TV spored HBO 3


30. november 2020 - 6. december 2020
21:00 Njegova temna tvar II., 3. del
  • His Dark Materials Ii. Ep. 03 - Theft, 2020
  • Druga sezona se začne potem, ko je lord Asriel odprl prehod v nov svet in Lyra mu sledi v neznano. V skrivnostnem zapuščenem mestu sreča Willa, dečka s težavno preteklostjo iz njenega sveta. Kmalu postane njen najbližji zaveznik.Lyra ne upošteva nasveta alethiometra in njena odločitev ima nevarne posledice.
  • Igrajo: Dafne Keen, Ruth Wilson, Lin-Manuel Miranda, James McAvoy, Amir Wilson, Režija: Leanne Welham
22:00 Naložbe, 4. del
  • Industry Ep. 04, 2020
  • Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu.Serija prinaša vznemirljiv pogled v svet mednarodnih financ, kakor ga vidijo mladi prihodnji poslovneži, ki bi si radi zagotovili varno in bogato prihodnost. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. Meje med kolegialnostjo, prijateljstvom, ljubimkanjem in sovraštvom se kmalu zabrišejo, ko se častihlepneži potopijo v korporativno kulturo, ki jo enako zaznamujejo seks, mamila in ego kot tudi sklepanje poslov ter dividende. Člani skupine doživljajo vzpone in padce in odločiti se morajo, kaj v življenju je zares pomembno.
  • Igrajo: Myha'la Herrold, Marisa Abela, Harry Lawtey, David Jonsson, Nabhaan Rizwan, Režija: Ed Lilly
23:00 Spider-man: Daleč od doma, film
  • Spider-man: Far From Home, 2019, akcijski, IMDb ocena: 7.5
  • Peter Parker (Tom Holland) se sklene pridružiti sošolcem na izletu v Evropo. Čeprav naj bi bil to izlet zabave in oddiha, ga Nick Fury vnovič prosi za pomoč, ko stari celini grozi nova nevarnost in uničenje.Po dogodkih v filmu "Maščevalci: Zaključek" bo priljubljeni Spider-Man in najnovejši član Maščevalcev nadaljeval izjemno Marvelovo sago – kar po veliki izgubi, ki jo je utrpel ves svet, ne bo lahko. Peter Parker bi rad to poletje začasno postavil superjunaške dolžnosti na stranski tir in si privoščil zasluženi oddih, da bi se družil s prijatelji, predvsem pa zato, da bi končno osvojil prikupno Mary Jane. Toda načrt se kmalu izjalovi, ko njegov dopust prekine Nick Fury (Samuel L. Jackson) z novo nalogo, ki pa je Peter noče sprejeti. Tony Stark oz. Iron Man je mrtev, Stotnik Amerika pa je kot večina preostalih Maščevalcev nedosegljiv. Spider-Man se mora sprijazniti in sam prevzeti to odgovornost. Pred njim je težavna bitka, saj bo moral v povsem novih okoliščinah rešiti svet in zaščititi svoje prijatelje, ob tem pa skleniti tudi nepričakovano novo zavezništvo: združil bo moči z Mysteriom (Jake Gyllenhaal), da bi skupaj zaščitila staro celino, vendar ni vse tako kot se zdi.
  • Igrajo: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jon Favreau, Jake Gyllenhaal, Režija: Jon Watts

več
Spider-man: Daleč od doma, film