TV spored HBO 2


1. december 2022 - 7. december 2022
06:00 Mama in očka, film
 • You Keep The Kids! (aka. Mama O Papa), 2021
 • Flora in Victor lahko svojo tekmovalnost priženeta do skrajnosti. Kar zadeva njuno ločitev, hočeta zmagati oba. Ampak v nasprotju z običajnimi postopki se bo ta par do konca boril za to, da ne bi dobil skrbništva za svoje tri otroke.Flora in Victor lahko svojo tekmovalnost priženeta do skrajnosti, tudi v svoji zakonski zvezi. Tako zelo sovražita poraz, da se bosta do bridkega konca borila za zmago ali preprosto zato, da bi drugemu dokazala zmoto, ne glede na vse. Tudi kar zadeva ločitev, hočeta zmagati oba. Ampak v nasprotju z običajnimi postopki se bo ta par do konca boril za to, da ne bi dobil skrbništva nad svojimi tremi otroki. Alexia, Sara in Juan se morajo soočiti s prizadevanji obeh staršev, ki jih vsak zase skušata prepričati, da bi življenje z enim ali drugim pomenilo pravi pekel.
 • Igrajo: Paco León, Miren Ibarguren, Sofía Oria, Laura Quirós, Iván Renedo, Režija: Dani De la Orden
07:45 Igraj svojo igro, film
 • Ocean's Eleven, 2001, kriminalni, IMDb ocena: 7.7
 • V manj kot 24 urah po pogojnem izpustu karizmatični Danny Ocean (Clooney) skrbno izbere prvorazredno skupino, ki naj bi v eni sami noči pospravila 150 milijonov dolarjev.Film se ponaša z napeto zgodbo in odlično igralsko zasedbo. Očarljivi prevarant Danny Ocean (George Clooney) še ni dobro prišel iz zapora v New Jerseyju, pa že načrtuje nov roparski podvig. Njegova najnovejša tarča so kar tri igralnice v Las Vegasu (Bellagio, Mirageter MGM Grand), ki so last neusmiljenega podjetnika Terryja Benedicta (Andy Garcia). Poleg tega ima Benedict še nekaj, kar je včasih pripadalo Dannyju: njegovo čedno bivšo ženo Tess (Julia Roberts). Med težko pričakovanim boksarskim dvobojem se bo v vrhunskem trezorju, v katerem je shranjen denar, nahajalo kar 150 milijonov dolarjev.
 • Igrajo: George Clooney, Matt Damon, Andy Garcia, Brad Pitt, Julia Roberts, Režija: Steven Soderbergh

več
Igraj svojo igro, film
09:40 Nad oblaki, film
 • Spaceboy, 2021, avantura, IMDb ocena: 5.9
 • Nadarjeni 11-letni Jim z očetom prispe v mesto, kjer se bo z novo sošolko Emmo udeležil tekmovanja za mlade znanstvenike. Oče je od nekdaj želel, da bi poletel v vesolje, zato Jim prepriča Emmo, da bi skrivaj izdelala toplozračni balon.Pri komaj enajstih letih je nadarjeni Jim velik navdušenec nad vesoljem, tehnologijo in znanostjo. Z očetom prispe v mesto, kjer se bo z novo sošolko Emmo, zadržano in rahločutno deklico, udeležil tekmovanja za mlade znanstvenike. Njegov oče Graham si je kot astrofizik že od nekdaj želel, da bi poletel v vesolje, in po smrti Jimove matere je ta želja postala še večja – zato Jim prepriča Emmo, da bi skrivaj izdelala pravi toplozračni balon. Ko Jim odkrije, da je oče obupal in se vdal, ne da bi mu to povedal, se mu poruši svet. Tekmovanje zanj postane obsedenost in Jim bo na vsak način dokazal, da se v nasprotju z očetom ne bo vdal. Emmo priganja do skrajnih meja in jo pahne v pustolovščino, ki ju bo nazadnje zbližala.
 • Igrajo: Basile Grunberger, Albane Masson, Yannick Renier, Bérénice Baôo, Jean-Benoît Ugeux, Režija: Olivier Pairoux

