TV spored HBO 2


13. maj 2021 - 19. maj 2021
06:00 Poišči me v Parizu III., 19. del
 • Find Me In Paris Iii. Ep. 19 - Only The Best, 2020
 • Lena Grisky, ruska princesa in študentka baletne šole pri pariški operi, po nesreči odpotuje v času iz leta 1905 v sedanjost. Hitro se mora prilagoditi razmeram, če naj ohrani skrivnost in se skrije pred nevarnimi Časovnimi zbiralci.19. del: Pritisk je čedalje večji, ko moštvo ugotovi, da so v plesni družbi na voljo samo tri prosta mesta.
 • Igrajo: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell, Režija: Matt Bloom
06:30 Močvirje, film
 • The Swamp, 2020, dokumentarni, IMDb ocena: 6.6
 • Še nikoli videni dokumentarec iz zakulisja spremlja pripadnike uporniške kongresne skupine Freedom Caucus med njihovimi diplomatskimi stiki s prijatelji in sovražniki obeh nasprotnih ameriških strank.Še nikoli videni dokumentarec iz zakulisja spremlja pripadnike uporniške kongresne skupine Freedom Caucus med njihovimi diplomatskimi stiki s prijatelji in sovražniki obeh nasprotnih ameriških strank.
 • , Režija: Daniel DiMauro, Morgan Pehme

več
Močvirje, film
08:25 Pri Addamsovih, film
 • The Addams Family (2019), 2019
 • Na velike zaslone se vrača slavna morbidno zabavna družina Addams, tokrat prvič v animirani obliki. Obešenjaška, groteskna in čudaška družina temačnih veseljakov na novo odkriva, kaj pomeni biti dober sosed.Pripravite se na tleskanje s prsti! Na velike zaslone se vrača slavna morbidno zabavna družina Addams, tokrat prvič v animirani obliki. Obešenjaška, groteskna in čudaška družina temačnih veseljakov na novo odkriva, kaj pomeni biti dober sosed. Adamsovi tokrat spoznajo pretkano in pohlepno voditeljico resničnostne televizije, obenem pa se pripravljajo na veliko praznovanje, kamor pridejo njihovi sorodniki.
 • , Režija: Conrad Vernon, Greg Tiernan
09:50 Kraljica Marija Romunska, film
 • Queen Marie Of Romania, 2019, drama, IMDb ocena: 7.5
 • Po prvi svetovni vojni je Romunija opustošeno prizorišče političnih spletk. Vse oči so uprte v kraljičino misijo v Pariz, kjer naj bi lobirala za mednarodno priznanje državne enotnosti na mirovnih pogovorih leta 1919.Zgodovinska drama se osredotoča na kraljičin obisk mirovne konference v Parizu leta 1919 po končani prvi svetovni vojni, medtem ko je njena domovina Romunija opustošeno prizorišče političnih spletk. Marija preživi teden v Angliji in nato na pogajanjih v Franciji v imenu svoje države, ko skuša lobirati za mednarodno priznanje romunske enotnosti po vojni. Zgodba prikazuje njeno vlogo v mirovnih pogovorih in nasprotovanja, ki jih je bila deležna doma in v tujini, medtem ko se kraljevska družina prizadeva prilagoditi razmeram v povsem spremenjenem svetu.
 • Igrajo: Roxana Lupu, Daniel Plier, Richard Elfyn, Patrick Drury, Caroline Loncq, Režija: Alexis Cahill, Brigitte Drodtloff

