TV spored HBO


9. junij 2023 - 15. junij 2023
06:00 Vanille: Karibska zgodba, film
 • Vanille: A Caribbean Tale, 2020
 • Mlada Parižanka Vanille, ki je nedavno prišla na karibski otok Gvadelup, se potopi v skrivnostno pustolovščino, kjer sreča niz živopisnih likov in čarobno cvetlico. Počitnice bodo gotovo bogate z zasuki in presenečenji.Njeno teto je obsedel duh Soukouniana, srečala je mladega Obo, nenavadnega dečka, ki je pol otrok in pol grmiček, ter se lotila iskanja skrivnostne cvetlice Arum Titan. Počitnice na karibskem otoku Gvadelup bodo za mlado Parižanko mešane krvi Vanille očitno pestre in polne presenečenj. Potovanje v odraslost, epska pustolovščina, ki te navda z željo po spoznanju onkraja, drugačnosti in samega sebe, medtem ko imaš priložnost za razmislek o pomenu zavedanja lastnih korenin.
 • , Režija: Guillaume Lorin
06:30 Daj mi krila, film
 • Envole Moi (aka. Fly Me Away), 2021
 • Thomas preživlja noči v klubih in dneve v postelji, dokler nima njegov oče dr. Reinhard tega dovolj in ga prisili v nego enega svojih pacientov, hudo bolnega 12-letnega dečka. Srečanje bo spremenilo življenje obema.Thomas (Victor Belmondo) preživlja noči v klubih in dneve v postelji, potem ko je opustil študij na univerzi in se lagodno predal življenju v očetovem bogastvu. Vendar ima njegov oče dr. Reinhard (Gérard Lanvin) dovolj sinove nepremišljenosti; odtegne mu denarno podporo ter prisili v nego enega svojih pacientov, hudo bolnega 12-letnega Marcusa, ki sam živi z materjo. Deček s prirojeno motnjo preživlja čas med sprejemnim centrom za otroške bolezni, kjer se šola, in mnogimi dnevi, ko je hospitaliziran. Srečanje bo pretreslo življenje obeh ter ju globoko in za vselej spremenilo.
 • Igrajo: Victor Belmondo, Gérard Lanvin, Yoann Eloundou, Ornella Fleury, Marie-Sohna Condé, Režija: Christophe Barratier
08:00 Mladi Sheldon VI., 5. del
 • Young Sheldon Vi. Ep. 05 - A Resident Advisor And The Riviera Of The South, 2022
 • Sheldon postane svetovalec študentov, Meemaw in Dale skleneta dogovor v sumljivem poslu, Mary in George starejši obnovita romanco.Sheldon postane svetovalec študentov, Meemaw in Dale skleneta dogovor v sumljivem poslu, Mary in George starejši obnovita romanco.
08:25 Praznična harmonija, film
 • Holiday Harmony, 2020
 • Pevka in tekstopiska Gail (Annelise Cepero) dobi priložnost, da se poteguje za življenjsko zmago in se odpravi na tek na smučeh. Vendar pride le do Harmony Springsa v Oklahomi, potem ko njena pot, proračun in vse ostalo obvisi na nitki.Pevka in tekstopiska Gail (Annelise Cepero) dobi enkratno priložnost, da se poteguje za življenjsko zmago in se odpravi na tek na smučeh. Vendar pride le do Harmony Springsa v Oklahomi, potem ko njena pot, proračun in vse ostalo obvisi na nitki. Le še dva tedna časa ima, da pride na svoj sanjski božični večer na iHeartRadio. Za vse posluša nasvet lokalnega mojstra Jeremyja (Jeremy Sumpter) in se sooči s skupino neprilagojenih otrok, ki upajo, da bodo nastopili v svoji božični predstavi. Gail in Jeremy se zbližata, a če ona želi izpolniti svoje življenjske sanje, bo morda morala zapustiti njega in mesto, ki ga je vzljubila. Igra tudi Brooke Shields.
 • Igrajo: Annelise Cepero, Brooke Shields, Carla Jimenez, Lauren Swickard, Sophia Reid-Gantzert, Režija: Shaun Paul Piccinino
10:15 Pri Addamsovih 2, film
 • The Addams Family 2, 2021, risani, IMDb ocena: 5.4
 • Ali v življenju pogrešate strah? Pripravite se in pridružite Addamsovim na družinskem izletu. Na pustolovski vožnji čez državo jim bodo prekrižali pot legendarni bratranec It in kopica drugih čudaških likov.Najljubša strašljiva in čudaška družina se vrača v nadaljevanju animirane uspešnice. Morticia in Gomez sta osupla, kako hitro otroka odraščata; Sreda in Pugsley se ne udeležujeta družinskih večerij in se raje zabavata z vrstniki. Da bi vnovič utrdila vezi med svojci, skleneta oba otroka, strica Festerja in celotno druščino stlačiti v strašljivi avtodom ter se odpraviti na zadnji veliki in bedni družinski izlet. Tako se odpravijo na cestne počitnice po vsej državi, kjer jim bodo prekrižali pot legendarni bratranec It in kopica drugih čudaških likov. Le kaj bi lahko šlo narobe?
 • , Režija: Greg Tiernan, Conrad Vernon

