TV spored KINO


19. april 2018 - 25. april 2018
11.25 Lov za zelenim diamantom, film
 • Romancing the Stone, 1984, akcijski, 130 min, IMDb ocena: 6.9
 • Joan Wilder je uspešna pisateljica ljubezensko pustolovskih romanov. Nekega dne izve, da so ji v Kolumbiji ugrabili sestro. Ugrabitelji, med njimi je tudi Danny De Vito, zahtevajo zemljevid, ki jih bo pripeljal do skritega zaklada. Joan nemudoma odpotuje v neznano divjino, kjer nanjo prežijo številne nevarnosti. Na pomoč ji prihiti neustrašni Jack Colton in skupaj se odpravita na lov za zelenim diamantom.
 • Igrajo: Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny DeVito, Zack Norman, Alfonso Arau, Holland Taylor, Mary Ellen Trainor, Režija: Robert Zemeckis

več
Lov za zelenim diamantom, film
13.35 Hitrost 2, film
 • Speed 2: Cruise Control, 1997, akcijski, 135 min, IMDb ocena: 3.8
 • Annie Porter je zaljubljena v umirjenega policista Alexa, za katerega misli, da preganja tatove in druge nenevarne lumpe. Še sanja se ji ne, da je Alex član elitne policijske enote, ki lovi najbolj nevarne kriminalce. Ko Annie naposled odkrije resnico, se ji Alex odkupi z romantičnim križarjenjem po Karibih. Toda na luksuzni ladji ni časa za romantiko, saj jima načrte pokvari čustveno nestabilen računalniški genij Geiger. Ta prevzame nadzor nad ladjo in zdaj usoda potnikov leži v Alexovih rokah.
 • Igrajo: Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Režija: Jan de Bont

več
Hitrost 2, film
15.50 Hoja po robu, film
 • Walk the Line, 2005, biografski, 145 min, IMDb ocena: 7.9
 • Film prikazuje življenjsko zgodbo legendarnega pevca Johnnyja Casha. Z glasbo je osvajal občinstvo in nagrade ter vtisnil neizbrisen pečat ameriški kulturi, v zasebnem življenju pa ni mogel uiti zasvojenosti z mamili. Johnny odrašča v času gospodarske krize. Medtem ko kot vojak služi domovini, si kupi prvo kitaro in začne pisati pesmi. Poroči se z Vivian, dobi hčerko in družino preživlja z običajno službo. Nato se mu nasmehne sreča, da lahko svoje pesmi posname v čisto pravem studiu. Sledi kratka turneja, med katero spozna priljubljeno pevko June Carter. Privlačnost med njima je očitna, čeprav sta oba poročena.
 • Igrajo: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick, Dallas Roberts, Režija: James Mangold

več
Hoja po robu, film
18.15 Poročni zvonovi, film
 • Wedding Bells, 2016, komedija, 105 min, IMDb ocena: 6.5
 • Dva zelo zaposlena poslovna strokovnjaka, ki se izogibata resnim zvezam, se strinjata, da sta priči na poroki njunih skupnih prijateljev, kar od njiju zahteva veliko več časa, kot sta pričakovala. Vendar pa je vez, ki se splete med njima med načrtovanjem poroke dokaz, da doživljata pravo romantično doživetje.
 • Igrajo: Danica McKellar, Kavan Smith, Tammy Gillis, Christopher Russell, Režija: Gary Yates

več
Poročni zvonovi, film
20.00 Fantastični štirje, film
 • Fantastic Four, 2004, akcijski, 125 min, IMDb ocena: 5.7
 • Film je posnet po istoimenskem stripu. Astronavt in znanstvenik Reed Richards želi uresničiti svoje dolgoletne sanje: poleteti v vesolje, v središče kozmične nevihte. Zaradi vse manjše vladne pomoči so njegovi upi skoraj uničeni. Nato sklene finančno pogodbo s starim znancem, bogatašem Victorjem von Doomom. Skupaj z Reedom se na nepozabno pot v vesolje odpravijo tudi astronavt Ben Grimm, vodja genskih raziskav Sue Storm ter Suejin brat, pilot Johnny. Misija sprva ni nič posebnega, v nekem trenutku pa člane odprave preseneti nevarno sevanje. Njihova DNK se za vedno spremeni, prav tako pa tudi njihova prihodnost. Ko se vrnejo na Zemljo, kmalu odkrijejo svoje nove sposobnosti. Svoje izjemne moči morajo fantastični štirje uporabiti, da bi preprečili zlobne načrte svojega nasprotnika.
 • Igrajo: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Režija: Tim Story

več
Fantastični štirje, film
22.05 Transformerji, film
 • Transformers, 2007, akcijski, 155 min, IMDb ocena: 7.1
 • Sam Witwicky komaj čaka, da dobi svoj prvi avto. Na koncu si izbere skrivnostno staro kripo, za katero se prodajalcu sploh ne sanja, od kod je prišla. Z novo pridobitvijo bi Sam rad očaral Mikaelo, vendar pa ima težave, saj se avto obnaša zelo nenavadno. Ko ima Sam že vsega dovolj, se avto neke noči preobrazi v gromozanskega robota, ki mu pojasni, da so mu za petami sovražni roboti oziroma transformerji. Njihov planet Cybertron je dolgo nazaj uničila vojna med dobrimi Avtoboti in zlobnimi Deceptikoni. In prav Sam se znajde v navzkrižnem ognju med obema vrstama transformerjev.
 • Igrajo: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Jon Voight, Tyrese Gibson, Režija: Michael Bay

več
Transformerji, film