Seznam programov

TV spored CINEMAX 2

3. marec 2024 - 9. marec 2024

že predvajano
  • In Cold Blood, 1967, biografski, IMDb ocena: 7.9
  • Po knjižni uspešnici Trumana Capoteja posneta zgodba prikazuje resnični umor celotne družine leta 1959, ki sta ga zagrešila nepomembna prestopnika.Po knjižni uspešnici Trumana Capoteja posneta zgodba pripoveduje o resničnem umoru celotne družine leta 1959, ki sta ga zagrešila nepomembna prestopnika. Perry Smith (Robert Blake) in Dick Hickock (Scott Wilson), ki sta se spoznala v zaporu, vdreta v kmečko hišo v Kansasu, za katero sta domnevala, da skriva sef z 10.000 dolarji v gotovini. Po poboju štirih članov družine Clutter nekdanja jetnika ugotovita, da ni nikakršnega sefa, in pobegneta v Mehiko, kjer Perry sanja o iskanju zlata. Ko se tudi ta načrt izjalovi, se vrneta v ZDA in se preživljata z unovčevanjem ponarejenih čekov. Medtem skuša policija pod vodstvom agenta Alvina Deweyja (John Forsythe) iz preiskovalnega urada v Kansasu izslediti oba morilca.
  • Igrajo: Robert Blake, Scott Wilson, John Forsythe, Paul Stewart, Gerald S. O'Loughlin, Režija: Richard Brooks
  več
  Hladnokrvno, film
  • Bonnie And Clyde, 1967, akcijski, IMDb ocena: 7.7
  • Zdolgočasena natakarica Bonnie Parker se na prvi pogled zaljubi v prevaranta Clyda Barrowa in skupaj se odpravita na nasilno zločinsko pot po državi, med krajo avtomobilov in bančnimi ropi.Dobitnika oskarja Warren Beatty in Faye Dunaway sta soigralca v legendarnem filmu režiserja Arthurja Penna o zloglasnem paru bančnih roparjev med časom gospodarske depresije v Združenih državah. Zdolgočasena natakarica Bonnie Parker (Dunaway) se na prvi pogled zaljubi v prevaranta Clyda Barrowa (Beatty), medtem ko skuša ukrasti avto njene matere. Skupaj se odpravita na nasilno zločinsko potovanje po državi, med krajo avtomobilov in bančnimi ropi. Zaljubljena mlada gangsterja se spravita na elitni svet bogatašev in živita po lastnih pravilih. Bonnie in Clyde pritegneta pozornost celotne države, vendar se ne bosta mogla v nedogled izogibati roki pravice.
  • Igrajo: Warren Beatty, Faye Dunaway, Michael J. Pollard, Gene Hackman, Estelle Parsons, Režija: Arthur Penn
  več
  Bonnie in Clyde, film
  • Copycat, 1995, drama, IMDb ocena: 6.6
  • Psihologinja (Sigourney Weaver) in detektivka (Holly Hunter) morata sodelovati, da bi ujeli psihopata, ki posnema serijske morilce iz preteklosti.Posnemanje je najbolj smrtonosna oblika laskanja. Serijski morilec je iz posnemanja razvpitih serijskih morilcev iz preteklosti – Samovega sina, Bostonskega davitelja in drugih – naredil svoj način delovanja. Da bi rešila zločin, osamljena kriminalistična psihologinja (Sigourney Weaver) združi moči z detektivko (Holly Hunter). Ko se bližata rešitvi morilskega pohoda, je tudi morilec vse bližje eni od njiju. Zdaj morata sodelavki ugotoviti, katerega slavnega morilca bo posnemal naslednjega. V filmu igrata tudi Dermot Mulroney in Harry Connick Jr.
  • Igrajo: Sigourney Weaver, Holly Hunter, Dermot Mulroney, Harry Connick Jr., William Mcnamara, Režija: Jon Amiel
  več
  Posnemovalec, film
  • No Sudden Move, 2021, kriminalni, IMDb ocena: 6.4
  • Kriminalna drama iz 50. let prejšnjega stoletja, v kateri skupina kriminalcev verjame, da je bila med zadnjim dejanjem ogoljufana.Kriminalna drama iz 50. let prejšnjega stoletja, v kateri skupina kriminalcev verjame, da je bila med zadnjim dejanjem ogoljufana.
  • Igrajo: Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Jon Hamm, Amy Seimetz, Režija: Steven Soderbergh
  več
  Točka smrti, film