več
Nad oblaki, film
11:25 Stevardesa II., 7. del
 • The Flight Attendant Ii. Ep. 07 - Thrill Rides Aka No Exit, 2022
 • S pomočjo Shana pride Cassie na sled dokazu o nizu umorov, ki neizpodbitno kaže nanjo kot na glavno osumljenko. Po srečanju s skrivnostnim možem z zvezami s Severnimi Korejci je Megan zaskrbljena glede varnosti svoje družine.S pomočjo Shana pride Cassie na sled dokazu o nizu umorov, ki neizpodbitno kaže nanjo kot na glavno osumljenko. Po srečanju s skrivnostnim možem z zvezami s Severnimi Korejci je Megan zaskrbljena glede varnosti svoje družine.
12:05 Veliki pokovci XII., 11. del
 • The Big Bang Theory Xii. Ep. 11 - The Paintball Scattering, 2019
 • Penny in Leonard priredita igro paintball, ki se konča s pravim opustošenjem: Sheldon je ljubosumen na Amy, Raj zaloti Anu z njenim nekdanjim fantom, Stuart pa noče živeti skupaj z Denise. Penny in Leonard priredita igro paintball, ki se konča s pravim opustošenjem: Sheldon je ljubosumen na Amy, Raj zaloti Anu z njenim nekdanjim fantom, Stuart pa noče živeti skupaj z Denise.
12:25 Veliki pokovci XII., 12. del
 • The Big Bang Theory Xii. Ep. 12 - The Propagation Proposition, 2019
 • Nekdanji Pennyjin fant Zack in njegova žena bi rada imela otroka, vendar je on neploden, zato prosita Leonarda za pomoč. Medtem se Raj skuša spraviti s svojo – zdaj že nekdanjo – zaročenko Anu. Nekdanji Pennyjin fant Zack in njegova žena bi rada imela otroka, vendar je on neploden, zato prosita Leonarda za pomoč. Medtem se Raj skuša spraviti s svojo – zdaj že nekdanjo – zaročenko Anu.
12:45 Kostum za Nicholasa, film
 • A Costume For Nicholas, 2020, risani, IMDb ocena: 6.9
 • Zgodba spremlja 10-letnega Nicholasa, dečka z Downovim sindromom. S pomočjo različnih kostumov se odpravi na čarobno pustolovščino, da bi rešil bratranca pred nočnimi morami ter celotno kraljestvo, ki se pogreza v nered in kaos.Nicholas je desetletni deček z Downovim sindromom. Vsako leto mu je na njegov rojstni dan mati sešila poseben pustni kostum. Bil je že opica, pogumni pirat in velikanski zmaj – vse, kar podžiga njegovo neskončno domišljijo. Žal pa je mati umrla in Nicholas zdaj živi pri starih starših, ljubeči babici Mii in dedku Thomasu ter bratrancu Davidu, ki ga mučijo nočne more. Nicholas ima le en spomin na mater: staro skrinjo z vsemi čarobnimi kostumi. Z njihovo pomočjo se bo odpravil na pustolovščino, da bi rešil bratranca pred nočnimi morami ter celotno kraljestvo, ki se pogreza v nered in kaos.
 • , Režija: Eduardo Rivero

več
Kostum za Nicholasa, film
14:10 Juno, film
 • Juno, 2007, komedija, IMDb ocena: 7.5
 • Ko 16-letnica iz majhnega kraja nepričakovano zanosi v vrstnikom iz srednje šole, sklene oddati otroka "idealnemu" paru, ki ga je našla med oglasi, vendar ugotovi, da bo prav posvojitev otroka očitno povzročila njuno razvezo.Juno (Ellen Page) je sicer nenavadno brihtna 16-letnica, a ko nepričakovano zanosi v vrstnikom iz srednje šole Bleekerjem (Michael Cera), hitro odkrije, kako malo ve o življenju. K sreči sta njena starša nadpovprečno razumevajoča in zaupata njeni presoji, najboljša prijateljica Leah pa ji je vedno pripravljena priskočiti na pomoč. Z njeno pomočjo Juno naleti na vzoren predmestni par, Marka (Jason Bateman) in Vanesso (Jennifer Garner), ki bi bila idealna posvojitelja za nerojenega otroka. Zdaj se Juno znajde pred kopico resnih dilem, ko se bo morala zanesti na podporo družine in prijateljev, da bi lahko odkrila, kakšna oseba je v resnici.
 • Igrajo: Elliot Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman, Allison Janney, Režija: Jason Reitman

več
Juno, film
15:45 Gola resnica o skupini Zhiguli, film
 • Golata Istina Za Grupa Zhiguli (aka. The Naked Truth About The Zhiguli Band), 2021
 • Ob koncu 80-ih je skupina Zhiguli na vrhuncu slave, danes pa so si v laseh. Toda nekdanji glasbeniki se morajo združiti skoraj na silo, na to pa niti slučajno niso pripravljeni.Ob koncu 80-ih je skupina Zhiguli na vrhuncu slave, danes pa so si v laseh. Toda nekdanji glasbeniki se morajo združiti skoraj na silo, na to pa niti slučajno niso pripravljeni.
 • Igrajo: Phillip Avramov, Maya Bejanska, Mihail Bilalov, Paraskeva Djukelova, Klimentina Fartzova, Režija: Victor Bojinov
17:35 Drevo želja, film
 • The Angel Tree, 2020, drama, IMDb ocena: 6.9
 • Novinarka Rebecca McBride se v domače mesto vrne po 20 letih, da bi raziskala skrivnost božičnega drevesca, ki uresničuje želje. V spletnem mediju, kjer dela, so ji ponudili objavo podpisanega članka, Rebecca McBride pa svoje domače mesto obišče prvič po 20 letih, da bi raziskala skrivnost božičnega drevesca, ki uresničuje želje. Dobi priložnost, da se spet poveže s preteklostjo in čarobnostjo božiča.
 • Igrajo: Jill Wagner, Lucas Bryant, Cassidy Nugent, Oscar Farrell, Annabel Kershaw, Režija: Jessica Harmon

