TV spored KINO


18. junij 2018 - 24. junij 2018
06.00 Nočni program
07.20 Michael, film
 • Michael, 1996, komedija, 120 min, IMDb ocena: 5.7
 • Vartan Malt je urednik tabloida o škandaloznih in skoraj neverjetnih zgodbah navadnih smrtnikov. Ko izve, da v Iowi prebiva Patsy, pri kateri živi čisto pravi angel, se odloči, da bo tja poslal izžetega novinarja Franka Quinlana, fotografa Hueya Driscolla in strokovnjakinjo za angele Dorothy Winters. Toda čeprav ima angelska krila, je Michael, ki trdi, da je na Zemljo prišel na kratke počitnice, vse prej kot angelski vzor, saj kadi, pije, preklinja, se veliko preveč druži z ženskami in je povrh vsega odvisen od sladkarij. Frank in Huey mu predlagata, naj se z njima odpravi v Chicago, da o njemu napišeta zgodbo.
 • Igrajo: John Travolta, William Hurt, Andie MacDowell, Bob Hoskins, Teri Garr, Režija: Nora Ephron

več
Michael, film
09.20 TV PRODAJA
09.35 Stari, kje je veslo 2, film
 • Without a Paddle: Nature's Calling, 2009, avantura, 105 min, IMDb ocena: 4.0
 • Zach in Ben sta stara prijatelja, ki sta se z leti zaradi drugačnih življenjskih okoliščin oddaljila drug od drugega. Ben dela v odvetniški pisarni in predvsem razmišlja o svoji nesojeni ljubezni iz mladosti, brezskrbni Zach pa dela v domu za ostarele. Ko Zacha ena od njegovih pacientk prosi, naj najde njeno vnukinjo, ta presenečen ugotovi, da gre za Benovo nesojeno dekle Heather. Izkaže se, da Heather že sedem let živi v divjini, zato se Ben in Zach odločita, da se bosta skupaj z njenim bratrancem Nigelom odpravila za njo.
 • Igrajo: Oliver James, Kristopher Turner, Rik Young, Madison Riley, Režija: Ellory Elkayem

več
Stari, kje je veslo 2, film
11.20 TV PRODAJA
11.35 Golo mesto, film
 • City Hall, 1996, drama, 130 min, IMDb ocena: 6.2
 • Al Pacino je newyorški župan John Pappas, ki ne skriva želje, da bi postal predsednik države. V mestni hiši tesno sodeluje s svojim namestnikom, mladim, a odličnim političnim strategom Kevinom Calhounom. Ko mesto pretresejo umori junaškega policista, mafijskega preprodajalca mamil in šestletnega otroka, Calhoun začne raziskovati zločin. V iskanju resnice, ki se skriva za brutalnimi umori, se mu pridruži odvetnica Marybeth Cogan, s katero se dokopljeta do šokantnega odkritja.
 • Igrajo: Al Pacino, John Cusack, Bridget Fonda, Danny Aiello, David Paymer, Režija: Harold Becker

več
Golo mesto, film
13.45 Čas za ples, film
 • Time To Dance, 2016, drama, 105 min, IMDb ocena: 6.5
 • Spremljali bomo grenko-sladko zgodbo o zakoncih Johnu in Abby, ki se želita ločiti. Kmalu izvesta, da se bo njuna hči poročila. Odločena sta, da ne bosta pokvarila velikega trenutka svoje hčerke, zato na skrivaj odložita svoje ločitvene načrte. Med skupnim načrtovanjem poroke pa se zopet zbližata.
 • Igrajo: Jennie Garth, Fiona Vroom, Corbin Bernsen, Ona Grauer, Režija: Mike Rohl

več
Čas za ples, film
15.30 Popolni svet, film
 • Perfect World, 1993, kriminalni, 155 min, IMDb ocena: 7.5
 • V Popolnem svetu se nam bosta predstavila Clint Eastwood, ki je film tudi zrežiral, in Kevin Costner. Zgodba je postavljena v leto 1963 in se vrti okoli Butcha Haynesa, ki pobegne iz zapora in s seboj na pot v neznano kot talca vzame sedemletnega Phillipa. Teksaški mož postave Red Garnett se hitro poda v lov za zločincem. Mali Phillip prihaja iz številne družine brez očeta, zato se naveže na svojega novega varuha, in med fantkom ter Butchem se splete posebno prijateljstvo.
 • Igrajo: Kevin Costner, Clint Eastwood, Laura Dern, T.J. Lowther, Režija: Clint Eastwood

