Seznam programov
Filmoteka na Spored.tv

Paranormalno 5: Dimenzija prikazni

Paranormalno 5: Dimenzija prikazni, 2015
grozljivka

Paranormal Activity: The Ghost Dimension, ZDA, 88 min

Imdb ocena 4.6

Žanr: grozljivka

Igrajo: Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George, Dan Gill

Režija: Gregory Plotkin

Avtorji: Jason Pagan (scenarij), Andrew Deutschman (scenarij), Adam Robitel (scenarij), Gavin Heffernan (scenarij), Brantley Aufill (zgodba), Jason Pagan (zgodba), Andrew Deutschman (zgodba), Oren Peli (based on the film "Paranormal Activity")

Jezik: angleški, nemški, ukrajinski

Paranormalno 5: Dimenzija prikazni - Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Slovenski opis filma:

Mlada družina se vseli v hišo v Santa Rosi, oče pa tam odkrije škatlo videotrakov in kamero. Ta lahko posname nadnaravne dogodke in kmalu razkrije navzočnost starodavnega zla, ki začne ustrahovati družino.Mlada družina se vseli v hišo v Santa Rosi, nekdanji dom Katie in Kristi, oče pa tam odkrije škatlo videotrakov in kamero. Ta lahko posname nadnaravne dogodke in kmalu razkrije navzočnost starodavnega zla, ki začne ustrahovati družino. Duša mlade hčere je v nevarnosti in morajo se zoperstaviti demonski grožnji, preden ji bodo še sami podlegli. Film je po vrsti peti ter poslednje poglavje v prelomni filmski franšizi "Paranormalno".

Originalni opis filma:

Using a special camera that can see spirits, a family must protect their daughter from an evil entity with a sinister plan.