Večno mlad

Večno mlad, 1992
drama
Forever Young, ZDA, 102 min Imdb ocena: 6.2 Žanr: drama, romantični, znanstvena fantastika Igrajo: Mel Gibson, Jamie Lee Curtis, Elijah Wood, Isabel Glasser Režija: Steve Miner Avtorji: J.J. Abrams Jezik: angleški
Večno mlad - Forever Young

Slovenski opis filma:

Mel Gibson se nam bo predstavil v vlogi testnega pilota Daniela McCormicka, ki živi nadvse srečno življenje. Zadovoljen je s službo, prijatelji in s svojo najdražjo Helen. Medtem ko zbira pogum za odločilni korak - poroko, se Helen hudo ponesreči. Življenje se mu naenkrat podre, s pomočjo prijatelja Harryja pa se vplete v strogo zaupen projekt, kjer ga zamrznejo. Po pomoti v tem stanju ostane več kot petdeset let. Ponovno se prebudi v življenje v letu 1992, osamljen in popolnoma zmeden v novem svetu. Spoprijatelji se s fantičem Natom, kmalu pa še z njegovo mamo.

Originalni opis filma:

A 1939 test pilot asks his best friend to use him as a guinea pig for a cryogenics experiment. Daniel McCormick wants to be frozen for a year so that he doesn't have to watch his love lying in a coma. The next thing Daniel knows is that he's been awoken in 1992.