TV spored HBO 3


1. december 2022 - 7. december 2022
06:00 Tenet, film
 • Tenet, 2020, akcijski, IMDb ocena: 7.3
 • Oborožen z zgolj eno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora.John David Washington je neimenovani protagonist v izvirni znanstvenofantastični zgodbi priznanega režiserja Christopherja Nolana. Oborožen z zgolj eno skrivnostno besedo – TENET – ter z borbo za preživetje celega sveta, se glavni junak zgodbe prebija skozi mračen svet mednarodnega vohunjenja na misiji, ki se dogaja v nečem zunaj realnega časa in prostora. To ni potovanje skozi čas, temveč inverzija entropije časa.
 • Igrajo: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine, Režija: Christopher Nolan

več
Tenet, film
08:30 Batman, film
 • The Batman (2022), 2022, n/a, IMDb
 • Drugo leto boja zoper zločin Batman razkrije korupcijo v Gotham Cityju, ki sega celo do njegove družine. Zasleduje serijskega morilca Ugankarja, ki se loteva premožnih in vplivnih. Med preiskavo je Batman prisiljen v nova zavezništva.Dve leti prežanja iz temnih kotičkov mestnih ulic, ko je kot maskirani superjunak Batman vlival strah v kosti zločincev, sta pahnili Brucea Waynea globoko v podzemlje Gotham Cityja. Med podkupljenimi policijskimi uslužbenci in vplivnimi politiki ima le malo zaveznikov, ki jim lahko zaupa, zato se je osamljeni cestni pravičnik med svojimi someščani uveljavil kot edini prinašalec pravice in izvrševalec maščevanja. Ko se nov serijski morilec nad premožno elito spravi s sadističnimi mahinacijami, skrivnostna sled šifriranih namigov pošlje največjega detektiva na svetu na nalogo v mestno podzemlje.
 • Igrajo: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Režija: Matt Reeves
11:20 Moje darilo: Božični koncert Carrie Underwood, film
 • My Gift: A Christmas Special From Carrie Underwood, 2020, glasbeni, IMDb ocena: 6.9
 • V posebni božični oddaji priljubljena sedemkratna dobitnica grammyja Carrie Underwood predstavlja svoj zmagoviti album "My Gift". Nastop prinaša navdihujoče utrinke in trenutke z njenih predstav, vključno z duetom z Johnom Legendom.HBO Max širi praznično razpoloženje s prvencem Carrie Underwood in njenim posebnim glasbenim nastopom, v katerem predstavlja svoj zmagoviti album "My Gift". Posebej za ta program izvaja kombinacijo priljubljenih prazničnih skladb, ki slavijo veselje in upanje božičnega časa, kot tudi prinašajo nove pesmi iz omenjenega albuma, ki je izšel letos. Nastop prinaša navdihujoče utrinke in trenutke z njenih predstav, vključno z duetom z Johnom Legendom v izvedbi skladbe "Hallelujah", ki jo je napisala skupaj s Tobyjem Gadom (ta gostuje tudi na njenem albumu). Gledalci bodo deležni tudi pogleda v zakulisje snemanja pesmi "Little Drummer Boy" z njenim petletnim sinom Isaiahom.
 • Igrajo: Carrie Underwood, John Legend, Režija: Sandra Restrepo

