TV spored HBO 2


25. januar 2022 - 31. januar 2022
12:45 Razkrivanje čarovnic II., 5. del
 • A Discovery Of Witches Ii. Ep. 05, 2021
 • Matthew in Diana prispeta na svojem potovanju v Francijo, da bi se soočila s Philippom. Matthew je živčen, da bo vnovič srečal svojega mrtvega očeta in Diano opozori na njegovo spremenljivo naravo. Bolje bo, da Ysabeau ne bo tam Matthew in Diana prispeta na svojem potovanju v Francijo, da bi se soočila s Philippom. Matthew je živčen, da bo vnovič srečal svojega mrtvega očeta in Diano opozori na njegovo spremenljivo naravo. Bolje bo, da Ysabeau ne bo tam
13:30 Prijatelji VII., 11. del
 • Friends Vii. Ep. 11 - The One With All The Cheesecakes, 2001
 • Chandler in Rachel si ne moreta kaj, da ne bi pojedla slastnih skutnih tortic, namenjenih sosedom. Phoebejin nekdanji fant se vrne za eno noč, vendar bi jima lahko Joey pokvaril romantični večer. Monica načrtuje maščevanje na dan sestričnine poroke.Chandler in Rachel si ne moreta kaj, da ne bi pojedla slastnih skutnih tortic, namenjenih sosedom. Phoebejin nekdanji fant se vrne za eno noč, vendar bi jima lahko Joey pokvaril romantični večer. Monica načrtuje maščevanje na dan sestričnine poroke.
13:50 Prijatelji VII., 12. del
 • Friends Vii. Ep. 12 - The One Where They're Up All Night, 2001
 • Monica zaspi med seksom. Rachel se prepira s Tagom. Ross in Joey obtičita na strehi.Monica zaspi med seksom. Rachel se prepira s Tagom. Ross in Joey obtičita na strehi.
14:15 Čarovnice, film
 • The Witches (2020), 2020
 • V 60-ih letih v Alabami osiroteli temnopolti deček v hotelu živi z babico in tam naleti na zbor zlonamernih čarovnic. Sledi junaško in zabavno soočenje, potem ko ga velika vodja čarovnic spremeni v rahločutno miško.Robert Zemeckis prinaša sodobno interpretacijo priljubljene zgodbe Roalda Dahla. Vizualno inovativna fantazijska komedija s črnim humorjem in prisrčnostjo spremlja temnopoltega osirotelega dečka (Jahzir Bruno), ki v 60-ih letih v Alabami skupaj s svojo babico (Octavia Spencer) živi v hotelu podeželskega mesteca Demopolis. Dvojica naleti na zbor glamuroznih, vendar peklensko zlonamernih čarovnic, zato babica modro odpelje vnuka proč v razkošno obmorsko letovišče. Vendar po naključju prispeta prav tedaj, ko je najvplivnejša čarovnica od vseh (Anne Hathaway) po vsem svetu zbrala svoje podložnice in zdaj skrivaj kuje uničevalni načrt.
 • Igrajo: Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci, Jahzir Bruno, Kristin Chenoweth, Režija: Robert Zemeckis
16:00 Bacek Jon: Kmetove lame, film
 • Shaun The Sheep: The Farmer's Llamas, 2015, risani, IMDb ocena: 6.9
 • Gospodar kmetije in Bitzer se udeležita podeželskega sejma, bacek Jon pa se jima skrivaj pridruži z namenom, da bi vnovič zasejal zabavno zmešnjavo in nove izzive.Gospodar kmetije in Bitzer se udeležita podeželskega sejma, bacek Jon pa se jima skrivaj pridruži z namenom, da bi vnovič zasejal zabavno zmešnjavo in nove izzive. Tam opazuje sejemsko dražbo in vidi tri eksotične, zelo spretne lame, ki naj bi jih prodali. Navdušen nad njihovimi potegavščinami napelje naivnega gospodarja k temu, da jih kupi. Vnovič doma na kmetiji je Jon še vedno ponosen nad lastno iznajdljivostjo in čredo prepriča, da so lame natanko tisto, kar potrebujejo za popestritev enoličnega življenja. Sprva je vse v najlepšem redu, vendar gredo tri nagajivke kmalu predaleč s svojimi vragolijami. Tako postanejo nezaželene gostje na kmetiji kot kakšne objestne najstnice, ki uničujejo vse okrog sebe.
 • Igrajo: Sean Connolly, Režija: Jay Grace

