TV spored TV3 MEDIAS


15. avgust 2018 - 21. avgust 2018
15:15 Faktor, ponovitev
16:00 Politika za vse, dokumentarni film, 2016 (Out Run)
  • Režija: S. Leo Chiang, Johnny SymonsŽivljenje transseksualcev ni enostavno. Mnogi površno menijo, da si samo želijo pritegniti pozornost, ampak verjetno ni transseksualca, ki si potihem ne bi želel, da bi se rodil v telesu, ki bi mu bil pisan na dušo. Dokumentarni film Out Run prikazuje aktiviste iz delavskega razreda transseksualcev in o borbi filipinske politične stranke lezbijk, gejev, biseksualcev in transseksualcev (LGBT), ki si prizadevajo za izvolitev transseksualne ženske v kongres. Ta stranka je vsekakor edina tovrstna na svetu in že zato vredna vse pozornosti.
17:15 Poberi v mestu, ponovitev kviza, 2. sezona
18:00 Klepet ob kavi, pogovorna oddaja, premiera
  • Klepet ob kavi je oddaja za zdrav življenjski slog in višjo kvaliteto življenja preko osebnostne rasti. Vsaka oddaja je sestavljena iz treh zanimivih tematik, kjer so predstavljena orodja, tehnike in različne poti samopomoči, da podpremo svoje telo in dušo.
19:15 Faktor, pogovorno - informativna oddaja
20:00 Poberi v mestu, kviz z Marcelom Nahtigalom in Nejcem Kurbusem, 2. sezona
  • V drugi sezoni kviza Poberi v mestu se bosta gledalcem predstavila nova voditelja Marcel in Nejc. Čeprav sta na malih ekranih novinca, sta se hitro znašla na snemanju, tako da bomo lahko spremljali njuno iskanje najbolj razgledanega mimoidočega, saj na vprašanja v kvizu lahko odgovarjajo vsi, na katere je naletela naša snemalna ekipa.
20:45 Kriminalist (der Kriminalist), nemška serija, 6. del, 4. sezona
22:00 Gremo v lajf (Get Out), dokumentarna serija
22:30 Gremo v lajf (Get Out), dokumentarna serija
23:00 TV KVIZ