TV spored TV3 MEDIAS


27. september 2021 - 3. oktober 2021
14:45 TV prodaja
15:00 Formula E od blizu, 2021
 • sezona 1, epizoda 7.
15:30 Gordonov kulinarični pobeg, 2010
 • Igrajo: Gordon Ramsay.
  Indija - 3. delsezona 1, epizoda 3Gordon's Great Escape - Gordon odpotuje na jug do obale, da bi izvedel več o vegetarijanski kuhinji in indijskih ribjih jedeh. V indijski zvezni državi Tamil Nadu naleti na brezmesno območje, kjer so na meniju le vegetarijanske jedi.
16:30 Vaše zdravje, naša skrb
17:30 Ulica usmiljenja, 2017
 • Južnaška milostsezona 2, epizoda 4Mercy Street - Vojak po imenu Ames prispe v bolnišnico v iskanju pomoči za bolnega prijatelja. Hopkins si želi pomagati ranjencem, zato se z Emmo odpravita na bojišče. Jeda prihod Lisette pretresi, saj sta imela burno preteklost. Jed sumi, da sta Ames in njegov prijatelj v resnici ljubimca, zato ju poskuša spraviti iz bolnišnice. Lisette odkrije resnico – Ames je v resnici ženska. Samuel pomaga Byronu pri pripravi na izpit, pretrese ju presenetljivo odkritje. Alice zaseže listo izdajalcev, med katerimi je tudi njen brat.
18:30 TOP 4, 2021
 • sezona 2, epizoda 72.
18:55 Kdor zna, zna, 2021
 • sezona 1, epizoda 7.
19:15 Faktor, 2022
 • sezona 7, epizoda 14Ne zamudite sedme sezone oddaje Faktor na TV3, resnica boli, komentarji še bolj, najbolj politično nekorektne oddaje slovenskih televizij z neprekosljivim voditeljem Aljušem Pertinačem. Izvrstni in strokovni stalni komentatorji ter posebni, odmevni gostje. Pronicljive analize, sočni in iskreni komentarji brez dlake na jeziku. Za nas ni tabu tem, mi na glas govorimo o tem, česar si ostali niti misliti ne upajo. Glejte oddajo Faktor v vsak dan in ne pozabite: Ni vseeno, kdo kaj reče.
20:00 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2017
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla - Philipp Danne - Stefan Rupe.
  Pričakovanjasezona 3, epizoda 2In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte - Inga Lanz in Michael Martin vznemirjena prispeta na urgenco. Njun poročni dan nikakor ne gre po načrtih. Namesto poroke morata tako dan preživeti na urgenci, saj potrebuje ženin zdravstveno oskrbo zaradi udarca, ki mu ga je zadala prav njegova nevesta Inga. Na srečo se zdi, da je poškodbe enostavno zdraviti, toda ženin ne pristane na operacijo. Elias Bähr je poklican k delavcu Jonasu Sommerju, ki je imel nesrečo. Ko pacientova vročina naraste, zdravniki sprva ne najdejo razlage. Elias in dr. Marc Lindner po iščeta vzrok, medtem ko je bolnik čedalje slabši. Niklas, ki je po hudi nesreči še vedno okreva, želi znova v celoti skrbeti za svoje paciente in pripravnike. Tudi Matteo se na delo vrne prej kot so bilo pričakovali. Tretja sezona izvrstne, napete, zabavne in romantične serije Mladi zdravniki na preizkušnji se začenja skrajno napeto! Glavni junak Dr. Niklas Ahrend je hudo poškodovan … Ampak seveda so tudi po njegovi zaslugi mladi zdravniki na kliniki v nemškem mestu Erfurt tako strokovni kot tudi iznajdljivi, da tudi v njegovem primeru najdejo pravo rešitev … V prejšnjih sezonah so se zdravniki premešali, v tej sezoni pa ostaja zmagovalna ekipa bolj ali manj nespremenjena. Dr. Niklas je še vedno v ospredju. Ta ugledni in briljantni, a tudi impulzivni zdravnik, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem, je po napaki starejšega kolega, zaradi katere je skoraj izgubil službo, še bolj suveren na svojem mestu in rad opravlja mentorstvo mladih stažistov. Njegovo ljubezensko življenje je še vedno zapleteno, najbolj pa trpi, ker zaradi zahtevne službe premalo časa preživi s svojim sinom, ki živi pri nekdanji partnerki in njenemu možu. Šef klinike je še vedno dr. Berger, oče ene od stažistk, dr. Patzeltova pa je spet suverena kot primarijka, saj se je njena tekmica iz druge sezone dr. Ruhlandova sprijaznila s tem, da ne bo upravljala klinike. Največji nergač na kliniki je plastični kirurg dr. Matteo Moreau, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Dr. Moreau je strah in trepet sodelavcev, pogosto pa tudi bolnikov, čeprav mu nihče ne more očitati, da ni izjemno nadarjen. Pred časom je na kliniko kot stažistka prišla njegova ljubka in prijazna polsestra Vivienne Kling, ki je njegovo prav nasprotje in ima z bratom več težav kot pa koristi … Najbolj prijazna zdravnica je nedvomno Dr. Leyla, travmatologinja in anesteziologinja, ki se trudi pomiriti nasprotnika, kadar si skočita v lase, pa tudi sicer ima za vsakega nasvet in toplo besedo. Pred časom je bila v zvezi z najbolj čednim stažistom Benom, ki je iz premožne, a odtujene družine. Med stažisti je tudi dr. Koshka, ki skrbi za bolno babico, kadar pa ji prekipi, rada preklinja v ruskem jeziku, ki je njena materinščina. Dr. Koshka je imela pred časom afero z dr. Bergerjem, kar ji je njegova hči Julia dolgo zamerila. Zdaj se zdi, da so stare zamere pokopane in da sta dekleti spet zaveznici pri delu ….
