TV spored DISCOVERY CHANNEL


19. februar 2019 - 25. februar 2019
06:00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 13) - Volvo PV544 iz leta 1963 (Epizoda 2)
 • (Wheeler Dealers: 1963 Volvo PV544) Mike je v lovu za klasičnim vzdržljivim športnim avtomobilom in volvo PV544 ustreza temu opisu. Avto, ki ga najde, je sicer vozen, ima pa motor, ki so mu kos le redki.
07:00 Kako je narejeno (Sezona 2) - Zobotrebci/akrilna kad/helikopterji/pivo (Epizoda 12)
 • (How It's Made: Toothpicks/Acrylic Bathtubs/Helicopters/Beer) Zobotrebci, akrilne kadi, helikopterji in pivo - pozanimali smo se, od kod pridejo in kako nastanejo.
07:30 Kako je narejeno (Sezona 15) - 11. epizoda (Epizoda 11)
 • (How It's Made: Episode 11) Oglejte si osupljive načine proizvodnje hidravličnih klešč, začimb, sani s pasjo vprego in atletskih copatov.
08:00 Kako je narejeno (Sezona 23) - Vibracijska sita, stebri za daljnovode, polnjeni čo...
 • (How It's Made: Vibrating Mining Screens, Whoopie Pies, Utility Poles) Oglejte si, kako izdelujejo vibracijska sita, polnjene čokoladne piškote, stebre za daljnovode in valjčne proge.
08:30 Kako jim uspe? (Sezona 6) - 18. epizoda (Epizoda 18)
 • (How Do They Do It?: Episode 18) Kako iz slanice nastanejo baterije? Kako iz odpadkov zgradijo tropske otoke? In kako z mešanjem različnih vonjev izdelajo dišave?
09:00 Dražbe izgubljenih predmetov (Sezona 2) - Pretres (Epizoda 14)
 • (Baggage Battles: Shock & Awe) Lovci na zaklade se odpravijo na dražbo v Louisiano, kjer ponujajo tipične ameriške predmete iz zbirke, ki je nastajala več kot 50 let. Mark se poteguje za napačno stvar.
09:30 Kontejnerske vojne (Sezona 3) - New Orleans (Epizoda 8)
 • (Container Wars: The Big Not-So-Easy) Vroči predmeti iz New Orleansa še dodatno začinijo dražbo. Se bo vudu prekletstvo uresničilo? Zaradi neke hlajene enote pa kupce spreletava srh.
10:00 Delavnica odpadnikov (Sezona 2) - Lov na belaira (Epizoda 11)
 • (Misfit Garage: Air Picking We Shall Go) Fantje se trudijo izslediti redko klasiko. Gre za Chevroletov model Belair iz leta 1955. V delavnico Fired Up pa prispe buick riviera iz leta 1971.
11:00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 9) - Džip Willys - ZDA (Epizoda 10)
 • (Wheeler Dealers: Willys Jeep - USA) Mike se odpravi v Zda, da bi našel dedka avtomobilov s pogonom na vsa štiri kolesa, džip Willys. Mu bodo stroški težavne obnove in transporta ukradli dobiček?
12:00 Kako je narejeno (Sezona 24) - Kondomi, čokoladni marmorni kolač (Epizoda 11)
 • (How It's Made: Condoms, Classic Car Gauges, Chocolate Marble Cake, & Ghillie Kettles) Oglejte si, kako nastanejo kondomi, števci za starinska vozila, čokoladni marmorni kolači in zunanji grelniki vode.
12:30 Kako je narejeno (Sezona 6) - Osebni transporterji/bobnarske opne/bobni (Epizoda 76...
 • (How It's Made: Individual Transporters/Post Clocks/Drums) Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako nastanejo osebni transporterji, bobnarske opne in bobni.
13:00 Prva pomoč za delavnice (Sezona 1) - 7. epizoda (Epizoda 7)
 • (Garage Rehab: Abel Racing) Richard Rawlings in njegova ekipa morajo v manj kot tednu dni pomagati delavnici Abel Racing iz Oklahoma Cityja, ki se razprostira na 750 m2. Ali gre za misijo nemogoče?
