Komet

Komet, 2014
komedija
Comet, ZDA, 91 min Imdb ocena: 6.8 Žanr: komedija, drama, romantični Igrajo: Justin Long, Kayla Servi, Eric Winter, Emmy Rossum Režija: Sam Esmail Avtorji: Sam Esmail Jezik: angleški
Komet - Comet

Slovenski opis filma:

Naključno srečanje zbliža ciničnega Della (Justin Long) in bistroumno Kimberly (Emmy Rossum); vse je nared za burno ljubezensko romanco, ki se razcveti in oveni v naslednjih nepozabnih šestih letih.Naključno srečanje zbliža ciničnega Della (Justin Long) in bistroumno Kimberly (Emmy Rossum); vse je nared za burno ljubezensko romanco, ki se kot uganka razcveti ter oveni v naslednjih nepozabnih šestih letih. Zgodba se v časovnih preskokih premika iz preteklosti v sedanjost in spet nazaj, od kometa v Los Angelesu in srečanja v pariški sobi do usodnega telefonskega klica – medtem pa nastaja nepozaben ljubezenski odnos. Razkošno posneta romantična komedija prinaša neverjetno vzajemnost med osrednjima likoma ter edinstveno, kozmično ljubezensko zgodbo.

Originalni opis filma:

Set in a parallel universe, Comet bounces back and forth over the course of an unlikely but perfectly paired couple's six-year relationship.