več
Bacek Jon: Kmetove lame, film
16:30 Tenet, film
 • Tenet, 2020, akcijski, IMDb ocena: 7.4
 • Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora.John David Washington je neimenovani protagonist v izvirni znanstvenofantastični zgodbi priznanega režiserja Christopherja Nolana. Oborožen z zgolj eno skrivnostno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora. To ni potovanje skozi čas, temveč inverzija entropije časa.
 • Igrajo: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine, Režija: Christopher Nolan

več
Tenet, film
19:00 Sneg IV., 7. del
 • Snowfall Iv. Ep. 07 - Through A Glass, Darkly, 2021
 • Franklin doživi presenečenje. Teddy in Avi odpotujeta v Panamo po ukradeni denar.Franklin doživi presenečenje. Teddy in Avi odpotujeta v Panamo po ukradeni denar.
19:50 Sneg IV., 8. del
 • Snowfall Iv. Ep. 08 - Betrayal, 2021
 • Franklinov svet doživi eksplozijo v kaos. Teddy skuša plavati proti toku. Franklinov svet doživi eksplozijo v kaos. Teddy skuša plavati proti toku.
20:45 Kako ločiti starše, film
 • Breaking Them Up, 2020, komedija, IMDb ocena: 5.4
 • Naveličan nenehnih prepirov svojih staršev je 15-letni Damien prepričan, da nista primerna drug za drugega. Tako s prijateljico Erin skujeta načrt za ustvarjanje okoliščin, da bi Damienova starša spoznala nova partnerja.Damien je iznajdljiv osnovnošolec, ki si ničesar ne želi bolj kot to, da bi bila njegova družina složna in srečna, vendar je naveličan nenehnih prepirov svojih staršev in zato prepričan, da nista primerna drug za drugega. Tako z najboljšo prijateljico Erin skujeta načrt za ustvarjanje okoliščin, v katerih bi Damienova starša spoznala nova partnerja.
 • Igrajo: Stephen Schneider, Kelen Coleman, Jakob Wedel, Tess Aubert, Tiffany Feese, Režija: Scott Dow

več
Kako ločiti starše, film
22:20 Sorodstvo, film
 • Kindred, 2020, drama, IMDb ocena: 5.1
 • Zgodba spremlja občutljivo bodočo mater Charlotte, ki živi pri materi svojega umrlega fanta in njenem pastorku. Mučijo jo skrivnostni prividi in sumi o tem, kakšne namene imata Margaret in Thomas z njenim nerojenim sinom.Po tem, ko njen fant Ben nenadoma umre v nesreči, se bodoča mati Charlotte (Tamara Lawrance) ob novici sesede in onesvesti. Zbudi se pri Benu doma, v razpadajočem starem dvorcu sredi ničesar, kjer živita zaščitniška Benova mati Margaret (Fiona Shaw) in njegov manipulativni polbrat Thomas (Jack Lowden). Odločila sta se skrbeti za visoko nosečo žensko, vsaj do rojstva. Žalujoča Charlotte, ki jo vse pogosteje mučijo skrivnostni prividi, sprejme njuno pomoč, a ko se sčasoma njene blodnje še poslabšajo, začne dvomiti o dobronamernosti svojih dobrotnikov in sumiti o tem, kakšne namene imata v resnici Margaret in Thomas z njenim nerojenim sinom.
 • Igrajo: Tamara Lawrance, Fiona Shaw, Jack Lowden, Edward Holcroft, Chloe Pirrie, Režija: Joe Marcantonio

več
Sorodstvo, film