TV spored DISCOVERY CHANNEL


15. avgust 2018 - 21. avgust 2018
15:00 Ameriški čoperji - Oče proti sinu (Sezona 1) - Motor ekipe PJD, 1. del (Epizoda ...
 • (American Chopper: Senior vs Junior: PJD Bike - Part 1) Pri OCC-ju izdelajo klančino za izstrelitev lutke Paula ml. prek potoka. Medtem Paul ml. z ekipo začne izdelovati njihov prvi čoper, ekipi pa se pridruži Paulov prijatelj Nubs.
16:00 Zlata mrzlica (Sezona 3) - Sezona za milijon dolarjev (Epizoda 1)
 • (Gold Rush: Million Dollar Season) Ob začetku sezone Todd podvoji količino mož, zemljišč in opreme, za najdišče Dakote Freda pa pravijo, da je vredno milijone. Komu bo uspel veliki met?
17:00 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 2) - 9. epizoda (Epizoda 9)
 • (Storage Hunters UK: Birmingham) Moderator in dražilec iz Zda Sean Kelly obvladuje kupce. Toda ni vse črno-belo, ko iznajdljivi kupci tvegajo s skladiščnimi enotami, ki jih nihče ni videl.
17:30 Pretkani preprodajalci (Sezona 1) - 1. epizoda (Epizoda 1)
 • (Deals, Wheels and Steals: Experience Is Everything) Odpravite se v zakulisje neodvisnih avtomobilskih dražb v Veliki Britaniji, kjer se za izvrstne kupčije potegujejo nekateri najbolj pregnani in čudaški preprodajalci avtov.
18:00 Kako je narejeno (Sezona 23) - Zavore za zipline, svetilke iz svilenih vlaken, bali...
 • (How It's Made: Zip Line Brakes, Silk Fibre Lamps) Oglejte si, kako izdelajo zavore za zipline, svetilke iz svilenih vlaken, balirne stroje in ergonomično obutev.
18:30 Kako jim uspe? (Sezona 13) - 14. epizoda (Epizoda 14)
 • (How Do They Do It?: Pulverizers, Bomber Jackets) Kako skujejo čeljust stroja, ki lahko predre beton in uniči stolpnice, kako sešijejo zgodovinsko letalsko jakno in zvarijo najstarejše pivo v zahodnem svetu?
19:00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 12) - Noble M12 GTO 2.5 (Epizoda 19)
 • (Wheeler Dealers: Noble M12 GTO 2.5) Mike odlazi u Italiju po istinski superauto, no nakon što se vrati u Veliku Britaniju, Edd shvati koliko je posla pred njima. Ima li prostora za zaradu?
20:00 Razkrivanje zgodovine (Sezona 2) - Tutankamonova zakopana skrivnost (Epizoda 1)
 • (Blowing Up History: Tut's Buried Secrets) Strokovnjaki s pomočjo novih odkritij iz Tutankamonove grobnice pojasnjujejo, kako so prezgodnja smrt, spodletel pogreb in višja sila iz nepomembnega kralja ustvarili legendo.
21:00 Uničevalca mitov - nova generacija (Sezona 1) - Izstrelitveni sedež iz filma Hitr...
 • (Mythbusters: The Search: Fast & Furious Ejector Seat) Elitna skupina kandidatov se pomeri za naziv nove ekipe Uničevalcev mitov. Ob tem preizkusijo dva mita: izstrelitveni sedež iz filma in zloglasni škandal iz ameriškega nogometa.
22:00 Kako jim uspe? Turbo epizoda (Sezona 1) - Nebo je meja (Epizoda 1)
 • (How Do They Do It? Turbo Specials: Sky's the Limit) Kako lahko akrobatska letala izvajajo dih jemajoče trike pri nadzvočnih hitrostih, brez da bi ob tem strmoglavila? In kako z raketami v zraku lovijo padajoča letala?
23:00 Opuščene gradnje (Sezona 1) - Opuščene ceste (Epizoda 6)
 • (Abandoned Engineering: Roads To Nowhere) Kako so krušljiv hrib v Peak Districtu in sipine v Kaliforniji poskrbeli za zaprtje dveh cest? In zakaj so leta 2003 opustili pot, ki so jo nekoč uporabljali francoski odporniki?