TV spored PLANET TV


8. april 2020 - 14. april 2020
19:07 Rešeno življenje, 2018
 • Režija: Yusuf Ömer Sinav.
  Sen Anlat Karadeniz - sezona 1, epizoda 55
20:00 Pod toskanskim soncem, 2003
 • Igrajo: Diane Lane, Sandra Oh, Lindsay Duncan, Raoul Bova, Vincent Riotta, Mario Monicelli, Roberto Nobile - Režija: Audrey Wells.
  Under the Tuscan Sun - Pisateljica po trenutnem vzgibu kupi vilo v Toskani, da bi si spremenila življenje. Frances Mayes je 35-letna pisateljica iz San Francisca, njeno popolno življenje pa je zavilo v nepričakovano smer. Nedavna ločitev ji je povzročila pisateljsko blokado in depresijo, zaradi česar njeno prijateljico Patti skrbi, da se zlepa ne bo pobrala. Njen recept: deset dni Toskane. Na izletu v Italiji Frances na vrat na nos kupi staro italijansko vilo, potrebno temeljite obnove. Je še kakšen kraj primernejši za nov začetek kot rojstni kraj renesanse? Frances si med krajani in sosedi pridobi nove prijatelje, a se boji, da ne bo zmogla uresničiti vseh želja – dokler je naključno srečanje v Rimu ne pahne v objem nepremičninskega agenta Marcella. Je to tisto, o čemer je sanjala? Bo ljubezen z Marcellom trajna in bo njeno življenje zares zacvetelo pod toskanskim soncem? Romantična komična drama z Diane Lane v glavni vlogi je posneta po istoimenskih spominih ameriške profesorice in pisateljice Frances Mayes iz leta 1996. Knjiga se je več kot dve leti obdržala na seznamu uspešnic časopisa New York Times.
  IMDb ocena: 6.8.
  .
  IMDb ocena: 6.8/10
22:03 Planet 18 - večerna izdaja, 2020
 • Planet 18 - večerna izdaja - Informativna oddaja prinaša novice s srcem. Celovit pregled in analiza dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremenska napoved. Prenovljena informativna oddaja v sodobnejši obliki in z občutkom za človeka zagotavlja poročila, v katerih bomo informacijam dodali ozadja in razkrili njihov pravi pomen. Vsak dan bodo zaznamovali pogovori s ključnimi akterji iz sveta zabave, športa, politike in gospodarstva, svoj glas pa bo v oddaji našlo tudi slovensko podeželje. Oddajo s poudarkom na dobri analizi dnevnega dogajanja bosta izmenjaje vodila Igor Krmelj in Valentina Plaskan.
22:39 Ubij Eve, 2019
 • Režija: Jon East.
  Killing Eve - sezona 2, epizoda 1
23:35 Švedska špiclja, 2017
 • Režija: Peter Settman.
  Swedish Dicks - sezona 2, epizoda 3