Zakleti: Novo poglavje

Zakleti: Novo poglavje, 2015
fantazijski
Insidious: Chapter 3, Kanada, ZDA, 97 min Imdb ocena: 6.1 Žanr: fantazijski, grozljivka, triler Igrajo: Dermot Mulroney, Stefanie Scott, Angus Sampson, Leigh Whannell Režija: Leigh Whannell Avtorji: Leigh Whannell, Leigh Whannell (liki) Jezik: angleški
Zakleti: Novo poglavje - Insidious: Chapter 3

Slovenski opis filma:

Novo poglavje v strašljivi seriji Zakleti bo razkrilo, kako se je nadarjena spiritistka Elise Rainier nerada lotila vzpostavljanja stika z mrtvimi, da bi pomagala najstnici, ki so jo napadle nedoumljive sile iz onstranstva.Pojdite nazaj na začetek, če si upate – predzgodba v grozljivi seriji Zakleti nas bo odpeljala v čas pred strašljivimi dogodki, ki so mučili družino Lambert. Raziskovalca nadnaravnih pojavov Tucker in Specs prosita za pomoč nadarjeno spiritistko Elise Rainier, da bi pomagala najstnici, ki so jo napadle nedoumljive sile iz onstranstva. Elise se nerada podaja v temačni svet maščevalnih duhov, vendar naposled ustreže obupanemu očetu mlade Quinn in v seansi vstopi v mračni svet onkraj. Tam se bo soočila z najbolj neusmiljenim sovražnikom, kar jih je kdaj srečala: demonom z nenasitno slo po človeških dušah.

Originalni opis filma:

After trying to connect with her dead mother, teenager Quinn Brenner, asks psychic Elise Rainier to help her, she refuses due to negotiate events in her childhood. Quinn starts noticing paranormal events happen in her house. After a vicious attack from a demon her father goes back and begs Elise Rainier to use her abilities to contact the other side in hope to stop these attacks by this furious demon content for a body.