TV spored KINO


19. februar 2019 - 25. februar 2019
07.05 Mojstri šminke
 • Face Off III., 2012, resničnostni, 3. sezona, 12. del, 45 min, IMDb ocena: 8.2
 • Serija raziskuje čarobni svet posebnih učinkov in maskerstva, ki zahteva ogromne količine domišljije, spretnosti in tudi umetniškega talenta. 12 nadobudnih tekmovalcev se bo moralo vsak teden pomeriti v izzivu, ki bo od njih zahteval vse njihovo dosedanje znanje, odločnost in pogum. Njihovo delo in napredek bodo budno spremljali sodniki, vsi po vrsti strokovnjaki za maske in posebne učinke. Kandidati se bodo med drugim lotili tudi izdelave animatronike, lutk, odlitkov ter protez. Koga bo na koncu čakala bleščeča kariera v Hollywoodu?

več
Mojstri šminke
07.50 Madagaskar, film
 • Madagascar, 2005, risani, 95 min, IMDb ocena: 6.9
 • Lev Alex je glavna atrakcija newyorškega živalskega vrta. Skupaj z najboljšimi prijatelji, zebro Martyjem, žirafo Melmanom in povodnim konjem Glorio že vse življenje živi za zidovi živalskega vrta. Potem nekega dne Marty pobegne in prijatelji se odpravijo za njim. A ulice New Yorka niso preveč varne. Alexa in ostale kmalu ujamejo in hitro se znajdejo na poti proti Afriki. Nazadnje pristanejo na Madagaskarju, kjer jih čaka nov izziv. Kako naj preživijo v divjini, ki je še nikoli niso videli od blizu?
 • Igrajo: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Režija: Eric Darnell, Tom McGrath

več
Madagaskar, film
09.25 Paradiž, film
 • Paradise, 2013, komedija, 95 min, IMDb ocena: 4.9
 • Potem ko je preživela letalsko nesrečo, 21-letno Lamb Mannerheim spreleti, da je svet veliko večji od njenega domačega kraja, zakotnega in bogaboječega mesteca v Montani. Z mastnim čekom od zavarovalnine in s seznamom še nikoli preizkušenih "grehov" se dekle odpravi v samo središče pregrehe: Las Vegas. Naivno nedolžna mladenka bo križarila med lučmi mesta, ki nikoli ne spi, po sumljivih barih in mračnih ulicah, ter presenečeno odkrivala, koliko zanimivega ji lahko svet ponudi. S pomočjo novih prijateljev bo Lamb nemara preživela tudi svojo nenavadno pustolovščino in odkrila, kaj pomeni zares živeti.
 • Igrajo: Julianne Hough, Russell Brand, Octavia Spencer, Nick Offerman, Režija: Diablo Cody

več
Paradiž, film
11.00 TV prodaja
11.10 Presidio, film
 • Presidio, 1988, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 6.0
 • Detektiv Jay Austin mora preiskati umor vojakinje, ki je služila v dve stoletji stari bazi Presidio. Jay mora zavoljo preiskave ponovno stopiti v stik s svojim bivšim nadrejenim, polkovnikom Caldwellom. Da bi našla morilca, sta Austin in Caldwell primorana pozabiti na pretekle in sedanje nesporazume ter se profesionalno lotiti preiskave. Kmalu odkrijeta, da je umor povezan s tihotapsko mrežo, ki jo je pokojnica po vsem sodeč odkrila po naključju. Med preiskavo se Austin zaljubi v Caldwellovo hčerko Donno, za katero pa se izkaže, da je prav tako trmasta in odločna kot njen oče.
 • Igrajo: Sean Connery, Mark Harmon, Meg Ryan, Jack Warden, Mark Blum, Režija: Peter Hyams

več
Presidio, film
13.00 TV prodaja
13.15 Trumanov show, film
 • Truman Show, 1998, komedija, 115 min, IMDb ocena: 8.1
 • Truman Burbank je zvezda najbolj priljubljene televizijske oddaje v zgodovini, le da se sam tega ne zaveda. Že trideset let ga spremlja več tisoč skritih kamer, idilično mestece Seahaven je le ogromna kulisa, njegova družina in prijatelji so samo igralci, vendar se njemu o tem niti sanja ne. Truman pri tridesetih sklene zapustiti mesto, s tem pa prekriža načrte Christofu, ki vsa ta leta producira oddajo. Christof hoče Trumana za vsako ceno zadržati v mestu, vendar to ne bo lahko.
 • Igrajo: Jim Carrey, Laura Linney, Ed Harris, Noah Emmerich, Režija: Peter Weir

