Vice

Vice, 1999
avantura
Limbo, ZDA, 126 min Imdb ocena: 7.1 Žanr: avantura, drama, triler Igrajo: Mary Elizabeth Mastrantonio, David Strathairn, Vanessa Martinez, Hermínio Ramos Režija: John Sayles Avtorji: John Sayles Jezik: angleški
Vice - Limbo

Slovenski opis filma:

Film je zgodba o treh ljudeh, ki se zberejo, da bi se soočili z lastnimi demoni in spoznali bistvo tveganja. V divjini Aljaske se nekdanji ribič Joe bori s spomini na nesrečo na morju, ki mu je skoraj vzela življenje. Na srečo ga romanca s pevko Donno navdaja z upanjem. Toda ko se njegov brat vrne v mesto in Joeja prosi za uslugo, se življenja Joeja, Donne in njene uporniške hčerke Noelle za vedno spremenijo.

Originalni opis filma:

Limbo tells the story of people trying to reinvent themselves in the Southeastern islands of Alaska. The story revolves around Joe Gastineau, a fisherman traumatised by an accident at sea years before, singer Donna de Angelo and her disaffected daughter Noelle who come into Joe's life. When Joe's fast-talking half-brother Bobby returns to town and asks Joe for a favor, the lives of the characters are changed forever.