TV spored DISCOVERY CHANNEL


19. april 2018 - 25. april 2018
12:00 Neverjetno preživetje (Sezona 2) - Sahara, 1. del (Epizoda 1)
 • (Ultimate Survival: Sahara 1) Bear Grylls se sredi Sahare bori z živim peskom, žgočo vročino in se prehranjuje s škorpijoni, da bi prikazal, kako preživeti v tem krutem okolju.
13:00 Aljaška železnica (Sezona 2) - Napad medveda (Epizoda 1)
 • (Railroad Alaska: Bear Attack) Tovorna ekipa se trudi dostaviti tovor reševalni enoti, ki je obtičala v divjini, Jim James pa se vrne iz mesta z velikim presenečenjem za Nancy.
14:00 Aljaška železnica (Sezona 2) - Gorska nevarnost (Epizoda 2)
 • (Railroad Alaska: Mountain Danger) Dan Mawhinney je v bitki s časom, da iz zamrznjene tundre reši svoje nasedle motorne sani. Orville in Jackie James pa se spopadata s svojo prvo zimo sama v divjini.
15:00 Aljaška železnica (Sezona 2) - Pot v pogubo (Epizoda 3)
 • (Railroad Alaska: Collision Course) Slabih 500 km južno od arktičnega kroga se Cathy in Larry spopadata z nizkimi temperaturami, ki grozijo njunemu življenjsko pomembnemu viru sladke vode.
16:00 Ekstremno inženirstvo (Sezona 6) - Stolpnica Kuwait Towers (Epizoda 2)
 • (Extreme Engineering: Kuwait Towers) Danny je v Kuvajtu, kjer gradijo najvišjo zavito zgradbo na svetu, stolpnico Al Hamra. Odeta bo v apnenec in bo imela na vrhu restavracijo v 17 nadstropjih.
17:00 Lovca na dražbe (Sezona 3) - 15. epizoda (Epizoda 15)
 • (Auction Hunters: The Jersey Score) Fanta sta na tihi dražbi v New Jerseyju deležna hladnega sprejema. Tam odkrijeta napravo za izstreljevanje glinenih golobov in starinsko kočijo. Koliko lahko z njima zaslužita?
17:30 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 2) - Kent (Epizoda 5)
 • (Storage Hunters UK: Episode 5) Barry in Darren se prerekata in Dana lahko pokoplje ponos. Pozneje: John končno odločno preglasi Nat. Pa jima bo to prineslo dobiček?
18:00 Kako je narejeno (Sezona 21) - Kolenske opornice, klimatske naprave, folije za stek...
 • (How It's Made: Custom Knee Braces, Air Conditioners, Window Films, Motorcycle Exhaust) Spet so pod drobnogledom vsakdanji predmeti in pri tem odkrivamo, kako so narejeni kolenske opornice, klimatske naprave brez odvodne cevi, folije za steklo in izpušni sistemi.
18:30 Kako jim uspe? (Sezona 10) - Ladje Chinamax/vodka Russian standard/morska ušesa (E...
 • (How Do They Do It?: Chinamax/Russian Standard/Abalone) Oglejte si, kako po svetu izdelujejo različne izdelke. Razkrili vam bomo skrivnosti izdelave vodke Russian Standard, orjaških ladij Chinamax in morskih ušes.
19:00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 13) - Land Rover IIA iz leta 1965 (Epizoda 7)
 • (Wheeler Dealers: 1965 Land Rover IIA) Edd in Mike sta v lovu za trpežnim avtomobilom, ki se preprosto ne vda. Možen kandidat je samo eden: land rover serije IIA!
20:00 Avstralski tovornjakarji (Sezona 5) - 9. epizoda (Epizoda 9)
 • (Outback Truckers: Episode 9) Mark pripravlja ogromen tovor, ki ga čaka pot iz južne Avstralije pa vse do majhnega otočka v Mikroneziji. Mick pa skozi Sidney prevaža radovedno žirafo.
21:00 Aljaska - Poslednja meja (Sezona 7) - Pet tisoč milj (Epizoda 17)
 • (Alaska: The Last Frontier: 5000 Miles) Kilcherjevi so nenehno na preizkušnji zaradi vremena, okoliščin in drug drugega, toda kljub vsemu se kot družina trudijo ohraniti bogato tradicijo svojega načina življenja.
22:00 Cestni odpadniki proti Hitrim in glasnim (Sezona 1) - Velika dirka 2 (Epizoda 7)
 • (Street Outlaws Vs Fast N' Loud: The Mega Race 2) Čas je za povratni dvoboj med dirkači iz Oklahome in Teksasa v Arizoni. Ekipa iz okrožne skupine 405 se bo pomerila z ekipo Gas Monkey, Farmtruck in AZN pa z ekipo Fired Up.
23:00 Posnetki planeta (Sezona 1) - Jezero krvi (Epizoda 1)
 • (What on Earth?: Lake of Blood) Šest podob, ki jemljejo dih, šest neverjetnih skrivnosti. Od orjaškega cunamija, ki ni prišel do kopnega, do zloveščega krvavo rdečega jezera v Bagdadu, kjer vihra vojna.