več
Trumanov show, film
15.10 TV prodaja
15.25 Šolske vezi, film
 • School Ties, 1992, drama, 120 min, IMDb ocena: 6.9
 • David Green je odličen igralec ameriškega nogometa, ki hodi v javno srednjo šolo v Pennsylvaniji. Zaradi njegovih odličnih igralskih sposobnosti mu elitna privatna šola podeli štipendijo in David se naenkrat znajde med ljudmi, ki izvirajo iz kultiviranih bogatih družin. Kljub temu, da kmalu postane izredno popularen med svojimi sošolci, vseskozi skriva svojo židovsko identiteto in vrednote. Ko njegova skrivnost končno pride na dan, se nekoč tesna prijateljstva postavijo pod vprašaj.
 • Igrajo: Brendan Fraser, Matt Damon, Ben Affleck, Chris O'Donnell, Režija: Robert Mandel

več
Šolske vezi, film
17.25 Ujemi me, če me moreš, film
 • Catch Me If You Can, 2002, biografski, 155 min, IMDb ocena: 8.1
 • Frank Abagnale že kot najstnik postane eden najuspešnejših prevarantov na svetu. Brez težav se izdaja za zdravnika, odvetnika ali pilota. Prav tako je nadarjen ponarejevalec in si s ponarejenimi čeki prisvoji milijone. Sčasoma pritegne pozornost agenta FBI Carla Hanrattyja, ki hoče pretkanega zločinca ujeti in pripeljati pred sodišče. Toda Frank je vedno korak pred Carlom, zato se njuna izzivalna igra mačke in miši vleče več let. Frank je na begu prisiljen kar naprej spreminjati identiteto, zaradi česar je zelo osamljen. Nekje na poti se nepričakovano zaljubi, ko pa mu je Carl vse bližje, pa je spet prisiljen bežati.
 • Igrajo: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken, Nathalie Baye, Amy Adams, Režija: Steven Spielberg

več
Ujemi me, če me moreš, film
20.00 Ful gas 2, film
 • Rush Hour 2, 2001, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 6.6
 • Zgodba, polna adrenalinske akcije in humorja, se začne, ko Lee in Carter prispeta v Hongkong na počitnice. Še posebej Carter se, oborožen s kitajsko-angleškim slovarjem, veseli zasluženega oddiha in eksotičnih užitkov, ki se mu ponujajo. A komaj prispeta v mesto, že se spopadeta z največjim primerom doslej. Na ameriškem veleposlaništvu je bomba ubila dva carinika, ki sta raziskovala tihotapljenje ponarejenega denarja. Policija sumi, da je za vsem tem Ricky Tan, vodja najbolj nevarne kitajske tolpe.
 • Igrajo: Jackie Chan, Chris Tucker, Roselyn Sanchez, John Lone, Režija: Brett Ratner

več
Ful gas 2, film
21.40 Hitro maščevanje, film
 • Faster, 2010, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 6.5
 • Driver se po desetih letih, ki jih je preživel v zaporu, želi maščevati vsem, ki so bili pred desetletjem v ponesrečenem bančnem ropu odgovorni za smrt njegovega brata. Toda maščevanje bo vse prej kot lahko, saj je Driverju za petami tako plačani morilec, ki mora čim prej opraviti svoje delo, kot tudi policijski veteran, ki ima pred seboj le še dva tedna poklicne dolžnosti, potem pa se bo lahko za vedno upokojil. Bo Driver kljub temu uspel uresničiti svoje maščevalne načrte?
 • Igrajo: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Oliver Jackson-Cohen, Carla Gugino, Moon Bloodgood, Režija: George Tillman Jr.

več
Hitro maščevanje, film
23.25 Umazano ime, film
 • Break-up Nightmare, 2016, drama, 95 min, IMDb ocena: 4.8
 • Ko Barbara Light ugotovi, da so gole fotografije njene hčere Rachel pristale na pornografski spletni strani, se znajde pred velikimi težavami. Administrator strani in njegovi sledilci fotografij ne želijo zbrisati, vse skupaj pa privede celo do groženj proti Barbarini družini. Barbarino in Rachelino življenje sta uničeni v realnosti in na spletu. Logična posledica je tako le ta, da se Barbara odloči boriti proti predatorjem z enako mero neusmiljenosti in jim ponudi maščevanje, kot ga zna izvesti le mati, ki brani svojega otroka.
 • Igrajo: Jennifer Dorogi, Celesta DeAstis, Freeman Lyon, Mark Grossman, Režija: Mark Quod

več
Umazano ime, film