TV spored HBO 3


25. september 2017 - 1. oktober 2017
20:05 Borgijci III., 3. del
 • The Borgias Iii. Ep. 03 - Siblings, 2013
 • Kompleksen portret ene najbolj zloglasnih dinastij v zgodovini. Jeremy Irons je pretkani patriarh družine Borgia, ki se v renesančni Italiji povzpne do najvišjih sfer oblasti kot papež Aleksander VI.Oskarjevec Jeremy Irons se vrača kot pretkani in manipulativni patriarh zloglasne družine Borgia, ki se v renesančni Italiji povzpne do najvišjih sfer oblasti. Med spletkami s svojima sinovoma Cezarjem in Juanom ter zapeljivo strupeno hčerjo Lukrecijo se karizmatični Rodrigo Borgia zoperstavi vsemu in vsakomur, ki mu stoji na poti do bogastva in moči. Njegova orožja so neusmiljenost, ustrahovanje in umor; nič mu ne bo preprečilo škandaloznega vzpona do papeške vladavine.3. DEL: Ko nevarne kardinale odpustijo in jim vzamejo naslove in bogastvo, eden izmed njih, kardinal Versucci, v jezi ukrade veliko vsoto iz vatikanske zakladnice in nato zaneti požar. Ker novi kralj Ferdinand noče priznati Giovannija za Lukrecijinega sina, Cesare odpotuje v Neapelj, da bi težavo uredil. Cesare se tudi začne ukvarjati z mislijo na zavezništvo s staro sovražnico Francijo, Aleksander pa se trmasto oklepa svojega načrta o zavezništvu z Neapljem in zatorej Španijo. Po poroki z Lukrecijo Alfonso sprevidi, da se politične razmere spreminjajo – in ne v njegovo dobro. To ga tako razburi, da na poročno noč pusti Lukrecijo samo, s tem pa jo požene v objem njenemu bratu.
 • Igrajo: Jeremy Irons, François Arnaud, Holliday Grainger, Joanne Whalley, Lotte Verbeek, Režija: Jon Amiel
21:00 Prevara II., 11. del
 • The Affair Ii. Ep. 11, 2015
 • Serija spremlja čustvene posledice zunajzakonske zveze med nadobudnim pisateljem Noahom, ki ima ženo in 4 otroke, ter Alison, mlado natakarico, ki skuša po tragediji zakrpati svoje življenje in svoj zakon.Pomenljiva in zapeljivo dvoumna serija spremlja čustvene posledice zunajzakonske zveze med Noahom Sollowayjem in Alison Lockhart, ki se spoznata v letoviškem mestu Montauk na Long Islandu v New Yorku. Noah je učitelj na šoli v New Yorku ter nekdanji študent kolidža Williams, ki so mu objavili en roman in se zdaj trudi napisati novo knjigo. Je srečno poročeni oče štirih otrok, vendar ga moti prevelika odvisnost od njegovega premožnega tasta. Alison je mlada natakarica, ki skuša po tragični smrti otroka zakrpati svoje življenje in svoj zakon. Provokativna drama ločeno spremlja zorna kota Noaha in Alison, pri čemer s spominski poudarki vsakega od njiju pripoveduje drugačno zgodbo. V drugi sezoni se pripoved še bolj razširi ter vključi vidika njunih zakoncev, Helen Solloway in Cola Lockharta, medtem ko se oba zakona počasi bližata h koncu in se mora vsakdo ubadati s posledicami tega. 11. del Cole in Louisa naredita velik premik naprej. Medtem po nizu razkritij Noah vnovič tehta vse, za kar je mislil, da ve o Alison. Neka njena ključna odločitev bi lahko pomenila konec njunega odnosa.
 • Igrajo: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Julia Goldani Telles, Režija: Michael Slovis
21:55 Prevara II., 12. del
 • The Affair Ii. Ep. 12, 2015
 • Serija spremlja čustvene posledice zunajzakonske zveze med nadobudnim pisateljem Noahom, ki ima ženo in 4 otroke, ter Alison, mlado natakarico, ki skuša po tragediji zakrpati svoje življenje in svoj zakon.Pomenljiva in zapeljivo dvoumna serija spremlja čustvene posledice zunajzakonske zveze med Noahom Sollowayjem in Alison Lockhart, ki se spoznata v letoviškem mestu Montauk na Long Islandu v New Yorku. Noah je učitelj na šoli v New Yorku ter nekdanji študent kolidža Williams, ki so mu objavili en roman in se zdaj trudi napisati novo knjigo. Je srečno poročeni oče štirih otrok, vendar ga moti prevelika odvisnost od njegovega premožnega tasta. Alison je mlada natakarica, ki skuša po tragični smrti otroka zakrpati svoje življenje in svoj zakon. Provokativna drama ločeno spremlja zorna kota Noaha in Alison, pri čemer s spominski poudarki vsakega od njiju pripoveduje drugačno zgodbo. V drugi sezoni se pripoved še bolj razširi ter vključi vidika njunih zakoncev, Helen Solloway in Cola Lockharta, medtem ko se oba zakona počasi bližata h koncu in se mora vsakdo ubadati s posledicami tega. 12. del Dogodki, ki so se sprožili že davno, privedejo do svojega zaključka. Alison je odkrita z Noahom in sama s sabo. Sporu med Colom in Scottyjem sledi tragedija. Medtem se preobrat v Noahovem sojenju spremeni v pretresljiv konec. Zaključek druge sezone.
 • Igrajo: Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney, Joshua Jackson, Julia Goldani Telles, Režija: Jeffrey Reiner
23:05 Gozd groze, film
 • The Forest (2016), 2016
 • Mlada ženska (Natalie Dormer) išče svojo sestro dvojčico, ki se je izgubila v zloglasnem 'gozdu samomorilcev' pod goro Fudži. Z ameriškim vodičem se odpravita globoko v skrivnostno japonsko deželo izgubljenih duš.Nadnaravna grozljivka se dogaja v zloglasnem gozdu Aokigahara pod goro Fudži na Japonskem, kamor že desetletja hodijo obupani mladi ljudje, da bi tam storili samomor. Mlada Američanka (Natalie Dormer) išče izgubljeno sestro dvojčico, ki je skrivnostno izginila med izletom v 'gozd samomorilcev'. Kljub svarilom praznovernih domačinov, naj nikakor ne skrene s poti, se Sara odpravi globoko med stoletna drevesa, da bi se prepričala o usodi svoje sestre. A tam jo čakajo izmuzljive in jezne trpinčene duše mrtvih, ki prežijo na vsakogar, kdor jim prekriža pot.
 • Igrajo: Natalie Dormer, Taylor Kinney, Yukiyoshi Ozawa, Eoin Macken, Rina Takasaki, Režija: Jason Zada