več
Moje darilo: Božični koncert Carrie Underwood, film
12:15 Zlata sredina IX., 23. del
 • The Middle Ix. Ep. 23 - A Heck Of A Ride, Part 1, 2017
 • Po devetih zabavnih in toplih sezonah Heckovi zapustijo svoje gnezdo in se odpravijo v Denver, kjer je Axl sprejel službo in si bo ustvaril novo življenje.Po devetih zabavnih in toplih sezonah Heckovi zapustijo svoje gnezdo in se odpravijo v Denver, kjer je Axl sprejel službo in si bo ustvaril novo življenje.
 • Igrajo: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Režija: Lee Shallat Chemel
12:35 Zlata sredina IX., 24. del
 • The Middle Ix. Ep. 24 - A Heck Of A Ride, Part 2, 2017
 • Po devetih zabavnih in toplih sezonah Heckovi zapustijo svoje gnezdo in se odpravijo v Denver, kjer je Axl sprejel službo in si bo ustvaril novo življenje.Po devetih zabavnih in toplih sezonah Heckovi zapustijo svoje gnezdo in se odpravijo v Denver, kjer je Axl sprejel službo in si bo ustvaril novo življenje.
 • Igrajo: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Režija: Lee Shallat Chemel
13:00 Spider-Man: Človek-pajek, film
 • Spider-man, 2002, akcijski, IMDb ocena: 7.4
 • Ko ga ugrizne gensko spremenjeni pajek, nerodni in sramežljivi srednješolec Peter (Tobey Maguire) nenadoma dobi nadčloveške sposobnosti, s pomočjo katerih se bo po tragediji v svoji družini kot mlad superjunak zoperstavljal zlu.Najstnik Peter Parker (Tobey Maguire) je nerodni srednješolec, ki je kot otrok postal sirota, nadlegujejo ga športni vrstniki iz šole in noče si priznati, da je brezupno zaljubljen v punco iz svoje soseske Mary Jane. Reči, da je njegovo življenje bedno, je premalo, toda nekega dne ga med šolskim izletom v laboratorij ugrizne pobegli radioaktivni pajek – in njegovo življenje se kmalu spremeni tako, kot si tega ni mogel predstavljati. Peter pridobi spretnost in moč, jasen vid, sposobnost oprijemanja površin in plazenja po stenah ter celo izstreljevanja mreže iz zapestja – vendar to ne bo dolgo zabavno. Ekscentrični milijonar Norman Osborn jemlje skrivnostno zdravilo za izboljšanje učinkovitosti in pojavi se njegov manični alter ego Zeleni Goblin.
 • Igrajo: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, James Franco, Cliff Robertson, Rosemary Harris, Režija: Sam Raimi

več
Spider-Man: Človek-pajek, film
15:00 Snake Eyes, film
 • Snake Eyes: G.i. Joe Origins, 2021
 • Samotarja medse sprejme starodavni japonski klan Arashikage, potem ko je rešil življenje njihovemu dediču. Naučijo ga veščin ninja bojevnikov, a ko se bodo razkrile njegove skrivnosti iz preteklosti, bosta na preizkušnji čast in zvestoba.V akcijski fantazijski avanturi Henry Golding upodobi lik po imenu Snake Eyes. Vztrajnega samotarja medse sprejme starodavni japonski klan Arashikage, potem ko je rešil življenje njihovemu dediču. Po prihodu na Japonsko ga Arashikage naučijo veščin ninja bojevnikov, obenem pa mu nudijo nekaj, po čemer je dolgo hrepenel, in to je dom. Ko se bodo razkrile njegove skrivnosti iz preteklosti, bosta na preizkušnji Snakovi čast in zvestoba, pa čeprav to pomeni, da lahko izgubi zaupanje bližnjih. Film je posnet po legendarnem stripovskem liku iz serije "G.I. Joe" in v njem igrajo tudi Andrew Koji kot Storm Shadow, Úrsula Corberó kot Baronesa, Samara Weaving kot Scarlett, Haruka Abe kot Akiko, Takehiro Hira kot Kenta ter Iko Uwais kot Hard Master.
 • Igrajo: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Iko Uwais, Režija: Robert Schwentke
17:00 Sherlock Holmes, film
 • Sherlock Holmes (2009), 2009, n/a, IMDb
 • Razuzdani in pretepaški Holmes uspe s pomočjo zvestega pomočnika Watsona ustaviti okultno združbo pod vodstvom temačnega lorda Blackwooda. Ta je obsojen na smrt, a Holmesu obljubi, da se bo vrnil in maščeval.Po nizu nasilnih obrednih umorov Holmes in Watson prispeta ravno pravočasno, da rešita zadnjo žrtev in razkrinkata morilca: nepopravljivega lorda Blackwooda. Ko se bliža ura njegove usmrtitve, Blackwood – ki je sojetnike in zaporniške čuvaje teroriziral s svojimi domnevnimi povezavami z mračnimi silami – posvari Holmesa, da smrt nad njim nima oblasti. Holmes in Watson hitita, da bi zaustavila Blackwoodov smrtonosni načrt, pri tem pa se podata v svet temačnih početij in neverjetnih novih tehnologij, kjer je logika včasih najboljše orožje za boj proti zločinu ... A kjer pogosto zadošča že natančen udarec.
 • Igrajo: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Mark Strong, Eddie Marsan, Režija: Guy Ritchie