več
Drevo želja, film
19:00 Tudi miši gredo v nebesa, film
 • Even Mice Belong In Heaven, 2021, risani, IMDb ocena: 6.6
 • Zgodba o smrtnih sovragih, miški in lisici, ki se srečata v živalskih nebesih, kjer brez naravnih instinktov postaneta najboljša prijatelja. Po vrnitvi na Zemljo ostaneta skupaj, kakor sta želela, a se spet rodita v običajni vlogi.Animirani film prinaša zgodbo o smrtnih sovragih, miški Whizzy in lisici Whitebelly, ki se po nesreči srečata v živalskih nebesih, kjer brez naravnih instinktov postaneta najboljša prijatelja. Po vrnitvi na Zemljo se jima uresniči želja in ostaneta skupaj, vendar se spet rodita v običajni vlogi sovražnikov. Le po zaslugi prijateljstva lahko premagata tisto, kar se zdi nemogoče.
 • , Režija: Denisa Grimmová, Jan Bubeníčcek

več
Tudi miši gredo v nebesa, film
20:25 Mali Kupid, film
 • Playing Cupid, 2021, komedija, IMDb ocena: 6.4
 • Na osnovni šoli v Austenu skuša ena od učenk samsko učiteljico skrivaj zaplesti s svojim ločenim očetom – kot del domače naloge, ki jo je dobil njen razred.Učiteljica na osnovi šoli Kerri Fox (Laura Vandervoort) je med svojimi učenci sila priljubljena. Nekoč dobijo domačo nalogo, v kateri naj bi prikazali zagon in udejanjenje lastnega posla v malem podjetju. Trinajstletna Clara Martinez (Mia Quaranta De La Rosa) skuša uporabiti svoje sposobnosti kovanja ljubezenskih zarot in se za dobrobit svojega ločenega očeta Davida (Nicholas Gonzalez) spremeniti v malega Kupida. Med tednom je v svoji vlogi vse bolj uspešna, Kerri pa dobi več, kot se je nadejala, ko se Clara odloči, da je prav samska učiteljica primerna romantična partija za očeta. Se bosta nasprotji zares privlačili in postali še ena uspešna zgodba za malega Kupida
 • Igrajo: Laura Vandervoort, Nicholas Gonzalez, Mia Quaranta de la Rosa, Latonya Williams, Aria DeMaris, Režija: David Weaver

več
Mali Kupid, film
21:50 Candyman, film
 • Candyman (2021), 2021
 • Kakor dolgo se tega prebivalci spominjajo, je socialno naselje Cabrini-Green v Chicagu obsedala legenda o morilskem duhu Candymanu. Mladi slikar Anthony in njegovo dekle sta se pravkar preselila v tamkajšnje razkošno stanovanje.Kakor dolgo se tega prebivalci spominjajo, je socialno naselje večinoma temnopolte populacije Cabrini-Green v Chicagu obsedala urbana legenda o morilskem duhu s kljuko namesto roke Candymanu, ki ga prikličeš, če njegovo ime trikrat izgovoriš pred ogledalom. Mladi slikar Anthony McCoy in njegovo dekle Brianna Cartwright, ki je vodja umetniške galerije, sta se pravkar preselila v razkošno stanovanje nekdanje soseske, ki je zdaj načrtno gentrificirana. Naključno srečanje s starim prebivalcem naselja pahne Anthonyja v grozljivo resnične zgodbe o Medenem možu. Mladenič začne preiskovati zloveščo legendo in pri tem odpre vrata v zapleteno preteklost, ki bo terjala njegovo prisebnost ter sprožila grozljiv val nasilja, v katerem se bo srečal s svojo usodo.
 • Igrajo: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Kyle Kaminsky, Režija: Nia DaCosta
23:20 Drevo življenja: Napad v pittsburški sinagogi, film
 • A Tree Of Life: Pittsburgh Synagogue Attack, 2022
 • Dne 27. oktobra 2018 je beli supremacist vstopil v sinagogo v Pittsburghu in tam ubil enajst vernikov. Pretresljivi dokumentarec programa HBO razkriva, kako sovraštvo povzroča krizo, ki grozi kolektivni varnosti nas vseh.Dne 27. oktobra 2018 je beli supremacist vstopil v sinagogo v Pittsburghu in tam ubil enajst vernikov. Pretresljivi dokumentarec programa HBO razkriva, kako sovraštvo povzroča krizo, ki grozi kolektivni varnosti nas vseh.
 • , Režija: Trish Adlesic