TV spored TLC


19. april 2018 - 25. april 2018
12:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Alicijina zgodba
 • (My 600lb Life: Alicia's Story) Predano dekle in ljubeča teta Alicia je na zunaj vsa nasmejana. A globoko v sebi se boji, da jo bo njena odvisnost od hrane še pred poroko stala življenja.
14:00 Moja teža me ubija - Zdravnik, zdravnik
 • (My Weight Is Killing Me: Doctor, Doctor) Zdravniki Allenu Mati naredijo gastrični obvod. Nekdanja pacientka Charlissa gre na plastično operacijo za odstranitev odvečne kože, potem ko je izgubila veliko teže.
15:00 Obsedeni čistilci - Epizoda 2
 • (Obsessive Compulsive Cleaners: Episode 2) Čistilca Haley in Dann obiščeta dvorec iz 17. stoletja Plas Teg v Walesu, ki spada med kulturno dediščino in v katerem straši. Tam živijo Cornelia, njenih 12 mačk in umazanija.
16:00 Medij z Long Islanda - Božič pri Caputovih
 • (Long Island Medium: Caputo Christmas) Theresa v posebni enourni praznični epizodi številnim družinam podari sklepne misli in mir. Eno od družin ponovno združi z očetom, ki je preminil na prazničnem teku.
17:00 Poročena z obleko Velika Britanija - Težave s spremstvom
 • (Say Yes To The Dress UK: Relative Chaos) David Emanuel predstavlja največje spore med nevestami in njihovim spremstvom. Jordan kritično spremstvo spravi v solze, Nesrinina vsiljiva ekipa pa stvari vzame v svoje roke.
17:30 Poročena z obleko Velika Britanija - Težave z obleko
 • (Say Yes To The Dress UK: Dress Distress) David Emanuel predstavlja najzahtevnejše primere pomerjanja oblek. Katie si želi obleke v slogu osemdesetih, kakršno je nosila njena mama, rokerica Reena pa želi šokirati.
18:00 Mojster za torte - Golišavo pecanje
 • (Cake Boss: Naked Fishing) Stvari hitro uidejo izpod nadzora, ko Buddy izpolni naročilo za torto na temo ledenega ribarjenja. Medtem pa pomembna stranka naroči golo torto in Buddy ni navdušen.
18:30 Mojster za torte - Mesar i pekar
 • (Cake Boss: The Butcher and the Baker) Sokovi stečejo, ko gredo Buddy in njegova ekipa na posvet k mesarju in odnesejo kos navdiha s seboj domov za kosilo.
19:00 Nezvestoba do groba - 29. epizoda
 • (Alta Infedelta: Episode 29) Kako se odzove zavrnjen ljubimec, ko izve, da ga je partner izdal? Oddaja prikazuje varanje, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare na rob prepada.
19:30 Nezvestoba do groba - 30. epizoda
 • (Alta Infedelta: Episode 30) Kako se odzove zavrnjen ljubimec, ko izve, da ga je partner izdal? Oddaja prikazuje varanje, skrivnosti in laži, ki pripeljejo pare na rob prepada.
20:00 Pretehtati sovražnika - Epizoda 2
 • (Weighing Up the Enemy: Episode 2) Dr. Jessen se loti prvega razloga za neuspeh diet - motivacije - z novim pristopom, ki bi ljudi, ki jim je večkrat spodletelo, spodbudil, da bi se držali diet in shujšali.
21:00 Moja enotonska družina - Veliko razkritje
 • (My 3000-lb Family: The Big Reveal) Chitoka je bila več let obsojena na posteljo, zdaj pa je napočil dan njene operacije. Bratranec in sestrični razkrijejo svoje osupljive preobrazbe na Beverlyjinem rojstnem dnevu.
22:00 Moja odvečna koža - 5. epizoda
 • (My Extreme Excess Skin: Jenae & Julie) Ljudje, ki so izgubili veliko število kilogramov, z izgubo telesne teže niso končali svoje preobrazbe. Zdaj jih čaka še operacija, s katero jim bodo ostranili odvečno kožo.
23:00 Romske sestre - Bilo je dolgo, vroče poletje
 • (Gypsy Sisters: It's Been One Long, Hot Summer) Ko se poletje konča, se ženske navajajo na nova življenja. Sheena in Annie sta zakrpali svoja zakona, Mellie pa napade JoAnn.