TV spored TRAVEL CHANNEL


15. oktober 2018 - 21. oktober 2018
10:00 Prenove po teksaško
 • Tovorni vagon in hiša, ki se ne more preseliti - četrta sezona / epizoda 7.
  Garyjeve punce kupijo star tovorni vagon in nameravajo ohraniti njegov industrijski videz, obenem pa ga posodobiti. Randy kupi hišo na ranču, a ugotovi, da je na njej precej poškodb od termitov in da je tudi preširoka, da bi šla skozi vhod na ranč.
11:00 Lovci na hiše
 • Vrnitev na Škotsko - sezona 88 - epizoda 9.
  Družina iz Virginije išče dom v Aberdeenu na Škotskem. Nicolle je živela na Škotskem, preden si je ustvarila družino, in zdaj je družino pripravljena preseliti čez lužo, da bi študirala na univerzi v Aberdeenu.
11:30 Lovci na hiše
 • Korenine na Renu - sezona 88 - epizoda 10.
  Tričlanska družina se odloči, da se ustali v Porenju v Nemčiji. Hannah ima kot Amerika velik seznam želja, na katerem so med drugim tudi luksuzne stvari, kot je klima, medtem ko zdravnik Robbie potrebuje le delovni prostor.
12:00 Lovci na hiše
 • Leto v Glasgowu - sezona 88 - epizoda 11.
  Študentka veterine zapusti Kalifornijo, da bi se šolala v Glasgowu na Škotskem. Njena mama, ki krije vse stroške, ji pomaga iskati stanovanje za leto študija v tujini.
12:30 Lovci na hiše
 • Dom za olimpijske igre v Riu - sezona 88 - epizoda 12.
  Par se iz San Francisca seli v Rio de Janeiro v Brazilijo zaradi službe, povezane z olimpijskimi igrami leta 2016. Nobena od treh edinstvenih nepremičnin, ki si jih ogledata, ne ustreza povsem njunim željam, in njuna odločitev je presenetljiva.
13:00 Super vožnje z motorjem
 • Južna Afrika - 1. del - dvanajsta sezona / epizoda 1.
  Henry Cole se vrača. Tokrat vozi po eni najbolj razburljivih poti na svetu: 5000-kilometrski poti od Johannesburga do Cape Towna.
14:00 Vampirji - Muzejske skrivnosti
 • Don Wildman odpotuje v Romunijo raziskovat bogato zgodovino in mistično folkloro legend o vampirjih. Dona pot vodi od zatohlih jam do gradu na gori, ko odkriva resnično zgodbo o enem najbolj grozljivih likov vseh časov.
15:00 Muzejske skrivnosti
 • Moški, ki je prodal milijon kamnov - enajsta sezona / epizoda 10.
  Don razišče zgodbo o moškem, ki je kup kamenja spremenil v rudnik zlata, preiskuje kraljevski oklep in odkrije resnico o eni najdlje trajajočih skrivnosti v ameriški zgodovini.
16:00 Odbite jedi
 • Hošiminh: Podganja srca & ježevi deli - šesta sezona / epizoda 2.
  Andrew odpotuje v Hošiminh v Vietnamu. Ponoči se odpravi na mestne ulice in se gosti s polži in račjimi jeziki. Na obrobju mesta lovi podgane na riževih poljih in okuša vzgojenega ježa.
17:00 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Neapelj - peta sezona / epizoda 23.
  Neapelj je rojstni kraj pice, znan pa je tudi po številnih slastnih tradicionalnih jedeh. Od peciva, polnjenega z rikoto in suhim sadjem, do mesnega raguja in dušene hobotnice - Andrew pokaže, zakaj je Neapelj okusna destinacija.
17:30 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Peking - peta sezona / epizoda 24.
  Od hrustljavih palačink za zajtrk do globokih skled žvečljivih rezancev, od mehke pekinške race do pikantnih sendvičev z oslovskim mesom - imenitna pekinška kuhinja je sodobna dinastična senzacija z bogato zgodovino.
