TV spored TLC


15. avgust 2018 - 21. avgust 2018
15:00 Vrnitev Amišev - Strta družina
  • (Return to Amish: Broken Family) Abe, Jeremiah, Kate, Rebecca in Sabrina iz serije 'Pobeg Amišev' še naprej križarijo skozi življenje in usklajujejo svoje amiške vrednote in skupnost s svobodo 'novega sveta'.
16:00 Otroci in tiare - Arizonska Zlata obala
  • (Toddlers & Tiaras: Arizona Gold Coast) Sredi solz, napak, obtožb o pristranskosti in napetega urnika, bo bitka za prvo mesto trda.
17:00 Poročena z obleko Velika Britanija - 9. epizoda
  • (Say Yes To The Dress UK: Bridal Rule Breakers) Nenavadne neveste obiščejo butik Confetti & Lace, med njimi tudi modrolasa Stephanie, ki želi barvito obleko, in Virginia, ki pripelje svojega zaročenca, ki ji pomaga pri izbiri.
17:30 Poročena z obleko Velika Britanija - 10. epizoda
  • (Say Yes To The Dress UK: Price Of Style) Nevesta Reena, modna navdušenka, prosi Davida za seksi obleko. Njen proračun ni omejen, medtem ko pogajalka Kathryn noče preseči svojega, a kaj ko so ji všeč le najdražje obleke!
18:00 Živilski inšpektorji - 1. epizoda
  • (The Food Inspectors: Episode 1) Matt preiskuje, kako čisti so v resnici supermarketi. Živilska inšpektorica Jen pa v lokalu, kjer pripravljajo ocvrtega piščanca, odkrije podganje iztrebke in stranišče, ki pušča.
19:00 Naša mala družina - Džek - Kralj zamka
  • (Our Little Family: Jack: The King Of The Castle) Ko Dan vidi, da se Jack trudi, da bi dohajal ostale na igrišču, se odloči zgraditi manjša igrala. Michelle pa se vznemirja zaradi Jacka, ki se igra z večjimi otroki.
19:30 Naša mala družina - Vreme je za korišćenje noše!
  • (Our Little Family: It's Potty Training Time!) Hamillova praznujeta sedmo obletnico poroke in Danovo darilo za Michelle je popolnoma zgrešeno. Da bi bile stvari še manj romantične, je čas, da CeCe in Cate navadijo na kahlico.
20:00 Moja odvečna koža - Tamika, Emily in Jose
  • (My Extreme Excess Skin: Tamika & Emily, Jose) Spoznajte osebe, ki jih čaka popolna telesna preobrazba. Po izgubi velikega števila kilogramov je zdaj na vrsti še operacija, s katero jim bodo odstranili odvečno kožo.
21:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Kje so zdaj? - Diana in Ashley R.
  • (My 600lb Life: Where Are They Now?: Diana & Ashley R.) Ashley je v Houstonu izgubila več kot 90 kilogramov. Kako pa bo ob družini, ki ugodi vsem njenim muham? Diani, ki je izgubila več kot 130 kilogramov, pa ponagaja poškodba kolena.
23:00 Vrnitev Amišev - Strta družina
  • (Return to Amish: Broken Family) Abe, Jeremiah, Kate, Rebecca in Sabrina iz serije 'Pobeg Amišev' še naprej križarijo skozi življenje in usklajujejo svoje amiške vrednote in skupnost s svobodo 'novega sveta'.