14:00 Prva pomoč za delavnice (Sezona 1) - Slop Shop (Epizoda 8)
 • (Garage Rehab: Slop Shop) Richard priskoči na pomoč nadobudni motociklistični delavnici iz Jacksona. Ekipa mora prenoviti celoten prostor in delavnico postaviti na zemljevid ljubiteljev klasičnih čoperjev.
15:00 Prva pomoč za delavnice (Sezona 1) - Fast Lane Auto Repair (Epizoda 9)
 • (Garage Rehab: Fast Lane Auto Repair) Richard pomaga navdušencu nad hot rodi iz Nashvilla. Ekipa ima za prenovo delavnice na voljo manj kot teden dni časa, zato bodo morali v mestu glasbe čim prej zavihati rokave.
16:00 Avstralski tovornjakarji (Sezona 4) - 11. epizoda (Epizoda 11)
 • (Outback Truckers: Episode 11) Pridružite se trdoživim avstralskim tovornjakarjem in izkusite njihovo pustolovščino. Tovori so še večji, ceste še težavnejše in dogajanje še bolj napeto kot kadar koli prej.
17:00 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 5) - 7. epizoda (Epizoda 7)
 • (Storage Hunters UK: Episode 7) Moderator in dražilec iz Zda Sean Kelly je znova v ZK, kjer obvladuje kupce. Toda ni vse črno-belo, ko iznajdljivi kupci tvegajo s skladiščnimi enotami, ki jih nihče ni videl.
17:30 Dražbe izgubljenih predmetov (Sezona 2) - Velika pričakovanja (Epizoda 8)
 • (Baggage Battles: Crate Expectations) Lovci na zaklade se odpravijo v Phoenix v Arizono, kjer se udeležijo dražbe z ekipo Sierra Auction Managementa. Bodo odkrili kakšen zaklad?
18:00 Kako je narejeno (Sezona 7) - Halogenske žarnice/celulozna izolacija/cepljenke (Ep...
 • (How It's Made: Halogen Bulbs/Insulation/Ladders) Odpravite se v zakulisje in odkrijte, kako so izdelani vsakdanji predmeti, kot so halogenske žarnice, celulozna izolacija in cepljenke.
18:30 Kako jim uspe? (Sezona 14) - 17. epizoda (Epizoda 17)
 • (How Do They Do It?: Episode 17) Kako delujejo najsodobnejši dirkalniki, ki jih poganja električna energija? In kako izdelajo medico, priljubljeno pijačo zloglasnih Vikingov?
19:00 Skrivnostna odprava (Sezona 2) - Resnični Robin Hood (Epizoda 2)
 • (Expedition Unknown: The Real Robin Hood) Josh Gates potuje po Angliji, kjer želi odkriti resnično zgodbo o Robinu Hoodu. Ob tem razišče podzemne predore in najde mesto, kjer naj bi bil pokopan.
20:00 Hitri in glasni (posebne epizode 5. sezone) (Sezona 5) - Afnanje (Epizoda 17)
 • (Fast N' Loud (Season 5 Specials): Monkeying Around) Richard zbere ekipo in posebne prijatelje, s katerimi odgovarjajo na komentarje in vprašanja gledalcev, ki so se nabrali skozi leta. Ogledajo si tudi nekaj najopaznejših projektov.
21:00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 15) - VW Rabbit GTI (Epizoda 6)
 • (Wheeler Dealers: Volkswagen Rabbit GTI) Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.
22:00 Cestni odpadniki (Sezona 5) - Nekdaj prijatelji (Epizoda 12)
 • (Street Outlaws: Unfriended) Čas je za zadnjo dirko sezone in vsi se pripravljajo na zadnjo priložnost za vzpon po lestvici. Med dirkači iz omrežne skupine 405 še nikoli ni vladala takšna napetost.
23:00 Hitri in glasni (Sezona 5) - 12. epizoda (Epizoda 12)
 • (Fast N' Loud: The Cutting Krew) Richardov načrt predstaviti chevrolet dually na razstavi Lone Star Throwdown naleti na oviro. Ker je avto brez strehe, močan naliv ekipo prisili v spremembo načrtov.