TV spored TRAVEL CHANNEL


19. april 2018 - 25. april 2018
12:30 Lovci na hiše
 • Fino, v Torino - sezona 84 - epizoda 11.
  Nick in Rebecca Chin sta po poroki načrtovala posvojitev otroka s Kitajske. Pri 30 končno lahko zaprosita za posvojitev in v Batavii v Illinoisu začneta urejati dokumentacijo. Nato pa Nicka službeno premestijo v Torino v Italijo.
13:00 Sanjski bazeni
 • Šampanjske želje in večne sanje - tretja sezona / epizoda 3.
  Stari starši dokončajo svoj sanjski dom z izgradnjo bazena, ob katerem bodo lahko prirejali družinska srečanja.
13:30 Sanjski bazeni
 • Idealen čas za bazen in oaza na vrtu - tretja sezona / epizoda 4.
  Družina iz Houstona želi uresničiti svoje sanje o bajnem bazenu in mojstri sprejmejo izziv, da bodo družini omogočili sanjsko zabavo z izgradnjo bazena, s kakršnimi se ponašajo letovišča.
14:00 Misija nemogoče - hoteli
 • Hollywoodska nočna mora - četrta sezona / epizoda 5.
  Anthony Melchiorri je v Hollywoodu v Kaliforniji, da bi pomagal Liberty Hotelu, da bi se ujemal z bliščem in glamurjem okolja, ki ga obkroža.
15:00 Na sledi za ostanki
 • Pohištveno podjetje Vaughan - šesta sezona / epizoda 3.
  Fantje se odpravijo v pohištveno podjetje Vaughan v Galaxu v Virginiji, kjer se Mike in Ted trudita rešiti težko pohištveno stiskalnico. Potem Robert izgubi nekaj časa zaradi varnostnih luči, odkrije pa starinski televizor in radio.
15:30 Na sledi za ostanki
 • Picklov dvorec - šesta sezona / epizoda 4.
  Fantje gredo v Knoxville v Tennesseeju, da bi rešili propadajoči Picklov dvorec. Najdejo bakren friz in stebre, nato Mike odkrije odvrgljiv gorivni rezervoar. Pozneje pa s Tayem izdelata kuhinjski otok.
16:00 Kulinarični raj
 • Rajske pice - prva sezona / epizoda 11.
  V Baltimoru pokusite najbolj priljubljeno pico v Ameriki z mesom rakovice na mocareli, v New Yorku pito z rikoto, klobaso in slanino ter v Kaliforniji pekoč zavitek s chipotle čilijem, piščancem in klobaso.
17:00 Odbite ameriške jedi
 • Boston - prva sezona / epizoda 4.
  Andrew Zimmern obišče Boston, mesto, kjer se je začela ameriška neodvisnost in kjer ljudje še vedno počnejo stvari po svoje, posebej ko gre za hrano.
18:00 Lovci na hiše
 • Kanadčana v Hondurasu iščeta sonce - sezona 91 - epizoda 2.
  Zakonca iz Kanade se selita v sončni Honduras. Obožujeta Roatan, a se ne moreta zediniti, kakšno vrsto nepremičnine naj kupita. Ona sanja o nepremičnini na ključ tik ob morju, on pa se ne bi branil nepremičnine, ki jo je treba še prenoviti in ima prostor za delavnico.
18:30 Lovci na hiše
 • Mama najbolje ve v Cuenci - sezona 85 - epizoda 5.
  Kathy in njen sin Thomas bosta življenje v Zda zamenjala za poceni življenje v Cuenci v Ekvadorju.
19:00 Lovci na hiše
 • Kuhanje v Guardii - sezona 90 - epizoda 9.
  Kuharska mojstrica Caroline je odraščala v New Yorku, vendar je mesto v njenih očeh začelo izgubljati lesk. Za novi dom si je izbrala kraj Guardia Sanframondi v Italiji in upa, da bo v majhnem kraju našla večji občutek pripadnosti skupnosti.
19:30 Lovci na hiše
 • Par v Campinasu - sezona 84 - epizoda 12.
  Skotti in Ricardo se zaradi Skottijine nove službe selita daleč stran od sorodnikov in prijateljev v Campinas v Braziliji. Zakonca poskušata v novi deželi najti drugi dom v okviru svojih finančnih zmožnosti.
20:00 Prenove po teksaško
 • Sestri Snow naredita iz predelovanja zabojnikov družinski posel - tretja sezona / epizoda 12.
  Povpraševanje po poceni zabojniških domovih je vse večje in sestri Snow ob pomoči svojih štirih nečakinj iz štirih ladijskih zabojnikov naredita dve hiši.
21:00 Gradnja samozadostnih hiš - Raj v gorovju Ozark
 • Nepremičninski agent s svojimi tremi otroki predela tri ladijske zabojnike v samozadostni raj v gorovju Ozark v Oklahomi. Sredi prečudovite narave bodo ob pomoči prijateljev vse zgradili ročno.
22:00 Lovci na duhove
 • Živ zakopan - prva sezona / epizoda 5.
  Pridružite se ekipi preiskovalcev paranormalnih pojavov, ki po vsej Evropi obiskuje najbolj razvpite kraje, v katerih straši.
23:00 Razkrivanje temnih skrivnosti Amerike
 • 50 let od atentata na JFK-ja, strupeni odpadki, tiho območje - prva sezona / epizoda 2.
  Izbrana skupina preiskovalcev koplje po skritih kotičkih Amerike.