TV spored HBO 2


30. november 2020 - 6. december 2020
21:20 Kuštravci napadajo!, film
  • Critters Attack!, 2019, komedija, IMDb ocena: 3.7
  • Drea sprejme službo varuške pri profesorju na kolidžu, kamor bi sama rada šla študirat. Otroke nekoč odpelje na izlet – ne vedoč, da je v bližini padla vesoljska ladja s skrivnostnimi krvoločnimi bitji, ki požrejo vse, na kar naletijo.Zgodbo je navdihnila kultna serija filmov iz osemdesetih in devetdesetih ter spremlja 20-letno Dreo, ki nerada sprejme službo varuške pri profesorju na kolidžu, kamor bi sama rada šla študirat. Da bi zabavala njegova otroka Trissy in Jaka ter svojega mlajšega bratca Philipa, jih Drea nekoč odpelje na izlet – ne vedoč, da je v bližini padla vesoljska ladja s skrivnostnimi bitji, ki požrejo vse, na kar naletijo. Medtem ko jih krvoločne zverinice napadajo, Drea in otroci srečajo prijazno, navidez neškodljivo bitje ženskega spola po imenu Bianca, hčerko kraljeve družine, ki beži pred popadljivimi živalcami. Male pošasti oblegajo študentsko naselje, Drea in otroci, ki se jim pridruži še Bianca, pa skušajo odvrniti napad smrtonosnih kuštravih bitij.
  • Igrajo: Tashiana Washington, Ava Preston, Jack Fulton, Jaeden Noel, Dee Wallace, Režija: Bobby Miller

več
Kuštravci napadajo!, film
22:50 Ramy II., 2. del
  • Ramy Ii. Ep. 02 - Can You Hear Me Now?, 2020
  • Ramy je mladi Američan egipčanskega porekla na duhovnem popotovanju. Serija prikazuje njegovo ujetost med muslimansko skupnostjo, ki življenje dojema kot preizkus moralnosti, in mlado generacijo, ki se ne obremenjuje s posledicami.Ramy Hassan (Ramy Youssef) je mladi Američan, prva generacija priseljencev iz Egipta, ki v politično razklanem New Jerseyju doživlja svojo usodo kot duhovno popotovanje. Serija v drugačni perspektivi prikazuje izzive okolice in njegovo ujetost med muslimansko skupnostjo, ki življenje dojema kot preizkus moralnosti, ter mlado generacijo, ki se ne obremenjuje s posledicami. V drugi sezoni se Ramy odpravi še globlje na svoji duhovni poti, tam najde novo muslimansko skupnost in sprejme iskreno predanost svoji veri.
  • Igrajo: Ramy Youssef, Mohammed Amer, Hiam Abbass, Amr Waked, Laith Nakli, Režija: Christopher Storer
23:20 Ljubezenski guru, film
  • The Love Guru, 2008, komedija, IMDb ocena: 3.8
  • V Indiji vzgojeni Američan Pitka se vrne v domovino, da bi se preizkusil kot mentor za samopomoč. Njegov prvi izziv so ljubezenske težave hokejskega zvezdnika, ki ga je žena zapustila zaradi športnega tekmeca.Pitka (Mike Myers), ki je bil rojen v Združenih državah Amerike kot Maurice, potem pa vzgojen v Indiji pod mentorstvom duhovnega guruja Tugginmypudheja (oskarjevec Ben Kingsley), se je že od zgodnje mladosti primerjal s slavnim Deepakom Chopro. V želji po slavi in bogastvu se nekaj let pozneje preseli nazaj v ZDA, kjer se odloči proslaviti z nasveti za samopomoč, natančneje, specializira se za ljubezenske težave z intimnostjo med pari. Priložnost za preboj se mu ponudi, ko ga lepa Jane Bullard (Jessica Alba) najame za pomoč Darrenu Roanokeju (Romany Malco), zvezdi hokejskega kluba Toronto Maple Leafs, ki ga je žena zapustila zaradi športnega tekmeca Jacquesa Grandeja (Justin Timberlake).
  • Igrajo: Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Romany Malco, Verne Troyer, Režija: Marco Schnabel

več
Ljubezenski guru, film