TV spored TLC


15. oktober 2018 - 21. oktober 2018
10:00 Medij z Long Islanda - Zaskrbljujoč izvid
 • (Long Island Medium: There's A Lump) Theresa priredi branje za modnega poznavalca Carsona Kressleyja. Kasneje pa za nekaj sivih las poskrbi njena rutinska mamografija.
11:00 Kate plus 8 - Velikih 40!
 • (Kate Plus 8 (2015 Specials): The BIG Four Oh!) Kate in otroci se odpravijo v Mehiko, da bi tam proslavili njen 40. rojstni dan. Izlet se začne z aktivnostmi, kulturnimi pustolovščinami in Katino posebno rojstnodnevno zabavo.
12:00 Obkrožena s hčerkami - Petkratne težave
 • (Surrounded By Daughters: Quintuple Trouble) Adam se vrne na delo in Danielle mora prvič sama skrbeti za otroke. Že prvi dan Hazel dobi vročino, Danielle pa se zdi, da ne bo mogla sama poskrbeti za vse.
13:00 Majhni ljudje v velikem svetu - Prihodnost kmetije
 • (Little People, Big World: The Kid's Got More Bags Than We Do!) Matt razmišlja o tem, da bi denar vložil v nekaj, kar ni povezano s kmetijo ali Amy. V družini pa pride do spora glede prihodnosti kmetije.
14:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Kje so zdaj? - Angel in Charity
 • (My 600lb Life: Where Are They Now?: Angel And Charity) Kombinacija bolečin v kolenih in prekomerne telesne teže ogroža Angelino prihodnost. Charity pa mora po zapletih po operaciji spet zbrati vso svojo moč.
15:00 Medij z Long Islanda - Ali gre za resničen dar?
 • (Long Island Medium: Is The Gift Real?) Theresa bi rada ugotovila, kaj se dogaja v njeni glavi, ko komunicira z duhovi, zato zdravniki med eno njenih seans izvedejo slikanje možganov.
16:00 Otroci in tiare - Tekmovanje Universal Royal Hollywood
 • (Toddlers & Tiaras: Universal Royal Hollywood) Z 10.000 dolarji nagrade je napetost velika in mame imajo polno teorij zarote. Petletna Mia, šestletna Isys in sedemletna Saliz so odločene zmagati.
17:00 Poročena z obleko Velika Britanija - Nenavadne želje
 • (Say Yes To The Dress UK: The Desire For Something Different Show) Frankie si želi nekaj nenavadnega, toda ali bo lahko v to prepričala tudi svojo mamo? Jodie pa na zadnjem pomerjanju ni prepričana, da ji bo obleka še všeč.
17:30 Poročena z obleko Velika Britanija - Princesino zmagoslavje
 • (Say Yes To The Dress UK: The Princess Prevails Show) Kayleigh si želi uglajeno poročno obleko, njena mama pa upa, da bo pred oltarjem videti kot princesa. Stephanie pa išče karseda elegantno obleko.
18:00 Z otrokom se vse spremeni - Zlomljeno srce
 • (Baby Changes Everything: The Ultimate Heartbreak) Po živce parajočem čakanju Jarell vendarle izve rezultate testa očetovstva. Tyson pa prvič ostane sam s četverčki.
19:00 Gremo naprej - Zaljubljeni v Švico
 • (Counting On: In Love In Switzerland) Mladoporočenca gospod in gospa Forsyth imata v Švici končno čas le zase. Joe in Kendra pa posnameta zaročne fotografije.
20:00 Z otrokom se vse spremeni - Mesec dni skupaj in že noseča
 • (Baby Changes Everything: Pregnant 8 Months, Together For 9) Autumnina mama je v skrbeh, da hči ni dobro premislila o tem, kje bo njen otrok živel. Mariah in Raymond, ki sta skupaj šele devet mesecev, pa že čez mesec dni pričakujeta otroka!
21:00 Obkrožena s hčerkami - Nazadnje sva tako dobila peterčice!
 • (Outdaughtered: The Last Time This Happened We Had Quints!) Zaradi zdravstvenih težav je Danielle pod še večjim stresom, Adam pa jih razkrije resnico o svoji vazektomiji, zaradi česar jo zaskrbi, da bi lahko zanosila.
22:00 Nate in Jeremiah priskočita na pomoč - Vzhod sreča zahod
 • (Nate & Jeremiah By Design: East Meets West) Starša Greg in Rochelle sta pričela s prenovo novega doma, kjer jima hude preglavice povzroča kuhinja. Ali jima lahko Nate in Jeremiah pomagata s svojo čarovnijo?
23:00 Moje 300 - kilogramsko življenje - Kje so zdaj? - Angel in Charity
 • (My 600lb Life: Where Are They Now?: Angel And Charity) Kombinacija bolečin v kolenih in prekomerne telesne teže ogroža Angelino prihodnost. Charity pa mora po zapletih po operaciji spet zbrati vso svojo moč.