TV spored HBO 3


25. januar 2022 - 31. januar 2022
10:05 Družinski ranč, film
 • Jl Ranch, 2016, družinski, IMDb ocena: 5.6
 • Izkušeni lastnik ranča John Landsburg (Jon Voight) se sooča z birokracijo, ko se mu skuša večni sovražnik (James Caan) maščevati zaradi stare zamere; ponaredil je dokumente in trdi, da družinsko posestvo v resnici ne pripada Landsburgu.Pripoved spremlja izkušenega lastnika ranča in nekdanjega šerifa Johna Landsburga (Jon Voight), ki se je prisiljen spopadati z državno birokracijo, potem ko se mu njegov večni sovražnik Tap Peterson (James Caan) skuša maščevati zaradi desetletja stare zamere; ponaredil je lastniške dokumente in trdi, da družinsko posestvo v resnici ne pripada Landsburgu. Vendar John ne izgubi upanja in se ne namerava predati brez boja. V filmu igrata tudi Melanie Griffith in Teri Polo.
 • Igrajo: Jon Voight, Teri Polo, James Caan, Melanie Griffith, Steven Bauer, Režija: Charles Robert Carner

več
Družinski ranč, film
11:35 Avtomobili, film
 • Cars, 2006, risani, IMDb ocena: 7.1
 • Vročekrvni dirkalni avtomobil Strela Mcqueen se odpravi v Kalifornijo, kjer se bo na tekmovanju potegoval za veliki pokal proti dvema profesionalcema. Po tem, ko so ljubitelje filmov popeljali v kraljestva igrač, žuželk, rib in superjunakov, so se mojstrski scenaristi in tehnični čarodeji v Pixar Animation Studios (Neverjetni, Reševanje malega Nema, Pošasti iz omare) in z oskarjem nagrajeni režiser John Lasseter (Svet igrač, Svet igrač 2, Življenje žuželk) lotili energične komične pustolovščine, postavljene v svet avtomobilov. Strela McQueen (glas mu je posodil Owen Wilson), vročekrvni mladi dirkalni avtomobil, željan slave, odkrije, da je v življenju pomembna pot do cilja in ne sam cilj, ko mora nepričakovano zaviti v zaspano mesto Radarsko zavetje ob cesti Route 66. Na poti čez državo do tekmovanja za veliki pokal batov v Kaliforniji, kjer se želi pomeriti z dvema izkušenima profesionalcema, McQueen spozna mestne posebneže: Neli (muhasti porsche, letnik 2002, kateremu je glas posodila Bonnie Hunt), Dohtarja (Hudson Horent, letnik 1951 s skrivnostno preteklostjo, kateremu je glas posodil Paul Newman) in Dajza (zarjavel, a zanesljiv vlečni tovornjak, kateremu je glas posodil Larry The Cable Guy). Ti mu pomagajo spoznati, da so na svetu pomembnejše stvari od pokalov, slave in pokroviteljev. Zvezdnikom, ki so animiranim junakom posodili svoje glasove, sta se pridružili tudi dirkalni legendi Richard Petty in Cheech Marin. Avtomobili so nabiti s humorjem, akcijo, čustveno dramo ter osupljivimi novimi tehničnimi dosežki, zato bodo ljubiteljem filmov vseh starosti ponudili visokooktanski užitek.
 • , Režija: John Lasseter, Joe Ranft

več
Avtomobili, film
13:35 Podpredsednica V., 10. del
 • Veep V. Ep. 10 - Inauguration, 2016
 • Zadnja epizoda sezone. Selina in njena ekipa se pripravljajo na inavguracijo. Mike je povsem izmučen, Catherine pa gre na preobrazbo.Zadnja epizoda sezone. Selina in njena ekipa se pripravljajo na inavguracijo. Mike je povsem izmučen, Catherine pa gre na preobrazbo.
14:05 Mlada srca, film
 • Young Hearts, 2020, drama, IMDb ocena: 5.4
 • Brihtna štirinajstletnica Harper se odpravi na nerodno avanturo prve ljubezni z bratovim najboljšim prijateljem Tillyjem, medtem ko se sooča z brstenjem feminizma in dvoličnimi spolnimi merili na svoji srednji šoli.Tilly in Harper živita na nasprotnih straneh ulice, odkar sta bila otroka. Harperin strejši brat Adam je Tillyjev najboljši prijatelj. Ko gre Harper v srednjo šolo, se s Tillyjem znajdeta v nepričakovanem odnosu, ki se zoperstavlja družbenim pričakovanjem, občutkom identitete in družinskim načelom. Brihtna štirinajstletnica Harper se odpravi na nerodno avanturo prve ljubezni, medtem ko se sooča z brstenjem feminizma in dvoličnimi spolnimi merili na svoji srednji šoli. Zgodba prinaša odkrit vpogled v naiven, pa tudi zapleten družbeno-kulturni svet sodobne mladine.
 • Igrajo: Anjini Taneja Azhar, Quinn Liebling, Alex Jarmon, Ayla Carda, Embry Johnson, Režija: Sarah Sherman, Zachary Ray Sherman