več
Popolni svet, film
18.05 Načrtovalka porok, film
 • Wedding Planner, 2001, komedija, 115 min, IMDb ocena: 5.3
 • Mary Fiore je najbolj iskana načrtovalka porok v San Franciscu. Kot strokovnjakinja za izpolnjevanje tujih želja je preveč zaposlena, da bi tudi zase poiskala ljubezen svojega življenja. Medtem ko pripravlja poroko bogate Fran Donolly, doživi skoraj usodno srečanje s smetnjakom. Iz neprijetnega položaja jo reši zapeljivi zdravnik Steve Edison. Mary z njim preživi čudovit romantičen večer in zazdi se ji, da je končno našla moškega, s katerim bi lahko preživela vse življenje. A kaj kmalu izve, da je Steve Franin zaročenec. Kot da stvari ne morejo iti na slabše, se v dogajanje vmeša še Maryjin oče Salvatore, ki hčerino ljubezensko življenje vzame v svoje roke.
 • Igrajo: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Justin Chambers, Judy Greer, Režija: Adam Shankman

več
Načrtovalka porok, film
20.00 Zgodba o prvaku, film
 • Blind Side, 2009, biografski, 140 min, IMDb ocena: 7.7
 • Zgodba je posneta po resničnih dogodkih. Zakonca Leigh Anne in Sean Tuohy pod svoje okrilje vzameta brezdomnega temnopoltega najstnika Michaela Oherja. Debelušni in okorni Michael svojega očeta ne pozna, njegova mama pa je narkomanka, zato je fant odraščal brez primerne vzgoje, izobrazbe in ljubezni. Leigh Anne je odločena, da bo fantu omogočila vse tisto, kar imajo njegovi vrstniki za samoumevno. Ko se Michael začne zanimati za ameriški nogomet, Leigh Anne naredi vse, da bi se iz okornega in nerodnega mladeniča prelevil v uspešnega športnika. Sandra Bullock je bila za vlogo Leigh Anne nagrajena z oskarjem.
 • Igrajo: Sandra Bullock, Quinton Aaron, Tim McGraw, Lily Collins, Kathy Bates, Režija: John Lee Hancock

več
Zgodba o prvaku, film
22.20 Trezna odločitev, film
 • Smashed, 2012, drama, 85 min, IMDb ocena: 6.8
 • Kate je osnovnošolska učiteljica, ki ima resne težave s prekomernim pitjem. Svojo pivsko kariero je začela še v najstniških letih, ko je spoznala Charlieja, ki je kasneje postal njen življenjski sopotnik. Njen moški ima veliko boljše pogoje za neprekinjeno druženje s steklenico, saj je brezposeln, medtem ko Kate po prekrokani noči čaka hud maček in služba. Ko mlada učiteljica nekega jutra na tla učilnice sprazni vsebino svojega želodca, Kate spozna vse razsežnosti svoje odvisnosti in se odloči, da mora nekaj ukreniti.
 • Igrajo: Mary Elizabeth Winstead, Aaron Paul, Nick Offerman, Megan Mullally, Režija: James Ponsoldt

več
Trezna odločitev, film
23.45 Nevarna sostanovalka, film
 • Single White Female 2, 2005, drama, 105 min, IMDb ocena: 4.1
 • Ko se Holly Parker preseli v novo stanovanje, je prepričana, da je našla popolno sostanovalko. Tess Kositch je prijazna in zadržana mladenka, ki bi bila zelo rada njena prijateljica. Toda pod Tessino sramežljivo zunanjostjo se skriva obsedena morilka, ki je najbolj srečna takrat, ko ubija prijateljice, ki so nesrečne. Holly je namreč pred kratkim izvedela, da jo je fant varal z njeno bivšo sostanovalko, zato je nadvse vesela, da pri novi prijateljici najde tolažbo. Ko postaja vse bolj očitno, da je Tess motena in obsedena s Holly, poti nazaj več ni.
 • Igrajo: Kristen Miller, Allison Lange, Todd Babcock, Brooke Burns, Režija: Keith Samples

več
Nevarna sostanovalka, film