TV spored TLC


19. februar 2019 - 25. februar 2019
06:00 Poročena z obleko - Tako se oblečejo dame
 • (Say Yes to the Dress: That's How You Dress A Lady) Napočil je čas za Randyjevo modno revijo, s katero bo zaznamoval tudi svojo vrnitev v oblikovalski svet. Nevesta Jaqueline in njena mama pa ne moreta doseči soglasja.
07:00 7 majhnih Johnstonov - Ribje kroglice
 • (7 Little Johnstons: Fish Balls) Na Emmin trinajsti rojstni dan družina slavi njeno kitajsko poreklo. Anna želi začeti voziti, toda Amber meni, da še ni dovolj zrela za to.
08:00 Iskanje sestre žene - 1. epizoda
 • (Seeking Sister Wife: Episode 1) Množični zmenki so zapleteni, saj več ljudi prinaša več težav. Tri edinstvene družine iščejo nove sestre žene, ki jih želijo sprejeti medse.
09:00 Majhen par - Will se vrača na Kitajsko
 • (The Little Couple: Will Returns To China) Kleinovi se vrnejo na Kitajsko in tokrat z njimi odpotuje vseh šest starih staršev. Will obišče konfucijansko šolo, nato pa vsi skupaj poskusijo tradicionalni kitajski obrok.
10:00 Majhni ljudje v velikem svetu - Kako pronaći put za povratak kući
 • (Little People, Big World: Finding Our Way Back Home) Matt in Amy potisneta spor na stranski tir, da bi lahko zagnala nov družinski posel. Poroka bo že čez nekaj mesecev, zato Zach pomerja obleko.
11:00 90 dni do poroke - pred usodnimi 90 dnevi - Laž ali resnica
 • (90 Day Fiancé: Before The 90 Days: Truth Or Lie) Jesse in Darcey sta po razhodu ponovno skupaj, toda njuna vožnja na letališče se konča v solzah. Karine zahteva ločitev, Ricky pa prizna nekaj šokantnega.
13:00 Poročena z obleko - Morski pes v salonu!
 • (Say Yes to the Dress: There's A Shark In The Salon!) Randy je pred zahtevno nalogo, saj salon obišče zvezdnica resničnostnih oddaj Barbara Corcoran. Bridgette pa potrebuje obleko, v kateri bo dahnila da in potem odtekla polmaraton!
14:00 90 dni do poroke - bosta živela srečno do konca svojih dni? - 7. epizoda
 • (90 Days To Wed: Happily Ever After?: Episode 7) Življenje se po 90 dneh ni ustavilo. Mladoporočenci se spominjajo začetkov svojih popotovanj z vizo K1 in ugotavljajo, da njihova življenja s časom niso postala nič manj zahtevna.
15:00 90 dni do poroke - bosta živela srečno do konca svojih dni? - 8. epizoda
 • (90 Days To Wed: Happily Ever After?: Episode 8) Življenje se po 90 dneh ni ustavilo. Mladoporočenci se spominjajo začetkov svojih popotovanj z vizo K1 in ugotavljajo, da njihova življenja s časom niso postala nič manj zahtevna.
16:00 Reševanje podeželskih graščin - Kelly House
 • (Country House Rescue: Kelly House) Dinastija Kelly že skoraj tisoč let živi v graščini Kelly House v Devonu. Toda trenutno je njihov dom v precej klavrnem stanju. Jim lahko Ruth pomaga?
17:00 Usodni da - poročna prva pomoč - Instantna družina
 • (Say Yes: Wedding SOS: Instant Family) Jessica in David sta zaradi služb in vzgoje sina izgubila stik z modo. Jima lahko George pomaga in ju pripravi na poroko, ki je le tri tedne stran?
18:00 Lahko bi vedel - 1. epizoda
 • (I Should Have Known: Episode 1) Življenji Lindsey in Francisca se obrneta na glavo, ko v zrelih letih ugotovita, da nista otroka svojih staršev.
19:00 Majhni ljudje v velikem svetu - Hamilovi odlaze na farmu Rolofovih
 • (Little People, Big World: The Hamills Head to the Roloff Farm) Roloffovi toplo sprejmejo Dana in Michelle Hamill ter njune tri otroke iz oddaje Naša mala družina, ki pridejo okusit življenje na podeželju.
20:00 Sestre žene - Šokantno razkritje - 2. del
 • (Sister Wives: A Shocking Revelation - Part Two) Spoznajte mnogoženca Kodyja Browna, njegove štiri žene in njihovih 18 otrok, ki se trudijo v Utahu živeti kot povsem »običajna« družina.
21:00 Poročena z obleko - Vegas - Če si oblekel princeso, boš pa še kraljici!
 • (Say Yes To The Vegas Dress: You've Dressed A Princess, Now You're Two Queens!) Garyja in Carla čaka fantastična transeksualna poroka. Ali lahko David v enem samem dnevu najde obleki za obe kraljici?
22:00 Medij z Long Islanda - Zamrznjena Theresa
 • (Long Island Medium: Freezing Theresa) Theresa za nekega policista vzpostavi stik z žrtvijo nesreče, ki mu je ni uspelo rešiti. Po tem pa se loti branja iz komore za krioterapijo.
23:00 90 dni do poroke - bosta živela srečno do konca svojih dni? - 7. epizoda
 • (90 Days To Wed: Happily Ever After?: Episode 7) Življenje se po 90 dneh ni ustavilo. Mladoporočenci se spominjajo začetkov svojih popotovanj z vizo K1 in ugotavljajo, da njihova življenja s časom niso postala nič manj zahtevna.