18:00 Lovci na hiše
 • Z majhnim otrokom v Amsterdam - sezona 88 - epizoda 13.
  Zakonca pograbita priložnost za delo v Amsterdamu in se s svojim malim sinom iz New Yorka preselita na Nizozemsko. Toda ne moreta se odločiti med kulturno bogatim mestom in cenejšim življenjem v predmestju.
18:30 Lovci na hiše
 • Selitev v daljni Sydney - sezona 89 - epizoda 1.
  Ob mamljivi ponudbi se Brandon in njegova zaročenka Amy odločita za selitev iz San Francisca v Sydney. Bosta našla nepremičnino, ki bo ustrezala njunim željam, vključno s prostorom za njunega velikega psa?
19:00 Lovci na hiše
 • Ko si v Franciji - sezona 89 - epizoda 2.
  Nicolai, Jena in njuna malčica Olivia se zaradi službene premestitve selijo v Francijo v Clermont-Ferrand. Nicolai sanjari o francoskem podeželskem življenju, toda Jena potrebuje vse udobje 21. stoletja.
19:30 Lovci na hiše
 • Zasidranje v nizozemskem mestu Hoorn - sezona 89 - epizoda 3.
  Marius in Anne-Marie se po dolgih letih življenja v Arizoni vračata na Nizozemsko. Marius hoče hišo ob vodi s privezom za plovilo, Anne-Marie pa zelo veliko nepremičnino. Jima bo uspelo v Hoornu najti oboje?
20:00 Andrew Zimmern in zakladi kulinaričnih taksijev
 • Medellin - prva sezona / epizoda 4.
  Taksisti Andrewu razkažejo različne plati Medellina, od gostoljubnosti Paise do tur po poteh Pabla Escobarja. Potem v tem eklektičnem mestu odigrajo eksplozivno partijo teja, si ob cesti privoščijo zrezke in celo stavijo na morske prašičke.
21:00 Nenavadni izleti
 • Živalsko kraljestvo - prva sezona / epizoda 5.
  Pozabite na gledanje sončnega zahoda - primimo se za roke in glejmo to. Skupaj z našim strokovnjakom za potovanja se podajte v globine jame v Alabami, da bi videli redkega in nenavadnega plenilca, ki plen mami s svetlobnim napisom odprto za večerjo.
21:30 Nenavadni izleti
 • Bolj mrtvi kot živi - prva sezona / epizoda 6.
  Oglejte si 110 sob kiča, norosti in barv v najbolj nenavadnem hotelu na svetu. Nato obiščite cvetočo metropolo, v kateri je mrtvih več kot živih. Nazadnje pa odkrijte, kaj preži v ledenih globinah jezera Tahoe.
22:00 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Marakeš - peta sezona / epizoda 15.
  Andrew Zimmern odpotuje v Marakeš v Maroku, da bi nam razkril edinstvene metode kuhanja in starodavne recepte za jedi, kot so pita z golobjim mesom, v podzemni peči pečeno jagnje in majcene, na roko narejene okrogle testenine.
22:30 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Madrid - peta sezona / epizoda 16.
  Andrew nam predstavi najbolj znane jedi španske prestolnice. Od sladkega, sočno pečenega odojka in krepkih mesnih obar do sendvičev z ocvrtimi kalamari. V Madridu je hrana pravo kulinarično in družabno doživetje.
23:00 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Neapelj - peta sezona / epizoda 23.
  Neapelj je rojstni kraj pice, znan pa je tudi po številnih slastnih tradicionalnih jedeh. Od peciva, polnjenega z rikoto in suhim sadjem, do mesnega raguja in dušene hobotnice - Andrew pokaže, zakaj je Neapelj okusna destinacija.
23:30 Odbite jedi - Okusne destinacije
 • Peking - peta sezona / epizoda 24.
  Od hrustljavih palačink za zajtrk do globokih skled žvečljivih rezancev, od mehke pekinške race do pikantnih sendvičev z oslovskim mesom - imenitna pekinška kuhinja je sodobna dinastična senzacija z bogato zgodovino.