več
Mlada srca, film
15:30 Angela Black, 3. del
 • Angela Black Ep. 03, 2021
 • Ujeta v nesrečnem zakonu, iz katerega ne more pobegniti, se je Angela sprijaznila z življenjsko usodo. Do nekega dne, ko k njej pride zasebni detektiv, ki razkrije grozljivo resnico o njenem nasilnem ter z nenehnim nadzorom obsedenem možu.Življenje Angele Black (Joanne Froggatt) je navidez popolno: živi v sijajni hiši v predmestju Londona, podnevi dela kot prostovoljka v zavetišču za pse, ima dva čudovita sinova ter karizmatičnega, garaškega moža Oliviera (Michiel Huisman). Vendar je pod pročeljem očarljive domačnosti Angela tudi žrtev nasilja za štirimi stenami. Ujeta v nesrečnem zakonu, iz katerega ne more pobegniti, se je sprijaznila z življenjsko usodo. Do nekega dne, ko k njej pride zasebni detektiv, ki razkrije grozljivo resnico o njenem nasilnem ter z nenehnim nadzorom obsedenem možu. Angeli se podre svet. Ali lahko zaupa Edu? Ali naj pusti za seboj življenje, kakršnega pozna, in se končno osvobodi Olivierove tiranije?
 • Igrajo: Joanne Froggatt, Michiel Huisman, Samuel Adewunmi, Clement Stokes, Seth Stokes, Režija: Craig Viveiros
16:20 Volčja vzgoja, 3. del
 • Raised By Wolves Ep. 03 - Virtual Faith, 2020
 • Ko otroci iz reda Mithraic zbolijo za skrivnostno boleznijo, Campion sumi, da jih Mati zastruplja in skuje načrt za pobeg.Ko otroci iz reda Mithraic zbolijo za skrivnostno boleznijo, Campion sumi, da jih Mati zastruplja in skuje načrt za pobeg.
17:15 Dekle iz doline, film
 • Valley Girl (2020), 2020
 • Muzikal je priredba filmske uspešnice iz leta 1983, ki je za vselej spremenila življenje ameriških najstnikov. Julie in Randy sta mlada zaljubljenca s težko preteklostjo, ki se upreta staršem in prijateljem, da bi lahko ostala skupaj.Julie (Jessica Rothe) je dekle iz doline iz osemdesetih let: ustvarjalna in svobodomiselna. Čas preživlja s prijateljicami v nakupovalnem središču Galleria in kovanjem načrtov za maturantski ples. A potem se na prvi pogled zaljubi v Randyja (Josh Whitehouse), punkrokerja s Sunset Stripa, drugačnega od vsega, kar pomenita dolina Los Angelesa in Julie. Ta se mora iztrgati varnosti svojega sveta, da bi sledila srcu in odkrila, kaj zares pomeni biti dekle iz doline. Glasbena priredba filmske uspešnice iz leta 1983, ki je za vselej spremenila življenje ameriških najstnikov, se ponaša z izjemno rokovsko glasbeno podlago iz tistega časa.
 • Igrajo: Jessica Rothe, Josh Whitehouse, Jessie Ennis, Ashleigh Murray, Chloe Bennet, Režija: Rachel Lee Goldenberg
19:00 Sopranovi, 13. del
 • The Sopranos Ep. 13 - I Dream Of Jeannie Cusamano, 1999
 • Po Tonyjevem ukazu in s privoljenjem strica Juniorja Christopher pospremi Jimmyja Altierija v hotelsko preddverje, kjer naj bi se srečal z nekim nadarjenim Rusom – in tam s Silviom za vselej pospravita ovaduško podgano.Po Tonyjevem ukazu in s privoljenjem strica Juniorja Christopher pospremi Jimmyja Altierija v hotelsko preddverje, kjer naj bi se srečal z nekim nadarjenim Rusom – in tam s Silviom za vselej pospravita ovaduško podgano.
