Sužnja ljubezni

Sužnja ljubezni, 1997
komedija
Addicted to Love, ZDA, 100 min Imdb ocena: 6.1 Žanr: komedija, romantični Igrajo: Meg Ryan, Matthew Broderick, Kelly Preston, Tchéky Karyo Režija: Griffin Dunne Avtorji: Robert Gordon Jezik: angleški, francoski
Sužnja ljubezni - Addicted to Love

Slovenski opis filma:

Romantična komedija o ženski in moškem, ki se nikakor ne moreta sprijazniti z izgubo svojih partnerjev. Ko odkrijeta, da sta njen bivši in njegova bivša zdaj srečno zaljubljeni par, začneta skupaj kovati peklenski maščevalni načrt.Meg Ryan in Matthew Broderick sta znanca po sili razmer, ki se nikakor ne moreta sprijazniti z izgubo svojih partnerjev. Ona se hoče na vsak način maščevati svojemu nekdanjemu fantu, on pa si želi le tega, da bi se njegova bivša vrnila k njemu. Ampak njuna nekdanja ljubimca sta zdaj srečno zaljubljeni par, zato začneta zarotnika skupaj kovati peklenski načrt, da bi uničila to romantično zvezo. Ne zavedata se, da bo rezultat ljubosumne akcije nekaj povsem drugega, nepričakovanega; lahko se kar sprijaznita, da sta sama sužnja ljubezni.

Originalni opis filma:

Maggie's and Sam's former partners are in love; she wants revenge and he wants his lost love back, so they work together to break up the happy couple.