več
Pri Addamsovih 2, film
11:50 Na srečo, film
 • As Luck Would Have It (2021), 2021
 • Lindsey odpotuje na Irsko, da bi kupila parcelo, ki je idealna za letovišče. Odloči se, da se bo udeležila mestnega festivala, da bi dokazala pravilnost svoje naložbe in osvojila čednega domačina. Lindsey Johnson, vodja nakupa verige letoviških hotelov, odpotuje v mesto na irski obali, da bi kupila nepremičnino, na kateri stoji stari grad. Tam pa njena irska kri in privlačnost do Brennana O'Briena, člana mestnega sveta, postopoma spremenita njene načrte in tudi Brennanove namene.
 • Igrajo: JoAnna Garcia Swisher, Allen Leech, Niall Buggy, Nick Dunning, Stephanie Dufresne, Režija: Clare Niederpruem
13:15 Mahalia, film
 • Mahalia, 2021, biografski, IMDb ocena: 7.3
 • Filmska biografija legendarne blues in gospel dive Mahalie Jackson, enega najvplivnejših glasov ameriškega gibanja za državljanske pravice.Mahalia Jackson, ki je v revščini odraščala v New Orleansu, je z molitvijo in gospelom premagala otroške bolezni in zaslovela kot najvplivnejša temnopolta ženska 50-ih in 60-ih let 20. stol. Kot iznajdljiva poslovna ženska in uspešna pevka je ustvarila bogastvo, a ga je velik del izgubila zaradi moških, ki jim je dala svoje srce. Spominjamo se je po njeni podpori dr. Martinu Luthru Kingu ml., s pesmijo 'We Shall Overcome' na shodih protestnikov za državljanske pravice, razdajanju bogastva za podporo državljanskemu gibanju in slavnem šepetanju dr. Kingu pred njegovim najslavnejšim javnim govorom: "Povej jim za sanje, Martin." Leta 1972 je po še eni prevari moškega, za katerega je mislila, da jo iskreno ljubi, umrla zaradi srčnega infarkta, toda njena zapuščina živi še danes.
 • Igrajo: Danielle Brooks, Joaquina Kalukango, Jason Dirden, Olivia Washington, Rob Demery, Režija: Kenny Leon

več
Mahalia, film
15:00 Šale, 7. del
 • Hacks Ep. 07 - Tunnel Of Love, 2021
 • "V prostem času si Marcus poišče nenavadno družbo. Pozneje Deborah razkrije resnico o glavnem mitu svoje kariere. "V prostem času si Marcus poišče nenavadno družbo. Pozneje Deborah razkrije resnico o glavnem mitu svoje kariere.
 • Igrajo: Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins, Christopher McDonald, Paul W. Downs, Kaitlin Olson, Režija: Desiree Akhavan
15:30 Šale, 8. del
 • Hacks Ep. 08 - 1.69 Million, 2021
 • Medtem ko DJ na rojstnodnevni zabavi razkazuje svojega novega moškega, Deborah in Marty pozabita na nesoglasja in uživata v družbi drug drugega. Avo doleti pomembna odgovornost.Medtem ko DJ na rojstnodnevni zabavi razkazuje svojega novega moškega, Deborah in Marty pozabita na nesoglasja in uživata v družbi drug drugega. Avo doleti pomembna odgovornost.
 • Igrajo: Jean Smart, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins, Christopher McDonald, Paul W. Downs, Kaitlin Olson, Režija: Paul W. Downs
16:05 Zeleni vitez, film
 • The Green Knight, 2021, avantura, IMDb ocena: 6.6
 • Epska pustolovščina, osnovana na legendi o kralju Arthurju, pripoveduje zgodbo o siru Gawainu (Dev Patel), svojeglavem Arthurjevem nečaku.Epska pustolovščina, osnovana na legendi o kralju Arthurju, pripoveduje zgodbo o siru Gawainu (Dev Patel), svojeglavem Arthurjevem nečaku. Mladenič se odpravi na pot, da bi se spopadel z Zelenim vitezom, pol drevesom in pol človekom, nenavadnim velikanom, ki ga je izzval.
 • Igrajo: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sarita Choudhury, Sean Harris, Režija: David Lowery

