TV spored TLC


23. november 2017 - 29. november 2017
12:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Kje so zdaj? - Lupe in Ashley D.
 • (My 600lb Life: Where Are They Now?: Lupe & Ashley D.) Čeprav je Lupe izgubila polovico svoje telesne teže, še zmeraj ni upravičena do odstranitve odvečne kože. Ashleyjin boj s kilogrami pa trpi zaradi nestabilnega čustvenega stanja.
14:00 Ekstremna preobrazba - Hujšanje - Kasandra - 2. deo
 • (Extreme Makeover: Weightloss Edition: Cassandra - Part 2) Cassandrina shujševalna pot se nadaljuje in med potjo mora premagati nekaj osebnih strahov. Ji bo osebni trener Chris lahko pomagal doseči njeno ciljno težo?
15:00 Noč za nakupe - Epizoda 3
 • (Shopping Night: Episode 3) Voditelja Carla Gozzi in Enzo Miccio prečešeta pet italijanskih mest, da bi našla modne navdušence, ki so pripravljeni sprejeti stilski izziv. Kdo bo proglašen za zvezdo nakupov?
16:00 Gremo naprej - Veliki dogodek
 • (Counting On: The Big Event) Ben z nekdanjimi igralci iz lige NFL organizira tabor za mlade igralce ameriškega nogometa. Jana pa skuje načrt za obnovo hiše za goste, v kateri bosta bivala Jill in Derick.
17:00 Postavne neveste - Veze sestrinstva
 • (Curvy Brides: The Bonds of Sisterhood) Yukia in Yuneisia potrebujeta zabavo, a najprej je vse v znamenja sestrstva, ko prispe nevesta, obkrožena z obilico ljubezni njenih devetih družic.
17:30 Postavne neveste - Diva i operska pevačica dolaze u salon za neveste
 • (Curvy Brides: A Diva and an Opera Singer Walk into a Bridal Shop) Ko prideta v salon operna diva in pevka gospela, se Yukia, ki rada poje, ne more upreti skušnjavi, da se ne bi pobahala.
18:00 Kuhinjski šef - Jedi v sili
 • (Kitchen Boss: Go To Dishes) Buddy pripravi svoje tri priljubljene recepte za nepričakovane goste: caponata z omako, ki ji sledijo špinačni in skutini ravioli in Buddyjev hiter in lahek pečen piščanec.
18:30 Kuhinjski šef - Dannyjeve najljubše jedi
 • (Kitchen Boss: Danny's Favourites) Danes Buddy pripravlja vse Dannyjeve najljubše jedi - lingvini z gamberi in v pečici pečen paradižnik, kruh in pečene klobase z začinjenimi čebulicami.
19:00 Obsedeni čistilci - 11. epizoda
 • (Obsessive Compulsive Cleaners: Episode 11) Obsedeni čistilci obiščejo nemarne posameznike, ki imajo doma težave s kopičenjem navlake in umazanije.
20:00 Diana - tragedija ali izdaja? - 3. epizoda
 • (Diana: Tragedy Or Treason?: Episode 3) Valižanska princesa Diana je besedi kraljevski vdihnila nov pomen. Ali lahko novi dokazi razkrijejo več o njenem življenju in prezgodnji smrti, ki je pred 20 leti pretresla svet?
21:00 Strašenje - nemirne duše - 5. epizoda
 • (Haunted - Restless Souls: Episode 5) Zgodbe o hišah in krajih, v katerih prebivajo in strašijo nadnaravna bitja in duhovi, poznajo po vsej Nemčiji. Toda ali obstajajo kakšni dokazi ali priče, ki jih lahko potrdijo?
22:00 Zlobne mačehe - Smrt ji lepo pristoji
 • (Evil Stepmothers: Death Becomes Her) Nancy se je materina bogata prijateljica Marjorie od nekdaj zdela zanimiva. Ko pa se njuni življenji dokončno prepleteta, Nancy vstopi v zaporedje čudaških zločinov.
23:00 Noč za nakupe - Epizoda 3
 • (Shopping Night: Episode 3) Voditelja Carla Gozzi in Enzo Miccio prečešeta pet italijanskih mest, da bi našla modne navdušence, ki so pripravljeni sprejeti stilski izziv. Kdo bo proglašen za zvezdo nakupov?