TV spored DISCOVERY CHANNEL


15. oktober 2018 - 21. oktober 2018
10:00 Delavnica odpadnikov (Sezona 3) - 11. epizoda (Epizoda 11)
 • (Misfit Garage: Barter Bucket) Ekipa odpadniških mehanikov Fired Up želi svojo delavnico spremeniti v dobičkonosen posel. Ali bodo tako uspešni kot delavnica Gas Monkey?
11:00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 14) - Porsche 924 iz leta 1987 (Epizoda 12)
 • (Wheeler Dealers: 1987 Porsche 924) Mike se odloči kupiti porsche 924, kakršnega je obnovil v svoji prvi oddaji. Ali bo za dobiček dovolj, če fanta odpravita le iztekanje olja in obnovita obrabljeno notranjost?
12:00 Dvojno preživetje (Sezona 2) - Tajska džungla (Epizoda 8)
 • (Dual Survival: Bitten) Dave in Cody morata preživeti v tajski džungli s pomočjo najosnovnejše opreme: tajskega džungelskega noža, jeklene volne, brusnega kamna, pokvarjenega telefona in vrečke tobaka.
13:00 Zlata mrzlica na Beringovem morju (Sezona 6) - Dan za dokazovanje (Epizoda 4)
 • (Gold Divers: Proving Day) Shawnova obsedenost z Bluffom je dosegla vrhunec. Zeke in Emily se še zadnjič odpravita na otok Sledge, iskanju zlata na dnu Beringovega morja pa se pridruži novinec George Young.
14:00 Zlata mrzlica na Beringovem morju (Sezona 6) - Muhasta usoda (Epizoda 5)
 • (Gold Divers: Fickle Fortune) Pol sezone je mimo in Shawn bo moral pri Bluffu najti kup zlata, če želi rešiti svoj imperij. Zeke in Emily po polomu ob otoku Sledge dosežeta prelomno točko.
15:00 Zlata mrzlica na Beringovem morju (Sezona 6) - Norost (Epizoda 6)
 • (Gold Divers: Reaper Madness) Zeke se v iskanju sreče poda na tvegan samostojen potop. Kellyjevi se s svojo zastarelo barko odpravijo na nevarno 20-kilometrsko plovbo, George pa se želi dokazati kot zlatokop.
16:00 Zlata mrzlica (Sezona 8) - Mrk (Epizoda 12)
 • (Gold Rush: Eclipsed) Zlatokopi Jukona se vračajo, še enkrat več pripravljeni tvegati vse, kar je potrebno, da bi obogateli. Kdo si bo v lovu na zlato pridobil naziv kralja Klondika?
17:00 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 2) - Hampshire (Epizoda 1)
 • (Storage Hunters UK: Episode 1) T-Money oziroma Tarrell Wright, znani obraz iz Zda, se pridruži dogajanju na dražbi. Takoj začne stresati žaljivke in mahati z gotovino.
17:30 Nepremičninske vojne (Sezona 1) - Zasledovanje (Epizoda 4)
 • (Property Wars: Sleuthing) John tvega vse na nepremičnino, vredno milijon dolarjev. Se mu bo tveganje obrestovalo? Ed in Steve pa ugotovita, da gnezdo škorpijonov ni edina težava v njunem stanovanju.
18:00 Kako je narejeno (Sezona 25) - Meh za kamin, slaščica calisson (Epizoda 6)
 • (How It's Made: Fireplace Bellows, Calissons) Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako izdelajo slaščico calisson in plovila, s katerimi lahko greste tudi pod vodno gladino.
18:30 Kako jim uspe? (Sezona 6) - 13. epizoda (Epizoda 13)
 • (How Do They Do It?: Episode 13) Oglejte si, kako razstrelijo 10.000-tonsko skalo, kako preslikavajo zemeljsko površje iz vesolja in kako je mogoča dostava svežih rož vse leto.
19:00 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 14) - 5. epizoda (Epizoda 5)
 • (Wheeler Dealers: Mitsubishi 3000GT VR-4) Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.
20:00 Zlata mrzlica (Sezona 9) - 1. epizoda (Epizoda 1)
 • (Gold Rush: Episode 1) Zlatokopi Jukona se vračajo, še enkrat več pripravljeni tvegati vse, kar je potrebno, da bi obogateli. Ob novih zlatokopih, najdiščih in strojih gre zares kot še nikoli.
22:00 Aljaški divji ljudje (Sezona 4) - 6. epizoda (Epizoda 6)
 • (Alaskan Bush People: Family First) Globoko v aljaški divjini živi divja družina. Billy in Amy Brown ter njunih sedem otrok živijo odrezani od sveta, zato se morajo za preživetje zanesti drug na drugega.
23:00 Zadnja postojanka (Sezona 1) - Invalidski voziček za brezpotja in ribiško zavetje...
 • (Last Outpost: Off-Road Wheelchair & Mobile Ice Shack) Traper Brad potrebuje premično zatočišče za ribolov, zato se Clint in Todd lotita projekta, v katerem združita stari avtodom in motorne sani.