več
Sherlock Holmes, film
19:10 Katarina Velika, 4. del
 • Catherine The Great Ep. 04, 2019
 • Po veličastni in zmagoslavni paradi po Dnjepru se Katarina in Potemkin znajdeta v vojni z Osmanskim cesarstvom.Po veličastni in zmagoslavni paradi po Dnjepru se Katarina in Potemkin znajdeta v vojni z Osmanskim cesarstvom.
20:10 Volčja vzgoja II., 8. del
 • Raised By Wolves Ii. Ep. 08 - Happiness, 2022
 • Babica razkrije svoj načrt, Marcus se hoče maščevati, mati pa se odloči nevtralizirati kačo, vendar ji ne uspe.Babica razkrije svoj načrt, Marcus se hoče maščevati, mati pa se odloči nevtralizirati kačo, vendar ji ne uspe.
 • Igrajo: Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Travis Fimmel
21:00 Prejšnji teden: Nocoj z Johnom Oliverjem IX., 11. del
 • Last Week Tonight With John Oliver Ix. Ep. 11, 2022
 • John Oliver, eden najbolj duhovitih televizijskih voditeljev zadnjih let, na HBO-ju predstavlja satirično pogovorno oddajo, v kateri ponudi svoj pogled na temo družbenih, političnih in eksistencialnih težav v Ameriki in po svetu.John Oliver, eden najbolj duhovitih televizijskih voditeljev zadnjih let, na HBO-ju predstavlja satirično pogovorno oddajo, v kateri ponudi svoj pogled na temo družbenih, političnih in eksistencialnih težav v Ameriki in po svetu.
21:35 Grozljivčki II., 3. del
 • Los Espookys Ii. Ep. 03, 2021
 • Úrsula pomaga županji Teresi v predsedniški kampanji, medtem ko Grozljivčki, ki se jim pridruži Tico, pomagajo profesorju ustvariti lažno arheološko najdišče.Navdušena nad uspehom znamenitosti svojega kraja sklene županja Teresa kandidirati za predsednico – in dobi nepričakovano pomoč Úrsule. Grozljivčki pomagajo profesorju dokazati lažno teorijo o starodavnih queer prebivalcih in Renaldo se po pomoč obrne k Ticu. Úrsula vrže ven Andrésa, da bi napravila prostor sveže ločeni Tati, on pa najde nov dom pri bogatem in čednem vdovcu.
 • Igrajo: Bernardo Velasco, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Ana Fabrega, Fred Armisen
22:00 Grozljivčki II., 4. del
 • Los Espookys Ii. Ep. 04, 2021
 • Poti članov skupine se loči in Renaldo sklene preiskati smrt umorjene lepotne kraljice Karine, katere duh ga še vedno preganja.Pisateljska kariera Tati zacveti, Andrés pa se prilagaja svoji vlogi zlobnega očima. Grozljivčki pomagajo nekdanji stranki soočiti se z možem, Renaldo pa se sreča z duhom umorjene lepotne kraljice Karine, ki ga še vedno preganja.
 • Igrajo: Bernardo Velasco, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Ana Fabrega, Fred Armisen
22:30 Stopnišče, 4. del
 • The Staircase Ep. 04, 2022
 • Po nepričakovani vrnitvi domov neko odkritje pretrese družino Peterson. Usoda Michaela obvisi v zraku, ko se sodni proces konča.Po nepričakovani vrnitvi domov neko odkritje pretrese družino Peterson. Usoda Michaela obvisi v zraku, ko se sodni proces konča.
23:40 Odred odpisanih: Nova misija, film
 • The Suicide Squad, 2021, akcijski, IMDb ocena: 7.2
 • Superzlikovci Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker in kopica norih jetnikov iz zapora Belle Reve se pridruži super-tajni in skrivnostni ekipi Task Force X na posebni skupni nalogi na odmaknjenem, sovražnem otoku Corto Maltese.Dobrodošli v peklu – bolje rečeno, zloglasnem zaporu Belle Reve, kaznilnici z najvišjo stopnjo smrtnosti v Združenih državah. Tam so zaprti najhujši superzlikovci, ki bodo storili vse, da bi pobegnili od tam; pridružili se bodo celo super-tajni in skrivnostni ekipi Task Force X. Kaj je njihova naslednja samomorilska naloga? Najprej se zberejo nori jetniki, med njimi Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ter naša najljubša psihopatka Harley Quinn. Potem jih do zob oborožijo in (dobesedno) odvržejo na odmaknjeni, sovražni otok Corto Maltese. Odred odpisanih se bo moral prebiti skozi pragozd, poln sovražnih vojakov in gverilcev na vsakem koraku, ter sejati smrt. Z njimi je tudi polkovnik Rick Flag, ki skrbi za to, da lepo obnašajo.
 • Igrajo: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Režija: James Gunn

več
Odred odpisanih: Nova misija, film