21:00 Zlati ključi, 2021
 • sezona 1, epizoda 44Nova avtorska oddaja nas bo popeljala po Sloveniji! S prikupno voditeljico Ingrid Ulaga do gledalci v zabavnem popotniškem raziskovalnem kvizu odkrivali slovenske kraje, spoznavali naravne znamenitosti in zanimivosti, krajevno zgodovino, kulturno in etnološko dediščino, turistično ponudbo, legende in mite, zanimive sogovornike, hkrati pa boste reševali uganke, povezane s konkretnim krajem … V vsaki oddaji bodo gledalci z voditeljico iskali ključ z uganko, ki bo vsak teden pripeljal do nagradnega gesla. Voditeljico Ingrid Ulaga gledalci TV3 že dobro poznajo. Lani je vodila oddajo Moja pesem, tvoj glas, v kateri so znani slovenski pevci in pevke peli priredbe svojih kolegov, več sezon pa je vodila oddajo Odtenki slavnih, v kateri je razkrivala podrobnosti iz življenja zvezdnikov. Ingrid je z novim izzivom več kot zadovoljna: “Nova oddaja je popolnoma nov izziv zame. Ne samo, da oblačila niso več studijska (oblečena sem v stilu Indiana Jones), tudi tematika je popolnoma druga - meni bolj pisana na kožo. Ravno zato, ker sem tako strastna raziskovalka sveta okoli sebe, je to kot nalašč zame. Najbolj uživam ob pogovoru z domačini, ki mi predstavijo določeno postojanko, povedo kaj o življenju na lokaciji v sedanjosti in preteklosti, ter me navdušijo s svojo prijaznostjo in narečji. Prav tako, ne vem točno, kaj me določen dan čaka, kar je svojevrstni izziv. V vsaki občini spoznam kar nekaj novih ljudi in prav vsak izmed njih je edinstven. Čisto sem navdušena, saj sem v oddaji lahko jaz jaz, točno takšna kot sem. Izkazujem lahko svojo ljubezen do narave, živali in zgodovine. Pogovor z domačini obiskanih krajev je veliko bolj prijeten in me bolj zanima kot pa informacije o življenju slavnih, saj v tem ne vidim nobene dodane vrednosti zase. Na splošno niti na Instagramu ne sledim skoraj nobenim influencerjem ali slavnim, razen tistim, ki me navdihujejo.”.
21:20 Dvojno življenje, 2016
 • Igrajo: Tatiana Arntgoltz - Polina Syrkina - Andrey Frolov - Maxim Shegolev - Režija: Nikolay Borts.
  sezona 1, epizoda 8Dvojnaja žizn' - Natalia Pakhomova preiskuje primer umora, za katerega sumi, da je naročen. Medtem izve, da ima njen sin raka in potrebuje nujno in zelo drago operacijo. Od mafijskega šefa prejme ponudbo - denar za operacijo v zameno za izpustitev osumljenega morilca.
22:25 Hetty Feather, 2015
 • Igrajo: Isabel Clifton - Gus Barry - Jordon Nash - Eve Pope - Režija: Delyth Thomas - Chloe Thomas.
  Sestrisezona 1, epizoda 4.
23:00 Izvir zdravja