20:00 Nasledstvo, 8. del
 • Succession Ep. 08 - Prague, 2018
 • Logan Roy in njegovi štirje otroci nadzirajo eno največjih medijskih in zabavnih konglomeratov na svetu. Serija "Nasledstvo" spremlja družino, ki razmišlja o prihodnosti, ko bo moral njihov oče prepustiti vajeti podjetja nekomu drugemu.8. del Tom se udeleži fantovščine, ki jo bo težko pozabiti. Kendall razmišlja o novi poslovni priložnosti s parom idealističnih podjetnikov. Roman skuša skleniti dogovor za krajevne televizijske postaje z dolgoletnim sovražnikom svojega očeta. Logan naroči Gregu, naj se na Tomovi zabavi predstavi kot Kendallova varuška. Shiv in Gil padeta v zasedo med intervjujem za televizijsko mrežo Waystar.
21:00 Bolnišnica za zavržene II., 4. del
 • Temple Ii. Ep. 04, 2021
 • Daniel se sooča s posledicami. Lee spozna Evinega prijatelja Asha in njegovo obzorje se razširi, Anna želi rezultate za vsako ceno.Daniel se sooča s posledicami. Lee spozna Evinega prijatelja Asha in njegovo obzorje se razširi, Anna želi rezultate za vsako ceno.
 • Igrajo: Mark Strong, Daniel Mays, Catherine McCormack, Carice Van Houten, Lily Newmark, Režija: Tinge Krishnan
21:50 Severne vode, 4. del
 • The North Water Ep. 04, 2021
 • Drax ima drzno priložnost za beg, vendar mora Cavendisha prepričati, naj mu pomaga. Ottova vizija se uresniči, ko Sumner ulovi medveda, vendar je odtaval predaleč v ledeno pozabo.Drax ima drzno priložnost za beg, vendar mora Cavendisha prepričati, naj mu pomaga. Ottova vizija se uresniči, ko Sumner ulovi medveda, vendar je odtaval predaleč v ledeno pozabo.
 • Igrajo: Colin Farrell, Jack O'Connell, Tom Courtenay, Stephen Graham, Peter Mullan, Režija: Andrew Haigh
22:50 Stanfordski zaporniški eksperiment, film
 • The Stanford Prison Experiment, 2015, biografski, IMDb ocena: 6.9
 • Zgodba beleži kontroverzni psihološki eksperiment s študenti z univerze Stanford leta 1971. Razdeljeni so bili na stražarje in jetnike v namišljeni kaznilnici, vendar so svojo igro vlog vzeli skrajno resno in povzročili hud incident. Po resničnih dogodkih posneta zgodba beleži kontroverzni psihološki eksperiment na ameriški univerzi Stanford leta 1971, ko je profesor dr. Philip Zimbardo (Billy Crudup) zbral 24 prostovoljcev med študenti, da bi v simulirani kaznilnici igrali vloge stražarjev in jetnikov. S tem bi dobili dragocene podatke o vzorcih obnašanja in vzrokih zlorab v dejanskem zaporniškem sistemu. Rezultati poskusa so pretresli svet: udeleženci eksperimenta so se v le nekaj dneh iz povprečnežev iz srednjega razreda spremenili v sadiste, pijane od moči nad sočlovekom, ali pa svojim mučiteljem popolnoma podrejene žrtve. Film režiserja Kyla Patricka Alvareza je prejel dve nagradi na festivalu Sundance, med drugim za najboljši scenarij, pri čigar projektu je tesno sodeloval pravi dr. Zimbardo.
 • Igrajo: Billy Crudup, Ezra Miller, Michael Angarano, Tye Sheridan, Olivia Thirlby, Režija: Kyle Patrick Alvarez

več
Stanfordski zaporniški eksperiment, film