Seznam programov
Filmoteka na Spored.tv

Liga pravice: Prestol Atlantisa

Liga pravice: Prestol Atlantisa, 2015
risani

Justice League: Throne of Atlantis, ZDA, 72 min

Imdb ocena 6.7

Žanr: risani, akcijski, avantura

Igrajo: Sean Astin, Rosario Dawson, Nathan Fillion, Christopher Gorham

Režija: Ethan Spaulding

Avtorji: Heath Corson, Bob Kane (character created by: Batman), Jon Bogdanove (character created by: John Henry Irons), William Moulton Marston (character created by: Wonder Woman), Joe Shuster (character created by: Superman), Jerry Siegel (character created by:

Jezik: angleški

Liga pravice: Prestol Atlantisa - Justice League: Throne of Atlantis

Slovenski opis filma:

Eden najbolj skrivnostnih superjunakov Aquaman se mora odločiti med zvestobo Ligi pravičnih in Atlantidi, potem ko bojevniki podvodnega sveta pridejo na površje, da bi zavzeli kopno – začenši z obalnimi mesti Gotham ter Metropolis.Animirano nadaljevanje zgodbe o Ligi pravičnih raziskuje izvor enega njenih najskrivnostnejših superjunaških članov, Aquamana. Mlademu Arthurju Curryju se še sanja ne, da je v resnici prestolonaslednik kraljestva Atlantide; zdi se mu, da je le zmeden in izgubljen nepomembnež, ki se skuša soočati s smrtjo svojega človeškega očeta. Ko se razkrijeta njegov pravi podmorski izvor in dediščina, je pred Arthurjem nekaj težkih odločitev. Da bi našel lastno pot v življenju, nima veliko časa: vojščaki Atlantide so namreč napovedali vojno kopnemu svetu, začenši z obalnimi mesti Gotham ter Metropolis. Samo tako, da se bo pridružil Ligi pravičnih, bo lahko Arthur preprečil katastrofo svetovnih razsežnosti in naposled sprejel tudi svojo usodo kot Aquaman.

Originalni opis filma:

When Atlantian troops assault Metropolis as revenge for the death of their king, the Queen seeks help from the Justice League to find her son who has gone missing during the madness.