več
Zeleni vitez, film
18:15 Resnične stvari, film
 • True Things, 2021, drama, IMDb ocena: 5.9
 • Kate se kot mesečnica v spanju prebija skozi življenje, ko jo predrami naključno spolno srečanje s karizmatičnim neznancem. Nasladi in poželenju sledi opojna prometna nesreča. Kate se kot mesečnica v spanju prebija skozi življenje, ko jo predrami naključno spolno srečanje s karizmatičnim neznancem. Nasladi in poželenju sledi opojna prometna nesreča.
 • Igrajo: Ruth Wilson, Tom Burke, Hayley Squires, Elizabeth Rider, Frank McCusker, Režija: Harry Wootliff

več
Resnične stvari, film
20:00 In kot bi mignil..., 1. del
 • And Just Like That... Ep. 01 - Hello It's Me, 2021
 • Po pogovoru, kako se spopasti s spremembo, Carrie v podkastu sprejme izziv, da bi postala "spolno" odprta. Miranda preživi katastrofalen prvi dan v šoli, Charlotte pa poskuša navdušiti drugo mamo.Po pogovoru, kako se spopasti s spremembo, Carrie v podkastu sprejme izziv, da bi postala "spolno" odprta. Miranda preživi katastrofalen prvi dan v šoli, Charlotte pa poskuša navdušiti drugo mamo.
 • Igrajo: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramirez, Chris Noth, Režija: Michael Patrick King
20:50 Nasledstvo IV., 1. del
 • Succession Iv. Ep. 01, 2023
 • Igrajo: Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin, Peter Friedman, Matthew MacFadyen
21:55 Tekmeca, film
 • Official Competition, 2021, komedija, IMDb ocena: 7.1
 • Ko se podjetnik in milijarder na vrat na nos odloči ustvariti "legendaren" film, zahteva le najboljše. Penélope Cruz, Antonio Banderas in Oscar Martínez združijo moči v neprizanesljivi komediji o snemanju "najboljšega filma vseh časov".Ko se podjetnik in milijarder na vrat na nos odloči ustvariti "legendaren" film, zahteva le najboljše. Za ambiciozen projekt najame priznano filmsko ustvarjalko Lolo Cuevas (Penélope Cruz), ta pa si za obe glavni vlogi izbere zvezdnika z velikim talentom in še večjim egom, hollywoodskega ljubljenca Félixa Rivera (Antonio Banderas), in radikalnega gledališkega igralca Ivána Torresa (Oscar Martínez). Oba sta igralski legendi, vendar ne ravno najboljša prijatelja. Skozi niz vse bolj ekscentričnih preizkušenj, ki jima jih postavlja Lola, se morata Félix in Iván soočiti ne le drug z drugim, ampak tudi vsak s svojo zapuščino. Kdo od njiju bo ostal, ko se bodo kamere končno vključile?
 • Igrajo: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez, José Luis Gómez, Manolo Solo, Režija: Gastón Duprat, Mariano Cohn

več
Tekmeca, film
23:50 Smrtonosne pogostitve: Na smrt dobra čokolada, film
 • Curious Caterer: Dying For Chocolate, 2022
 • Mojstrica gastronomije iz Kolorada Goldy Berry skupaj z detektivom Tomom Schultzom najde sestavine, ki so privedle do skrivnostne smrti njene prijateljice – in na koncu odkrije recept za umor.Živahna mati samohranilka in mojstrica gastronomije Goldy se znajde v vlogi mestne detektivke, da bi pomagala rešiti primer skrivnostne smrti prijateljice. Medtem ko se mudi najti krivca, Goldy sklene partnerstvo po sili razmer z detektivom Tomom Schultzom, ki se zanaša na njeno poznavanje lokalnih okoliščin. A ko je že videti, da bi njun odnos lahko prerastel v kaj več, se seznam osumljencev poveča. Se bo Goldy približala morilcu, preden se morilec približa njej?
 • Igrajo: Nikki Deloach, Andrew W. Walker, Jaycie Dotin, Jason Schombing, Lochlyn Munro, Režija: Anthony C. Metchie