Seznam programov
Filmoteka na Spored.tv

Briljantina: V živo

Briljantina: V živo, 2016
muzikal

Grease Live!, ZDA, 180 min

Imdb ocena 7.4

Žanr: muzikal, romantični

Igrajo: Julianne Hough, Aaron Tveit, Vanessa Hudgens, Keke Palmer

Režija: Thomas Kail, Alex Rudzinski

Avtorji: Allan Carr (adaptation), Robert Cary (adaptation), Warren Casey (musical), Jim Jacobs (musical), Jim Jacobs (original musical), Jonathan Tolins (adaptation), Bronte Woodard

Jezik: angleški

Briljantina: V živo - Grease Live!

Slovenski opis filma:

V televizijski priredbi klasičnega muzikala spremljamo konec poletne romance med Dannyjem in Sandy, ki ga prinese začetek zadnjega letnika srednje šole – dokler se Sandy nepričakovano ne preseli na Dannyjevo šolo Rydell High.Z mlado igralsko zasedbo bomo deležni sodobne interpretacije nekaterih najbolj priljubljenih glasbenih točk in brezčasne ljubezenske zgodbe muzikala Briljantina, ki je navdihovala že generacije naših staršev. V televizijski priredbi klasičnega muzikala spremljamo konec poletne romance med Dannyjem in Sandy, ki ga prinese začetek zadnjega letnika srednje šole – dokler se Sandy nepričakovano ne preseli na Dannyjevo šolo Rydell High. Bo Danny lahko obdržal status šolske barabe in najbolj skuliranega člana tolpe T-Birds? In ali bo Sandy še veljala za pridno punco, po tem ko se bo pridružila dekliški tolpi Pink Ladies? Njuna prijatelja Rizzo in Kenickle ju vlečeta narazen v nasprotne smeri in zdaj je na Dannyju in Sandy, da si ostaneta brezupno zvesta, medtem ko se s šole Rydell High odpravljata novim izzivom naproti.

Originalni opis filma:

After enjoying a summer romance, high school students Danny and Sandy are unexpectedly reunited when she transfers to Rydell High. There Sandy must contend with cynical Rizzo and the Pink Ladies in attempt to win Danny's heart again.