več
Kraljica Marija Romunska, film
11:40 Viktorija, 7. del
 • Victoria Ep. 07 - Engine Of Change, 2016
 • Biografska drama predstavlja zgodnja leta vladavine ene največjih britanskih kraljic. Resnične dogodke iz kraljičinih dnevnikov vpleta v slikovit portret njene preobrazbe iz impulzivne 18-letnice v spoštovano vladarico. Po scenariju priznane pisateljice Daisy Goodwin je nastala epska upodobitev življenja ene največjih vladaric v zgodovini Velike Britanije. Z visoko produkcijsko vrednostjo in nadarjeno igralsko zasedbo se serija napaja pri resničnih dogodkih, opisanih v sila natančnih kraljičinih dnevnikih, ki jih vpleta v slikovit portret njene preobrazbe iz impulzivne 18-letnice v spoštovano vladarico, ženo, mater in voditeljico svetovnega imperija. Bogata in značajsko pestra pripoved sega od najvišjih ravni kraljevega dvora do njegovega nižjega osebja in služinčadi: zgodba o strastnih ljubezenskih razmerjih, igrah moči in naklonjenosti, v sredini katerih stoji lik nove kraljice – močne, zapletene in odločne ženske, ki mora nekako postati trajna in politično vplivna ikona. 7. del Prijetno presenečenje zaradi Viktorijine nosečnosti se hitro zaplete, ko mora razmisliti o tem, kdo bo regent. Medtem ko izbere Alberta, je njegova želja po oblasti še naprej neizpolnjena, njun usodni izlet na sever pa razkrije nekatere potlačene napetosti v njunem odnosu.
 • Igrajo: Jenna Coleman, Catherine Flemming, Daniela Holtz, Nell Hudson, Tom Hughes, Režija: Olly Blackburn
12:30 Prijatelji, 13. del
 • Friends Ep. 13 - The One With The Boobies, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.13. del: Chandler pomotoma vidi Rachel, ki po prhanju hodi naokrog brez nedrčka, zato skuša Rachel izenačiti ta rezultat.
12:50 Prijatelji, 14. del
 • Friends Ep. 14 - The One With The Candy Hearts, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.14. del: Ross in njegova izbranka za valentinovo se znajdeta v isti restavraciji kot Susan in Carol.
13:15 Batman: Ubijalska šala, film
 • Batman: The Killing Joke, 2016, risani, IMDb ocena: 6.4
 • Joker pripravi svoj najzlobnejši napad na načelnika Gordona in njegovo družino. Zdaj mora Batman pravočasno ustaviti norca – a pri tem bo odkril, da imata z njegovim največjim sovražnikom zelo veliko skupnega.Animirana priredba legendarnega stripa Alana Moora in Briana Bollanda "Batman: Ubijalska šala" spremlja Temnega viteza, ki skuša priti do Jokerja, medtem ko spoznava izvor svojega največjega sovražnika. Po begu iz zapora se Joker v svojem najzlobnejšem napadu dotlej spravi na družino načelnika Gordona; slednjega ugrabi, da bi dokazal, kako se lahko slab dan sprevrže v še slabšega in vrže iz tira še tako častnega človeka – kar se je zgodilo njemu samemu. Barbara se znajde v navzkrižnem ognju, Joker pa skuša zvabiti Batmana v past, ko Jima muči v enem od opuščenih zabavišč v Gothamu. Ga bo lahko Batman ustavil, preden bo Gordona pahnil na rob blaznosti? Morda bo pri tem odkril tudi to, da imata z njegovim največjim sovražnikom zelo veliko skupnega.
 • , Režija: Sam Liu

