Kanal A TV Spored


6. avgust 2020 - 12. avgust 2020
20.00 Top Gear
 • Top Gear XXVI., 2018, avantura, 26. sezona, 1. del, 30 min, IMDb ocena: 8.7
 • Priljubljena avtomobilistična oddaja bo postregla z novimi podvigi in adrenalinskimi izzivi. Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Reid in legendarni Stig so že stari znanci, pridružila pa se jim bo še nemška dirkačica Sabine Schmitz. V prvi epizodi se Harris in LeBlanc odpravita na Norveško, da bi preizkusila najnovejša karavana proizvajalcev Porsche in Ferrari. Harris sede za volan porsche panamere turbo sport turismo, LeBlanc pa ferrarija GTC4Lusso. Avtomobila bosta morala prestati niz testov, s katerimi bosta voditelja preizkušala hitrost, praktičnost in zmogljivost jeklenih konjičkov.

več
Top Gear
20.30 UEFA Liga prvakov: Manchester City - Real Madrid
 • UEFA Champions League 2019/2020, 2019, 145 min
 • Tekmeca sta že skoraj mesec dni osredotočena zgolj na medsebojni obračun, saj sta že zdavnaj opravila glavnino posla v nacionalnih prvenstvih. Angleži so si priigrali lepo izhodišče, a Špancev nikakor ne gre odpisati. Real bo moral napadati od prve minute, zato se lahko nadejamo prave nogometne poslastice, v kateri bodo imeli tudi 'meščani' dovolj prostora za učinkovite akcije.
22.55 Andrija in Andjelka
 • Andrija i Andjelka I., 2015, komedija, 1. sezona, 1. del, 35 min, IMDb ocena: 8.8
 • Zakonca, ki vas bosta nasmejala do solz! Zgodba je preprosta in hudo stereotipna: zakonski par tridesetih let, poročen sedem let, ona rada nakupuje, on ima rad avtomobile, oba si želita otoka, njun zakon je občasno v krizi, tako da hodita k zakonskemu svetovalcu, oba pa se tudi spogledujeta z drugimi. V ospredju so njuni hudomušni izzivi v življenju, partnerstvu in ljubezni. Kljub temu, da sta že dolgo skupaj, Andrija in Andjelka pogosto kravžljata živce drug drugemu, tako v spalnici, trgovini, kot tudi na večerji s prijatelji.
 • Igrajo: Andrija Milošević, Anđelka Prpić

več
Andrija in Andjelka
23.30 UEFA Liga prvakov - vrhunci dneva
 • UEFA Champions League 2019/2020 - Vrhunci dneva, 2019, 25 min
 • Po prenosu tekme UEFA Liga prvakov sledi še oddaja Vrhunci dneva, v kateri bodo strnili najzanimivejše dogodke minule nogometne tekme, zamujene priložnosti, sporne situacije in sodniške odločitve, ki so morda odločilno spremenile potek nogometnega obračuna. Sprehodili se bodo tudi po nogometnih terenih ostalih tekem in pregled golov s teh obračunov.
23.55 Sovražnik pred vrati, film
 • Enemy at the Gates, 2001, drama, 140 min, IMDb ocena: 7.6
 • Vojna drama je posneta po resnični zgodbi. Dogajanje je postavljeno v čas druge svetovne vojne. Svet s strahom čaka na izid bitke za Stalingrad. Padec Stalingrada bi lahko pomenil dokončno zmago nemških sil v Evropi. Ruski ostrostrelec Vasilij Zajcev z natančnimi streli obračunava s sovražniki, zato Nemci nadenj pošljejo svojega najboljšega ostrostrelca, majorja Königa. Tako se sredi ene največjih bitk dvajsetega stoletja začne med Vasilijem in Königom odvijati neusmiljena osebna vojna.
 • Igrajo: Jude Law, Ed Harris, Joseph Fiennes, Rachel Weisz, Bob Hoskins, Režija: Jean-Jacques Annaud

več
Sovražnik pred vrati, film

Kanal A je bila prva komercialna televizija v Sloveniji. Trenutno jo ustvarja PRO Plus. Kot drugi najbolj gledan komercialni televizijski program v Sloveniji gledalcem ponuja vsebine tako na informativnem področju (popularna je oddaja Svet na Kanalu A), kot tudi zabavnem področju s številnimi filmi, prenosi športnih tekem, oddajami in uspešnimi serijami. Na tej strani vam nudimo vedno svež TV spored za Kanal A z opisi oddaj, serij in filmov. Naš Kanal A spored je na voljo za danes, jutri in prihodnje dni.