TV spored DISCOVERY CHANNEL


23. november 2017 - 29. november 2017
13:30 Pravica v temnem gozdu (Sezona 1) - Pozor (Epizoda 1)
 • (Dark Woods Justice: Beware) V deževnem gozdu na polotoku Olympia v zvezni državi Washington se policisti borijo s kriminalnim podzemljem. Nekateri nepridipravi prostrano divjino uporabljajo za lastno igrišče.
14:25 Pravica v temnem gozdu (Sezona 1) - Skrivnost (Epizoda 2)
 • (Dark Woods Justice: The Secret) V deževnem gozdu na polotoku Olympia v zvezni državi Washington se policisti borijo s kriminalnim podzemljem. Nekateri nepridipravi prostrano divjino uporabljajo za lastno igrišče.
15:20 Pravica v temnem gozdu (Sezona 1) - 3. epizoda (Epizoda 3)
 • (Dark Woods Justice: The Mystery Deepens) V deževnem gozdu na polotoku Olympia v zvezni državi Washington se policisti borijo s kriminalnim podzemljem. Nekateri nepridipravi prostrano divjino uporabljajo za lastno igrišče.
16:15 Kako je narejeno - Sanjski avti (Sezona 2) - Morganov trikolesnik (Epizoda 5)
 • (How It's Made: Dream Cars: Morgan Three-Wheeler) Podajte se na potovanje v avtomobilska nebesa in si oglejte, kako oblikujejo in izdelajo izjemne stroje od maseratija do audija R8 in od morgana aero coupe do porscheja 911.
16:40 Skladiščne dražbe v Združenem kraljestvu (Sezona 3) - 5. epizoda (Epizoda 5)
 • (Storage Hunters UK: Episode 5) Ekipa je v Lewesu, kjer je vse v znamenju krvi, potu in solz. Eden od kupcev se na vroč dan znajde v joku, Scotty pa pritegne pozornost.
17:10 Skladiščne vojne - Kanada (Sezona 2) - Hišniki so pač taki (Epizoda 4)
 • (Storage Wars Canada: Cause That's What Janitors Do!) Sin Bogart in oče Paul se prepirata zaradi Paulove zapravljivosti. Medtem pa se na dražbi pojavita hišnika Mike in Armando.
17:40 Lov na klasične avtomobile (Sezona 6) - Vroč in divji (Epizoda 15)
 • (Chasing Classic Cars: Red Hot and Rowdy) Wayne Carini vabi gledalce v svet prestižnih avtomobilskih zbirk. Tokrat bo neki ženski pomagal prodati shelby cobro 427 S/C iz leta 1965, ki je bila last njenega pokojnega moža.
18:05 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 3) - VW Type 25, 1. del (Epizoda 7)
 • (Wheeler Dealers: VW Type 25 - Part 1) Mike v delavnico pripelje volkswagnov kombi, ki potrebuje Eddovo strokovno pozornost. Najprej je treba zamenjati izpuh in opraviti servis na dizelskem pogonu.
18:30 Trgovec z rabljenimi vozili (Sezona 3) - vw Type 25, 2. del (Epizoda 8)
 • (Wheeler Dealers: VW Type 25 - Part 2) Mike je očaran nad delom, ki ga je na volkswagnovem kombiju opravil Edd, še posebej všeč mu je notranjost. Že na preizkusni vožnji avto dobi novega lastnika, ki vse preseneti.
19:00 Kako je narejeno (Sezona 7) - Steklena posoda za kuhanje/kosi mila/jekleni bobni/ga...
 • (How It's Made: Glass Cookware/Soap Bars/Steel Drums/Firefighters Uniform) Steklena posoda za kuhanje, kosi mila, jekleni bobni in gasilske uniforma: več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled.
19:30 Kako jim uspe? (Sezona 13) - 11. epizoda (Epizoda 11)
 • (How Do They Do It?: Snails, Cutlery, And Fishing Kayaks) Kako potešijo potrebo po polžih v vsej Franciji, predelajo kose jekla v svetleč pribor in izdelajo kajak, ki ga lahko poganjate z nogami?
20:00 Pravica v temnem gozdu (Sezona 1) - Pozor (Epizoda 1)
 • (Dark Woods Justice: Beware) V deževnem gozdu na polotoku Olympia v zvezni državi Washington se policisti borijo s kriminalnim podzemljem. Nekateri nepridipravi prostrano divjino uporabljajo za lastno igrišče.
21:00 Peklenske ceste
 • (Hell Roads) Na svetu je osem nevarnih »peklenskih cest«. Spoznajte ljudi, ki med vožnjo po teh cestah tvegajo svoja življenja v snežnih in zemeljskih plazovih ter celo strelskem ognju.
22:00 Polja smrti (Sezona 1) - 7. epizoda (Epizoda 7)
 • (Killing Fields: The Hunt Continues) Resnični triler prikazuje skupino preiskovalcev umorov, ki se ponovno lotijo 18 let starega primera, ki se je zgodil na enem od zloglasnih zločinskih prizorišč v Zda.
23:00 Opozorili smo vas (Sezona 4) - Kot šef (Epizoda 1)
 • (You Have Been Warned: Like a Boss) Oglejte si mojstra prevar z orožjem in najhitrejši spust 'downhill' v zgodovini. Fantje razkrivajo vrhunce človeške iznajdljivosti in vzdržljivosti.