več
Batman: Ubijalska šala, film
14:30 Lepotica in zver, film
 • Beauty And The Beast (2017), 2017
 • Mladi princ (Dan Stevens) je uročen v podobo Zveri in osvobodi ga lahko le iskrena ljubezen. Priložnost se ponudi, ko spozna Bello (Emma Watson), edino človeško dekle, ki je obiskalo njegov grad, odkar je podlegel uroku.Z oskarjem nagrajeni režiser filmov "Sanjske punce" in "Somrak saga: Jutranja zarja" Bill Condon prinaša igrano, celovečerno različico brezčasne Disneyjeve ljubezenske zgodbe o uročenem princu in prikupni lepotici. Iznajdljiva mladenka Bella (Emma Watson) se po očetovi nezgodi znajde v ujetništvu Zveri (Dan Stevens), srhljivega živalskega bitja, ki dekle zapre v svojo graščino. S pomočjo uročenih hišnih pomočnikov Bella spoznava tragično preteklost in nezavidljivo usodo Zveri, vendar naposled uvidi, da se pod grozljivo zunanjostjo skriva trpeče in prijazno srce. Glasba, ples in veselje postopoma odpirajo pot ljubezni, ki lahko edina konča zlovešče prekletstvo.
 • Igrajo: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Režija: Bill Condon
16:35 Zlatolaska, film
 • Tangled (2010), 2010
 • Ko se očarljivi tolovaj Flynn skrije v stolp, ga vzame za talca čedna in muhasta Zlatolaska. Dvojica se poda na zabavno pustolovščino, polno skrivnosti in humorja.Studio Walt Disney Pictures predstavlja "Zlatolasko", eno najbolj komičnih, veselih in (z lasmi) prepletenih zgodb vseh časov. Ko se najbolj iskani in najbolj očarljivi razbojnik Flynn Fakin skrije v skrivnostni stolp, ga vzame za talca lepa in muhasta Zlatolaska. Ujetnica tako išče izhod, saj je bila dolga leta zaprta v stolpu. S čednim tatičem Flynnom sklene lahkomiseln dogovor, ker si želi spoznati zunanji svet. Skupaj se podata na pustolovščino, kjer bosta spoznala super konja, pretirano zaščitniškega kameleona in zadirčno druščino barskih razbojnikov. "Zlatolaska" je zgodba o pustolovščini, srčnosti, veselju in laseh - veliko laseh.
 • , Režija: Nathan Greno, Byron Howard
18:15 Prijatelji, 13. del
 • Friends Ep. 13 - The One With The Boobies, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.13. del: Chandler pomotoma vidi Rachel, ki po prhanju hodi naokrog brez nedrčka, zato skuša Rachel izenačiti ta rezultat.
18:35 Prijatelji, 14. del
 • Friends Ep. 14 - The One With The Candy Hearts, 1995
 • Ena najbolj priljubljenih televizijskih komičnih serij vseh časov prikazuje strahove in absurde odraščanja, prijateljstva, kariere in ljubezenskih izkušenj šestih dobrih prijateljev, ki skupaj živijo v New Yorku.14. del: Ross in njegova izbranka za valentinovo se znajdeta v isti restavraciji kot Susan in Carol.
19:00 Ritem sekcija, film
 • The Rhythm Section, 2019
 • Stephanie je običajna ženska na poti samouničenja, potem ko je njena družina umrla v letalski nesreči. Ko odkrije, da je šlo za teroristični napad, sklene vstopiti v temačni svet maščevanja, da bi našla odgovorne za tragedijo.Blake Lively je Stephanie Patrick, običajna ženska na poti samouničenja, potem ko je njena družina umrla v letalski nesreči. Ko odkrije, da je šlo za teroristični napad, sklene vstopiti v temačni svet maščevanja, da bi našla odgovorne za tragedijo in poskrbela za lastno odrešitev izpod neznosnega bremena krivde. Zgodba je zasnovana po istoimenski knjigi avtorja Marka Burnella, film je režiral Reed Morano (serija "Deklina zgodba") in v njem igrata tudi Jude Law ter Sterling K. Brown.
 • Igrajo: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown, Max Casella, Daniel Mays, Režija: Reed Morano
20:50 Plačilo, film
 • Paycheck, 2003, akcijski, IMDb ocena: 6.3
 • Genialnega računalniškega inženirja Michaela (Ben Affleck) lovi policija, potem ko je obtožen umora in izdaje. Zaradi izgube spomina mora na begu vnovič sestaviti koščke preteklih dogodkov in nazadnje dokazati svojo nedolžnost.Genialni računalniški inženir Michael Jennings (Ben Affleck) se zbudi in ugotovi, da so mu izbrisali kratkoročni spomin, potem ko je zadnje tri leta delal pri skrivnostnem projektu, vrednem več milijard dolarjev. Tak je bil namreč dogovor z delodajalci pri korporaciji, a ko od njih zahteva plačilo za opravljeno delo, prejme le skrivnostno ovojnico s predmeti, ki mu ne pomenijo popolnoma nič. Jennings, ki se zadnjih treh let ne spominja, ugotovi, da so to pravzaprav namigi in ključi do njegove preteklosti; zdaj mora na begu pred agentom FBI (Michael C. Hall) in nekdanjim šefom Rethrickom (Aaron Eckhart) vnovič sestaviti koščke preteklih dogodkov in nazadnje dokazati svojo nedolžnost. Pri tem mu pomaga njegova izbranka Rachel (Uma Thurman).
 • Igrajo: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti, Colm Feore, Režija: John Woo

več
Plačilo, film
22:50 Dobro se skrij, film
 • Ready Or Not (2019), 2019
 • V temačni satirični komediji je Samara Weaving mladoporočenka, ki se nepričakovano znajde v tradicionalnem obredu ekscentrične družine svojega premožnega moža, v katerem je za eno noč odprt lov na nevesto, brez vsakršnih pravil. V temačni satirični komediji "Dobro se skrij" je Samara Weaving mladoporočenka, ki se nepričakovano znajde v tradicionalnem obredu ekscentrične družine in svojcev (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) svojega premožnega moža (Mark O'Brien), v katerem je za eno noč odprt krvavi lov na nevesto, brez vsakršnih pravil. Sledi usodna in smrtonosna igra, v kateri se bo vsakdo boril za lastno preživetje.
 • Igrajo: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O'Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell, Režija: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett