Seznam programov
Filmoteka na Spored.tv

A smo že tam?

A smo že tam?, 2005
avantura

Are We There Yet?, ZDA, Kanada, 95 min

Imdb ocena 4.6

Žanr: avantura, komedija, družinski

Igrajo: Ice Cube, Nia Long, Aleisha Allen, Philip Bolden

Režija: Brian Levant

Avtorji: Steven Gary Banks (zgodba), Claudia Grazioso (zgodba), Steven Gary Banks (scenarij), Claudia Grazioso (scenarij), J. David Stem (scenarij), David N. Weiss (scenarij)

Jezik: angleški

A smo že tam? - Are We There Yet?

Slovenski opis filma:

Nick je samski ženskar, ki bi rad osvojil mlado in privlačno odvetnico Suzanne, ločeno mamo z dvema otrokoma. Težava je le, da mora Suzanne zaradi službenih obveznosti za novo leto ostati v Vancouverju, kar ji ni prav nič všeč, saj pogreša svoja otroka, ki ostaneta doma v Portlandu. Za Nicka to predstavlja odlično priložnost, da se izkaže, zato se odloči, da ji bo izpolnil željo ter 7-letnega Kevina in 11-letno Lindsey odpeljal k mami v Vancouver. Toda Nick, ki bi na ta način rad izpolnil tudi svojo željo in osvojil Suzanne, ne ve, da sta Kevin in Lindsey prepričana, da noben moški ni dovolj dober za njuno mamo, zato sta pripravljena narediti vse, da Nicku med potjo zagrenita življenje.

Originalni opis filma:

Nick Persons is a selfish player who owns a collectables sports shop in New York. Everything in his life is perfect until he meets Suzanne Kingston, a business woman who has something Nick ...