TV spored TV3 MEDIAS


3. april 2020 - 9. april 2020
09:30 Na kavi z Giannijem, 2020
10:00 Mini Minini nasveti
11:15 TV prodaja
11:30 Izberi ali poberi, 2017
12:15 Parada plesa, 2020
 • V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavljamo svet temperamentne salse, ki jo pleše še bolj temperemantna plesalka in pedagoginja Katja Čuk. Kaj pomenita tease in chair ples pa vam razloži in odpleše Leja Potočnik. Parada plesa, vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
12:45 TV prodaja
13:00 Die Chefin, 2013
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Resnicesezona 2, epizoda 1Diana Schirmer je priča primera vloma in ropa, v katerem je umrl njen mož Uwe. V sodelovanju s policijo identificira Franka Jenscha kot storilca. Dokazi proti njemu so sicer na bolj majavih nogah, a pričevanje Diane Schirmer je morda dovolj za obsodbo. Toda potem po istem vzorcu se zgodi še en vlom s smrtnim izidom. Ali to pomeni, da Frank ni kriv, je imel sostorilca? Ko Vera ugotovi, da je Diana sama imela motiv za umor svojega moža, glavni inšpektor podvomi v njeno pričanje .
14:05 Nezaslišano bogastvo, 2010
 • sezona 6, epizoda 17Outrageous Fortune - Westovi iščejo način, kako se maščevati Waynu. Na dan pridejo nove informacije, ki bi lahko vplivale na potek sojenja .
15:00 Sladko življenje mest, 2015
 • sezona 3, epizoda 6Dolce Vita - Sladko življenje mest je dokumentarna mini serija, povezana s potovanjem, ki gledalce pripelje do neverjetnih destinacij po vsem svetu. Postreže nam z lokalno gastronomija, umetnostjo, modo, nakitom in lokalno zgodovino.
15:30 Pokaži, kako, 2014
 • sezona 12, epizoda 5Show Me How - Pokaži, kako je oddaja, ki vas bo navdušila z dolgim seznamom idej in spodbudila vašo kreativnost. V zakladnici idej boste našli raznorazne projekte, med njimi mozaike, voščilnice, 3D okraske za torte in še veliko več.
16:00 Super reševalci, 2020
 • Bi radi videli super heroje na delu? Potem ne zamudite oddaje, v kateri spremljamo delo veterinarjev, ki so pogosto resnično pravi super heroji. Šele v trenutku, ko domači ljubljenček zboli, se namreč zavemo, kako neznansko smo navezani na te naše vsakodnevne spremljevalce. In zato so prizori, ko lastniki v veterinarski kliniki čakajo na rezultate preiskav, pogosto izjemno čustveni in ganljivi. V oddaji pa spremljamo tudi veterinarje na terenu, ki skrbijo za večje živali na kmetijah, kjer so zapleti zelo drugačni kot v ambulantah za hišne ljubljenčke. Oddaja je izjemno dinamična, zanimiva in nenazadnje tudi poučna.
16:45 TineTime Show, 2020
 • Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
17:30 Dolina zdravja
18:45 Odtenki slave, 2020
 • Ingrid Ulaga je modna navdušenka in dekle, ki rado kuha, bere in poskuša uživati življenje na vsakem koraku. Rada se lepo uredi in udeleži dogodkov v sklopu njenega dela. V prostem času je največkrat v naravi, družbi  prijateljev ali na potovanjih.  Po ko.
19:15 Nov faktor, 2020
 • Vas zanima, kaj skrivajo zvezde? Kakšno je zakulisno dogajanje na naši in tuji estradni sceni? Voditeljica Danica Lovenjak je že vrsto let akterka in opazovalka dogajanja na domači zvezdniški sceni, zato s komentatorjema vedno znova poskrbi za zanimive debate in razkriva najbolj vroče podrobnosti iz življenja znanih Slovencev.
20:00 Die Chefin, 2013
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Družinske vezisezona 2, epizoda 2V gozdu Forstenried odkrijejo truplo lovca na divje prašiče. Mrtvi mož je identificiran kot Simon Sobotka, skiper in preprodajalec mamil, ki se je zdravil zaradi možganske krvavitve in živel na čolnu ob jezeru Starnberg. Zdi se, da je žrtev imela, poleg lastnika ladjedelnicemalo prijateljev, potem pa Vera Lanz naleti na beležko o nekdanjem pacientu klinike, ki naj bi jo Sobotka dobro poznal. To je Hannah Eichner, ki se zdravi zaradi čustvene amnezije .
21:10 TineTime Show, 2020
 • Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
21:55 Potep z Leo, 2020
 • Režija: Lea Mederal Gams
22:25 EFC borilni športi
 • EFC Premium Fights - .