TV spored SPORT KLUB SK 1


13. december 2018 - 19. december 2018
07:00 NBA - Houston - Portland
 • Liga NBA velja za najboljše košarkarsko tekmovanje na svetu, v katerem se merijo najboljši košarkarji. V ligi, ki je bila ustanovljena 6. junija 1946 v New Yorku, nastopa 30 ekip, ena od teh je kanadska. S 17 naslovi za najuspešnejšo ekipo tekmovanja v zgodovini velja Boston Celtics, v zadnjem letu pa so naslov osvojili košarkarji Golden Stata, ki so bili v finalu močnejši od Clevelanda LeBrona Jamesa.
09:00 Liga prvakov - 6. krog - Real Madrid - CSKA Moskva
 • Madridski Real je kljub številnim težavam in menjavi trenerja krog pred koncem že uvrščen v izločilne boje, medtem ko se CSKA bori za tretjem mesto v skupini. Bi ekipa Jake Bijola še enkrat lahko na kolena spravila aktualne evropske prvake?
10:45 La liga - Magazin
 • Edinstven pogled v zakulisje tekem, ekip in filozofij v španski Primeri Division.
11:15 BC TV
11:45 Liga prvakov - 6. krog - Young Boys - Juventus
 • Young Boysi bodo svojo prvo sezono v Ligi prvakov končali na zadnjem mestu v skupini, vendar s številnimi novimi izkušnjami. Juventus na drugi strani že ima zagotovljeno napredovanje, ne pa tudi prvega mesta v skupini H.
13:30 Copa Sudamericana - finale (2. tekma) - Atletico PR - Junior
 • Copa Sudamericana je pred sklepnim dejanjem. Kdo bo imel na koncu največ razlogov za veselje? Atletico PR ali Junior?
15:15 FIBA 3x3 World Tour - Pregled sezone
 • Na letošnjem FIBA 3x3 World Touru so močan pečat pustili tudi Slovenci, več o dogajanju v celotni sezoni pa preverite v pregledu.
15:45 Liga prvakov - 6. krog - Valencia - Manchester United
 • Valencia si je že zagotovila tretje mesto v skupini H, Manchester United pa bo v zadnjem krogu z zmago proti netopirjem poskušal prehiteti Juventus na prvem mestu in si vsaj na papirju zagotoviti lažjega tekmeca na prvi stopnički izločilnih bojev.
17:30 Liga prvakov - 6. krog - Vrhunci sredinih tekem
 • Vsi vrhunci sredinih tekem 6. kroga Lige prvakov zbrani na enem mestu.
18:00 BC TV
18:40 Evropska liga - 6. krog - Uvod v tekmo Rapid - Rangers, V živo
 • Skupina G Evropske lige v zadnjem krogu obeta pravo srhljivko, saj Villarreal, Rapid, Rangers in Spartak ločita samo dve točki. Računica Rapida oziroma Rangersa je enostavna: zmaga ene in druge pelje v izločilne boje, neodločen izid pa bi veliko bolj ustrezal domačim.
18:55 Evropska liga - 6. krog - Rapid - Rangers, V živo
 • Skupina G Evropske lige v zadnjem krogu obeta pravo srhljivko, saj Villarreal, Rapid, Rangers in Spartak ločita samo dve točki. Računica Rapida oziroma Rangersa je enostavna: zmaga ene in druge pelje v izločilne boje, neodločen izid pa bi veliko bolj ustrezal domačim.
21:00 Evropska liga - 6. krog - GNK Dinamo - Anderlecht, V živo
 • Dinamo je zahvaljujoč štirim zmagam in remiju že potrdil prvo mesto v skupini D, medtem se bo Anderlecht z zmago v Zagrebu poskušal izogniti zadnjemu mestu. Hrvaški prvaki bi z novimi tremi točkami postavili piko na i eni izmed najuspešnejših evropskih sezon v bogati zgodovini kluba.
23:00 NBA - Action
 • Oglejte si najlepše akcije preteklega tedna v najmočnejši košarkarski ligi na svetu NBA.
23:30 Evropska liga - 6. krog - Pregled kroga
 • Vsi vrhunci 6. kroga Evropske lige zbrani na enem mestu.