimi dietami. Kaj je trenutno najbolj novo in priljubljeno, kaj se ob hujšanju dogaja v telesu, kaj o tem pravijo strokovnjaki in kaj tisti, ki so sami preizkusili različne načine? Preverili bodo, kaj je navedlo župana enega izmed slovenskih krajev, da je občinskim uradnicam in uradnikom podaril darilca v obliki spolnih organov. Nekatera živila so že povsem izgubila okus, kot so ga imela nekdaj, predvsem naj bi to veljalo za paradižnik in jagode. Je s tem človek, ko je želel čim večji pridelek, naredil hudo napako? Pogledali bodo tudi, kaj se dogaja v Motniku. Del prebivalcev obtožuje župnika različnih stvari, celo fizičnega napada na starejšo gospo.
18.55 24UR vreme
 • 24UR vreme, 2018180
 • 24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.
18.55 24UR
 • 24UR, 2018, 62 min
 • 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.
20.00 UEFA Liga prvakov: Real Madrid - Liverpool
 • UEFA Champions League 2017/2018, 2017, 220 min
 • Spektakularen zaključek evropske nogometne sezone bo tudi letos dogodek, ki ne bo šel zlepa v pozabo. Liverpool se je po dolgih letih vrnil med evropsko smetano, Real pa bo skušal še tretjič zapored osvojiti najprestižnejšo klubsko lovoriko na svetu. Eni in drugi gojijo slog igre, ki zagotavlja nov izjemen nogometni večer. Gostitelj velikega finala je ukrajinska prestolnica Kijev. Ekipa bo s prizorišča v Slovenijo posredovala najpomembnejše podatke in utrinke pred, med in po velikem finalu.
23.40 Zvezdnik z igrišča, film
 • Leatherheads, 2008, komedija, 125 min, IMDb ocena: 6.0
 • Pred nami je zabavna komedija o začetkih profesionalnega ameriškega nogometa. Leto 1925. Dolgoletni nogometaš Dodge Connelly je trener neuspešne ekipe. Edino rešitev, da bi moštvo izvlekel iz težav, mu predstavlja študentski superzvezdnik in vojni heroj Carter Rutherford. A potem se pojavi zvedava novinarka Lexie Littleton, ki poroča o nogometnih klubih in podvomi o Carterjevih junaških zgodbah. Še bolj se zaplete, ko se Dodge in Carter začneta potegovati za njeno naklonjenost.
 • Igrajo: George Clooney, Renee Zellweger, John Krasinski, Jonathan Pryce, Režija: George Clooney

več
Zvezdnik z igrišča, film